Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 274 125
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 375
  • постоянно
Сигурна съм , че сте прави момичета, благодаря ви.
Ще е от цикъла явно това меланхонично настроение.

Отивам да си взема и нагушкам яйцето . До после Heart

# 376
Сигурна съм , че сте прави момичета, благодаря ви.
Ще е от цикъла явно това меланхонично настроение.

Отивам да си взема и нагушкам яйцето . До после Heart

Гушкай Heart

Приоритетите им са различни..Но такъв е живота.

Честито на седмокласниците! Браво на децата!

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 06:52 от Анонимен

# 377
  • София
Чета някакви неща, които ме карат да си мисля, че това класиране няма да е последното. Отивам утре да го записвам моя, да не ме търсят после Satisfied

# 378
Чета някакви неща, които ме карат да си мисля, че това класиране няма да е последното. Отивам утре да го записвам моя, да не ме търсят после Satisfied
Joy
Честита ваканция на седмокласните майки.  Joy
Контеса, за същите неща и ние говорим много напоследък.

# 379
  • София

Белинда, ако искаш да дойда с теб при записването .... тука някъде имах един железен бастун, ще го взема, в случай на нов проблем при класирането ... да го разрешим!  Smile

# 380
  • София, Младост
Точно това казах на една приятелка преди малко.😁

# 381
  • София
Вилиандър,Белинда бързайте,да не избързат те!

# 382
Отчитам се с цитонамазка на отличничка!
Браво на седмокласниците!

# 383
Наздраве, момичета!Хубав е повода, по вода да им върви на децата в новите училища! И да ги почерпите нещо, голям успех е това, ей😊

Аз съм малко тревожна, пред дилема съм.Толкова я мечтах тая южна Италия, а сега шефката ме иска на работа баш тогава.То не е ясно дали и екскурзията ще се състои, де.Но съм пред дилема-да ходя ли да я моля да ме освободи или да се откажа.Ще се пръсна от яд.

# 384
  • София
Казва се "на девственица", че то какви отличнички има...Tired Face Joy

# 385
Белинде, да припомня, че на скоро минах и през  девствеността....

# 386
Казва се "на девственица", че то какви отличнички има...Tired Face Joy
Оф, бе Simple Smile Simple Smile

Кате, нямаш ли псусната отпуска за Италия? Искай си правата и отиди ако се състои пътуването.
Мечта ми е Италия Heart

# 387
Айде вече официално-Честито на седмокласниците и на техните майки!Пак казвам-интензивна почивка и много глезене!
Браво,Мари, и ти да си отдъхнеш!
Свет,на третото пак ще стискаме!
Кате,като знам колко и аз мечтая Италия,няма да мога да се откажа,ако съм на твое място!
Хър-че,много,много добре те разбирам!Когато детето /една година след като дойде в къщи/,тръгна на градина,и беше много трудно да си намери приятелчета!А тя е общителна!Но при изградени групички две-три години,ново дете трудно да се впише...Колко съм плакала,след като заспи,защото е била тъжна,че пак не са искали да играят с нея,само аз си знам!После дойде манипулацията от по-оперените деца...Трудно е,но по-трудно е и да ги гледаш тъжни и обезверени!И да се опитваш да обясниш неща за възрастни!Но съм сигурна,че Сами ще се впише!Той е толкова добър и харизматичен,а и вече на тази възраст децата започват да отсяват стойностните неща!Да го поздравиш от чичо му Анджи,предизвикателствата са хубаво нещо! Joy
Та,наздраве на всички-празнуващи,имащи нужда от разпускане  или просто така-Наздраве! Cocktail

# 388
Оф бе, Белинда, девственица Joy

Ей, няма такъв ден, честно...

Но най-най-първо: честито на седмокласниците и майките им, изпуснете въздуха, вдигнете чашите Hug

Аз прегрях! Буквално. От седем сутринта съм се помъкнала по институции с мм и двете по-дребни дино-та, ама как оживяхме не е ясно. Жегата беше епична, на първата спирка в програмата поне паркинг намерих бързо, но това беше то, на последващите аз обикалях с колата и бебето, а мм с дребната ходеха по задачи. На единия паркинг, както кротичко си обикалям в индианска нишка с другите жертви, развивайки впечатляващата скорост от 5 км в час, тоз` зад мен решава да паркира в бронята ми...Ама как се ядосах (и малко стреснах де), че ми събуди бебето!

.................................................................................

Десивалко, мога да дам идея как да го изненадаш ТМ за годишнината, ама не знам дали ще оцени подобаващо. Аз моя така го изненадах още на първата годишнина, просто я забравих Joy После още няколко пъти така, ама вече не е чак толкова изненадан, ще трябва да мисля друго за тази година Stuck Out Tongue Winking Eye

Контес, Десивалко, писала съм я аз изненадата, ама така съм обяснила, че само Светълчето ме е разбрала или изненадах го като забравих. Първата ни годишнина, той ми звъни на работа и пита имам ли планове за вечерта, аз – да, смятам да се прибера.  Не съм ли искала да ме води на ресторант? Ами не, не искам, като толкова смята да ме храни, да вземе и да наготви. Ама имало не-знам-си-какъв-си снобски стейк хаус в едикойси хотел. Аз, пък, съм на диета. Е, вчера не беше? Е, днес вече съм... И така докато си получих и подаръка, та склоних и на ресторант да ида Въобще жените пищят, ако им забравят годишнината, аз нямам право на глас, щото спечелих състезанието по забравяне. Та, викам, да го стресна тази година и да си спомня, ама е чак края на другия месец т.е. достатъчно време отново да забравя.

# 389
  • постоянно
Маре , радвам се за резултатите , и моите дойдоха нормални слава Богу . Kissing Heart

Футбол ще гледаме , казаха ми да не вдигам шум 😂🤪😂

Общи условия

Активация на акаунт