Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 843
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 6 015
Благодаря ви!  Hug  Още тази вечер ще го полея с момичетата.

# 6 016
  • постоянно
Емели, БРАВО ! Heart Eyes

# 6 017
  • София
Браво, Емели, много са хубави такива новини! Simple Smile

# 6 018
  • Варна
Даун, имах предвид да стискаш зъби утре на срещата Hug

# 6 019
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Честито специализантско място, Емели. Hands Clap

Голяма жега е тук, чак ми се иска да завали малко. Wear Umbrella

# 6 020
  • Варна
Хич не ме е срам да си кажа, че и аз се надявах да завали ама не ще.

Днес си взех новите степенки за мотора Simple Smile

# 6 021
Страхотно, Емили! Радват ме упорити и знаещи какво искат хора 😋

# 6 022
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не съм си и помисляла, че ще стискам някога палци на змия, обаче нА, стискам. Joy Дано да й няма нищо на животината.
На сбъдващото дете и на Калинчо също стискам.
Бърди, става. Той 3 дни, ние можем седмица поне да откараме.
Хер, не са 30 за Албена, а 20. 10 ако само из комплекса искаш да се моткаш, а пък 20, ако искаш навсякъде, и на плажа.
Не че 20 кинта са малко, ама ако сте 5 души в колата, не е толкова много. Но пък комплесът е чист, уютен и   се влиза само от едно място, което го прави сравнително сигурен.

Дотук съм стигнала с четенето. Ставам да нарежа диня, че дават зор, после пак може да надникна, ако ми пуснат аванта на компютрите. Joy

# 6 023
Честито Емили. Много ти се зарадвах.
Отпразнувайте го подобаващо!
Миднайт, и аз я мисля змията. Нищо,че ги недолюбвам.
И от Фонсе чакам добри резултати.
Елате при нас, дъжд да искате.
Следобед валя, ама така валя, че едва виждах пътя. После огря и сега отново гърми, уви.
Аз понаваксвам с работата след отпуска, ама вече ми е много уморено, а е едва Вторник, мрън.

# 6 024
 Емили, честито! Наистина е повод за радост и гордост!

Змиите са ми противни, но от сърце стискам палци на Миднайт.!Първо- защото си спомням как преди няколко години майка ми- тогава към 70 годишна взе такси да ходи да води кучето на някакъв рентген посред нощ.Оказа се лечимо заболяване, сега вече Кучо го няма, но живя дълго след това.Домашните любимци са част от семействата ни няма как. И още- синът ми примира за змии- на едно изложение му дадох телефон, да снима някоя, той наснимал всичките, а после се сне с една от тях.

За Даун- пека се на същия огън, да не кажа и по-голям.Вчера обяснявах на Дивачето, че човек може всичко да направи поне два пъти в живота си- да смени училище , да смени къща, да се ожени, да роди, да смени професия, да кандидатства в университет, Даун!  Само и единствено не може два пъти да се избере гимназия след VІІ клас, не може два пъти да се яви на НВО. Прааазен поглед. Толкова малко се иска от него, да седне, да прочете произведенията и да научи стих. наизуст- докато не се върна от работа - никакъв шанс да отвори нещо.

# 6 025
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
В началото на лятото приятел-чужденец ми подари вентилатор за лаптоп. Да си призная, в първия момент ми се стори много смешен подарък, не бях ползвала, не ми беше и хрумвало. Но моят приятел е практичен човек и подаръкът действително се оказа безценен. Особено сега в жегите екстра му дойде на стария служебен Дел, който ползваме на доизживяване, след като личният ни лаптоп гръмна. И който така се задъхваше и забиваше, милият. Сега редовно го включвам и лаптопът не загрява както преди. И като ми стане топло докато си чета, леко завъртам вентилаторчето към мен и се "охлаждам".
Та исках да кажа, че аз и лаптопът сме доволни от този странен подарък.

# 6 026
Емели, браво момиче! Успех!

Даун, а си го изгонила, а съм тъ подгонила 341uu няма да пипаш влюбената тинейджърска душа. Айде да се стопля при теб, че си като стршина си тези дни.

Ние с Конти ще си ги дондуркаме нашите даже и като се преместят сами да живеят Laughingдори и да са далече.  Laughing

Миднайт, да се оправя змейка. От скоро следвам 2 групи за змии по нашите земи и взех, че разбрах колко са полезни тез животинки. Освен отровните, които също ни вършат много услуги, ако не ни срещанат, има и много различни дето ни отървават от гадни буболечки и вредители, а даже и такива дето ядат отровни змии. Много интересно, макар все още да са ми шокиращи и не мога изкрено да им се зарадвам, но напредвам.

# 6 027
Емили, честито! Наистина е повод за радост и гордост!

Змиите са ми противни, но от сърце стискам палци на Миднайт.!Първо- защото си спомням как преди няколко години майка ми- тогава към 70 годишна взе такси да ходи да води кучето на някакъв рентген посред нощ.Оказа се лечимо заболяване, сега вече Кучо го няма, но живя дълго след това.Домашните любимци са част от семействата ни няма как. И още- синът ми примира за змии- на едно изложение му дадох телефон, да снима някоя, той наснимал всичките, а после се сне с една от тях.

За Даун- пека се на същия огън, да не кажа и по-голям.Вчера обяснявах на Дивачето, че човек може всичко да направи поне два пъти в живота си- да смени училище , да смени къща, да се ожени, да роди, да смени професия, да кандидатства в университет, Даун!  Само и единствено не може два пъти да се избере гимназия след VІІ клас, не може два пъти да се яви на НВО. Прааазен поглед. Толкова малко се иска от него, да седне, да прочете произведенията и да научи стих. наизуст- докато не се върна от работа - никакъв шанс да отвори нещо.

Проблемът е, че малко искаме от тях. Аз винаги съм се стремяла да съм подкрепяща, не досадна майка, но сега ме е яд, че не съм го "била". Ще страда, но сам да си носи последствията. Хем все съм се опитвала да го накарам да прави разни неща и ето, никакъв резултат.

Само да загатна, че лаптопът ми пак издава странни звуци. Ще се гръмна накрая, само да си намеря пушка и куршуми за глиган, че вече и така изглеждам, ще ми "ходят".

# 6 028
  • някъде ... тук ...
Дауне, с тия куршуми за глиган ме подсети за тая песен Crazy
Ще се оправи диването, ама си иска стягане и малко да се стресне Simple Smile
Светкавичке, и за твоето, че и за моето дребно, се отнася Simple Smile
Да видим само как ще го постигнем.

Емели, браво, момиче!

# 6 029
Отивам да наритам пубера в кревата. Ще му оставя и резервни чаршафи и си лягам. Утре ме чака разговор с учител, пубер и бивш, после с Делл съпорт и ФоьТел. С всички ще се карам, без учителя.

Общи условия

Активация на акаунт