Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 905
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 225
Виждала съм питки в Лидъл и Била.

# 226
  • София
Титина, да проверят в Хит и Фантастико.

# 227
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много ми хареса идеята на Жаки за рожден ден.  Laughing
Искам и аз - романтична вечеря с два десерта, бижута, нова чанта, много да ме гушкат и нова рокля, с която като ме видят и да ахкат колко съм красива  Flutter Какво му трябва на човек повече  Hug

И аз така. И лунапарка няма да откажа. Мноу съм добра на ловене на патенца, съвсем сериозно го казвам това. Вече доста лета тренирам, в Банкя това е основният атракцион. Joy

Момичета, благодаря, че ще стискате палци утре.

Шугарче, голяма изненада си спретнала ти, много мъжки подход. Joy

Новинка, честит празник! Жива и здрава да си!

Мари, как не си  ми по-наблизо, щях да ти пратя моите майстори.

# 228
Воденички и сърца обожавам. А какъв бульон за супи и яхнии става от тях, мале- мале. От шийки- също.
По едно време почти веднъж седмично правех мозък в масло, а синковеца на другия ден си носеше за училище храна от вкъщи. Отначало много деца в училище /International School/ го гледали странно и едва ли не умирали от ужас като им казвал какво си хапва сладко- сладко, докато не си пробвали, и пак, и пак... и накрая бяха започнали да го врънкат и подпитват кога майка му пак ще готви "мозъциииииии". А върхът беше, когато няколко майки ме питаха откъде купувам и как точно го приготвям това "гурме".  Joy Впоследствие са ми споделяли, че са готвили вкъщи и много се било харесало.
Гушкави са много и нашите дечица. Щерката вече е по- голяма, но пак обича да целува, да я целуваме и да се гушкаме. Юнакът- все още е пухчо, гушлив, мил и нежен. Обожава да се гуши, зная, че няма да трае още дълго и не пропускам възможност и аз. Най- мило ми е уикендите ако се събуди преди нас и още не сме станали- да дойде, да си се намести и да продължим да спим, да го слушам как деша, как се смее насън, дори да се върти /хеликоптерът му с хеликоптер/. И за двамата най- голямото наказание е да си легнат без да съм ги целунала. Това за целуването само докато спят съм го чувала от македонци и за македонци- един вид колко строго, но справедливо възпитават идното поколение. Доколко е вярно идея нямам, по- скоро е измислица, но пък знае ли човек как е било преди.  
Обаче постоянно се усуква около мъжа ми, когато са заедно.  На мама момченцето е той! Grin
Яйчице е той!  Laughing

# 229
Конти, не би трябвало да е нещо сериозно. На мен много често ми се зачервяват очите след баня.

Светълчо, стискам палци и аз за момчето ти утре 🍀. Да ги разбие!

Ох, отново късна вечеря, поне ходихме 5 километра пеша от и до ресторанта...

За гушкането и целуването-за мен от малка има значение кой иска да ме гушка, не давам на всички Simple Smile

# 230
Добро утро!

Стискам палци за момчето на Свет, ще ги размаже и ще го взмат! Казах!

Програмата на Жаки е супер! И аз искам такъв рожден ден!

Какво да ме събуди в 5.30, освен гръмотевична буря с порой! Аман вече, писнА ми, честно. Кога ще си нося роклите и сандалите се пита в задачата?!?

В нашето семейство сме средно гушливи и целуващи, ама сигурно защото сме вече големи. Вечер задължително целувам мама и татко преди да си легна. Мама ме целува по главата, когато заспя на светната лампа и мине да я угаси. Подозирам, че го прави и когато си я изгася, просто защото обича. Бебето го гнявим непрестанно, хеле пък чичо му Grinning Иначе самата аз съм силно физически настроена и за мен докосването е израз на любов и привързаност - като котка съм, обичам постоянно да бъда докосвана и галена, като аз правя същото, често несъзнателно. Това с близките ми хора де, не близки не обичам да ме докосват.

Продължавам с палцестискането за седмокласниците и днес!

# 231
  • на Мелмак
Добро утро!

Стискам палци на имащите нужда!
Аз пак рано станала 😊.
Тонка , Благодаря ти за включването с цени в Турция! За първи път ще ми е, и почивка и шопинг, та сега разпитвам само 🤗.

# 232
Добро утро,
пия си кафето на спокойствие и след малко ще будя малката за градина. Хич не и се ходи обаче и всяка сутрим ми иска разрешение да плаче  Joy
Много обичам да ги гушкам моите деца, като бяха бебета сигурно съм ги целувала по милион пъти на ден, сега по малко но пак си ги гушкам и целувам. Най-големият е като мечка, току се мушне да се прегръщаме.
ТиЛи, моите баба и дядо са македонски преселници и си бяха баш такива, не си спомням да са ме прегръщали или целували, майка ми също нямам кой знае какви спомени от детството и като че ли сега компенсират с внуците.

На Жакито програмата много ми хареса, особено частта с романтичната вечеря. Joy Joy

Хубав ден на всички.

# 233

Благодаря Ви, нямах възможност да пиша от телефона, защото нямам кирилица, но ви четях в колата.
Тя е много ентусиазирана, а на мен ми е стегнато, както винаги, но се прикривам зад фалшива веселост.

Жаки, липса на витамини ми се струва и на мен по спомени.

Алечка, добро утро Heart
И при нас почти през ден има буря и светкавици, че и торнадо се заформяше на тръгване.

Титина, той при баба си ли е, че звъни от нейния теклефон? Рецептата за кеседия казваш Simple Smile Ох, тези деца Wink

Шугър, и тя е като теб с висок праг на болка и затова проверявам.
Я кажи каква е изненадата? Simple Smile

Новинка, страхотно звучиш! Все такива празници да имаш Heart

И нашето момиче е от гушкливите.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 09:56 от Анонимен

# 234
Конти, при баба си е да. Баща му го заведе, постоя с него и се върна. Калин си направи устата за тел, но при идеята как ще ми звъни като му дойде на ум, а основно го иска за да играе, казах му, че няма какво да каже на света все още. Че си е избрал и последният модел на Айфон...
Вчера го водиха на лов за трюфели, беше толкова щастлив и е писал в дневника си близо две страници. Вика ми, мамо, сега ще сме като мастър шеф.Joy при него мастър шеф се изразява в квадратните чинии и по-екзотичните подправки. Като вечеряме ме кара да му презентирам ястието.

# 235
Титина, явно и той обича готвенето Heart
Браво!

Жаки, страшен план е наготвила Жакито. Сладурана голяма Heart

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 09:57 от Анонимен

# 236
  • Бургас
Добро утро!
Днес ще ходим на плаж. Евентуално. Че сега погледнах през прозореца времето и не е много обещаващо Simple Smile
Стискам палци за сина на Светълчо.
И на нас ни предстои нещо,но мъжа ми се занимимава и аз само чакам обаждане

# 237
  • Germany
Добро утро!
Малкото е от 9,20 днес, големият си е вкъщи и аз нагласих алармата за 7,30, но се събудих в 5... Притеснено ми е и не мога да спя. Днес на обяд ще водя големият на уролог да видим какво ще каже. Боли го само като се пораздвижи повече и като се натисне, което уж било нормално. Малкият утре заминава на екскурзия с класа. Бях решила да не го пускам, но той толкова се е нахъсал, че сърце не ми дава да го спра... Дишането е добре, инструктирала съм класната какво да прави и за какво да следи, ще си влачи противоакарните чаршафи с него, ще му дава противо алергичното и се надявам всичко да е наред. Всъщност най много ме е страх от кърлежите. Тази година са страшно много, а ние сме в район с повишена концентрация на заразни такива. Купих Аутан, обясних как да се пръска + да помоли някое дете да му напръска гърба, но пак ме е страх. Дано, ако не дай боже някой се забие, да го види и да ни звъннат.

# 238
Мони,  тук са факири. Толкова са свикнали с кърлежи,  че и децата сами си ги вадят. Ако го налази кърлеж, да отиде при учителката,  ще го извади. Може да вземеш от ДМ или друга дрогерия комплект за кърлежи - карта, пинсета и инструкции, нека ги има в него.
Инструктирай детето, ако го ухапе кърлеж и го извадят,  да отбележи мястото с химикал и да ти го покаже, за да знаеш къде точно да наблюдаваш за зачервяване.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 08:00 от Анонимен

# 239
Мони, стискам ви палци и на вас при уролога и на лагера!

Оф значи с окото съвсем забравих за лавандулата и да питам за кърлежите..
Как проверявате момичетата с дълги коси?

Белинда, стиснати палци и на вас за резултатите на 7мокласниците!

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 09:57 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт