Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 903
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 210
  • постоянно
Конти , нищо и няма , червено е сега защото е раздразнено . С компрес -ще се оправи . 💗🌸💗

# 211
Контеса, нищо и няма...чак пък клиника. 
Ще се успокои след няколко часа и 1-2 капки изкуствена сълза. 

Само си представям как в БГ отивате със зачервено око заради малко влязъл шампоан, чакате 4часа за да ви приемат и накрая лекаря ви тегли едно яко конско и ви гони от кабинета.  Simple Smile

# 212
Жаки, за цепнати ъгълчета на устни,  храни богати на цинк. Аз направо пия цинк, за деца обаче не знам.

# 213
  • Sofia
Конти,нищо й няма на окото,според мен.Капнете някакви капки за успокоение  Peace
И ние с предстоящото ходене на лагер-голяма тревога от страна на свеки. Наводнения имало,водата била замърсена,студено било... ooooh! Осемдесет деца са туй,ясно,че нашето е най-специално ,ама...Ще му сложа по-топлички дрешки и ще седят в хотела,кат' не става за туризъм. 4 звезден хотел, екстра ще им е.  Praynig
ЖакитУ пак е избило рибата с рожден ден-ска програма  Heart Eyes.Цепнатите ъгълчета бяха признак за липса на някакъв витамин,ама какъв?  newsm78
И ние сме гушливи.Все гледам да се отъркам о младежа,да го щипна,закача,а и той идва да ме прегърне поне веднъж дневно.И с баша си също-малко по-грубичко,ама по мъжки се закачат.
Майка ми-също го мачкоти, тъпчат се двамата да лежат и да гледат мачове на едно легло,обаче свеки-не,даже не го целува.Стари хора били,не се целували.  Rolling Eyes
Аз пък налитам да целувам всички,на идване,на отиване,мъже,жени...мноУ съм сърдечна  bowuu.

# 214
  • Бургас
Жаки, сега се сещам, че се организират и някакви пиратски приключения на о-в Света Анастасия. Та хем пътуване с корабче, хем игри там. Не знам обаче доколко е подходящо за Жаки и връстниците ѝ, нямам лични впечатления.
http://anastasia-island.com/news.php?id=45
Сега виждам, че тя вече си има програма и не е никак зле. Важното е тя да е доволна.

Конти, всичко ще е наред. Лед или чай лайка замразен на кубчета.

# 215
  • постоянно
Контеса, нищо и няма...чак пък клиника. 
Ще се успокои след няколко часа и 1-2 капки изкуствена сълза. 

Само си представям как в БГ отивате със зачервено око заради малко влязъл шампоан, чакате 4часа за да ви приемат и накрая лекаря ви тегли едно яко конско и ви гони от кабинета.  Simple Smile

Сесил , Контесата е притеснена , защото си праща детето на път .
 В написанито се усеща нотка сарказъм , от който няма нужда . 😏
А и когато Бг доктор те изгони и не ти вземе парите ми се обади моля те 🤔

# 216
Контес, какво стана, пиши?!Не ми се вижда сериозно, но щом си разтревожена по-добре да отидете за консултация.
Жаки, цепнати ъгълчета на устните май беше липса на вит.В.
Малкото Жакче, супер програмка си спретнало😊

Ние пак висяхме 2 часа на басейна.Вайлето не ме оставя на спомойствие, ако може само там ще кисне😊

# 217
  • София
Много ми хареса идеята на Жаки за рожден ден.  Laughing
Искам и аз - романтична вечеря с два десерта, бижута, нова чанта, много да ме гушкат и нова рокля, с която като ме видят и да ахкат колко съм красива  Flutter Какво му трябва на човек повече  Hug

# 218
Ако Криско не беше се пенсионирал от градината, Жаки с мерак щеше да си чества и там рождения ден, но уви Laughing Много стройна програма си е измислило детето, браво!

# 219
Момичета, благодаря за пожеланията!
Тъй като ММ и големият са на работа до късно, а малкият отказа да ходи по-далеч от площадката с количката, празнувах с приятелката на големия. Прибрах се преди малко, изкарахме си чудно! Освен сутрешните подаръци, тя ме чакаше в заведението с разкошен букет! Три часа не ни стигнаха да се наклюкарим и да обсъдим мъжете. Ами хепи съм!
Лека нощ!

# 220
Жаки, аз мажа със Судокрем, не прави чак чудеса, но помага.

Контес, стискам палци да е наред очето и детето да си изкара супер на лагера.

Светалчо, стискам палци и за твоето момче.

Зварте, ще напиша рецептата, ама утре ще е, че нищо че е елементарна, по това време на денонощието аз не съм сигурна в себе си.

Десивалко, мога да дам идея как да го изненадаш ТМ за годишнината, ама не знам дали ще оцени подобаващо. Аз моя така го изненадах още на първата годишнина, просто я забравих Joy После още няколко пъти така, ама вече не е чак толкова изненадан, ще трябва да мисля друго за тази година Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 20:47 от sugarfree

# 221
Новинка, супер звучи празникът;). Да си честита!
За много напукани устни на дете, маже се мед вечерта, не се облизва и на сутринта са като нови. Това съм го правила на моята девойка, в моменти в които много се облизваше и имаше рани. На следващата вечер пак и ще е прекрасна бъдещата рожденичка.
 И моята има тефтер с програмата на празника. В него има и желаните подаръци;).
Още съм тук, изгонете ме да си лягам, че утре ще ставам в шест.

# 222
  • Ямбол
Новинка, щастлива да си, обичана и здрава.

Жаки, сетих се за Равадиново. Там принцеса Жаки ще е в замъка си. А и отвън има разни аква забавления. Иначе хубава програма ви е спретнала. Моята също още ходи на лунапарк, но те са по по-екстремните атракции - чукове, гондола, на плажа се качиха на надуваемия диван.

# 223
Жаки, виж дали може да се снабдиш от някъде (за аптека говоря) с ваготил. Лекарството става и за афти. Малко е неприятно, защото те кара да слюноотделяш и е горчиво. Та....с клечка за уши тушираш.

# 224
Много скромна таз Жаки. Калин от онзи ден ме врънка за мотор, че и линкове ми изпраща. Казах му да забрави. Днес ме изкара от митинг (звъни от тел на баба си и като видях номера ми се изправи косата), да ме пита за рецептата за кесадиа. В тази връзка идея в кои магазини има мексикански питки тортилас, ама пшенични?
В работата проблем след проблем. Казах им едни неща да не ги правят, обаче не им увира главата и са ни глобили огромна сума пари в петък. Опитвам се с един от адвокатите ни да минимизираме загубите и цял уикенд с това съм се занимавала. Главните инициатори са в отпуска, с изключени тел. Идва ми да удуша някого. На цялата лудница на главата ми само това ми липсваше...... да не кажа в какво състояние бях в петък. Единственото положително е, че вече...ама ние така го правим от години, няма как да минава.

Общи условия

Активация на акаунт