Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 840
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 6 000
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Селесте, радвам се, че проблемът се е разрешил. Мислех те.

За служебните неволи бих изчакала да видя накъде ще поемат нещата и тогава бих споделила.
И при мен има много неясноти, но отказвам да се тревожа предварително, че и да натоварвам хората около мен. Ако нещо стане факт, то тогава ще го мислим.

# 6 001
  • постоянно
Сбъдваща,
 резен домат се " налага " на набралото място. Проверено е - моят племенник със огромен сист от вътрешен косъм . Казаха трябва да избие - сложихме домат за 1 ден и се образува връх и изригна......
Дано бързо да минава , че да се насладите пълноценно на почивката. Heart Eyes

Маре, Дженкич , ще питам племеника какъв е ника му  ( Сам го използва ) и ще ви пиша , ако искат да го аднат. И нашия говори с децата , когато играе.Stuck Out Tongue Winking Eye

Сварте , пропуснах да спомена , че Благодаря за прекрасните снимки, които ни пусна. Heart

# 6 002
руми, какви майстори ви трябват за стаята? Мебели ще поръчвате или купувате готови?

Е сега, ще се обиждаме ли Joy

Трябва ми някой да шпаклова и да боядиса (и тапет да сложи евентуално). Обаче е за една стая и на никой не му се ще посред лято такава малка поръчка.

Сбъдваща, Титина, дано бързо мине на децата!

Пропуснала съм някои неща, отивам да прочета, пак се бъгва сайта .. май. Или по-скоро не е оправян изобщо hahaha

# 6 003
Руми, не бе...
Имам човек дето супер работи...ама само вечер след работа. Та...не е удачно да го препоръчвам.

# 6 004
Руми, "шпакловане" винаги ми звучи двумисленно, особено, когато се търси човек Simple Smile, а Сесил предлага някой, за след работно време

# 6 005
Че мен не бърка. То реално е за ден-два работа Grinning
Може да ми пратиш телефон, ако той е съгласен да се чуем.

Даун, и аз си мислех, че като мине бала при вас и край. Дано да се освести детето.
И аз имам такива притеснения за голямата - толкова е незаинтересована и отнесена, че не знам. Ще я видим после.

Селесте, браво че се е решил проблема Hands V

# 6 006
  • На брега на реката
Даун, напълно те разбирам. Аз имах такива проблеми с големия син и мислех, че света се срива, ама му увря главата. Момчетата съзряват по-трудно от девойките. Ще се оправи младежа, ама го дръж под наблюдение, че инак да не стане по-лошо.
Да се оправят юнаците на Сбъдваща и Титина.
Чакаме добри новини от Фонс, Айяла и за любимеца на Миднайт.

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 17:17 от Бобулина

# 6 007
Бобулина, аз съм сигурна, че ще се оправи след време, но ме е яд, че ще е по трудния начин, но съм твърдо решена да му го сервирам, колкото се може по-скоро.

Никой не е умрял от малко гърч все пак. Да види как се изкарват пари и се мисли за сметки. Не сме "средна класа" по съседната тема Simple Smile, че да не ни работят децата Simple Smile.

# 6 008
Даун, ти пък.. само глупости ти в главата. Simple Smile

Руми, сега ще му искам номера от моя мъж. Наистина работи добре.

# 6 009
Това правят самотните застаряващи жени в дългите студени нощо Сес Simple Smile.

# 6 010
  • На брега на реката
Е, то и при моя не беше по лесния, ама живота учи най-добре и остава и за в бъдеще наученото.
Колко нерви съм  скъсала за кратък период, само аз си знам.

# 6 011
Ланд, не прочетох, но от коментарите се досетих. Само не губи надежда, ще стане.  Hug
Фонс, чакаме да се похвалиш.
Момчетата на Титина и Сбъдваща да се оправят, за да могат да се насладят пълноценно на ваканцията.
Даун, много правилно постъпваш, това е най-доброто, което може да направиш за него.
Лина, този - https://de.flightaware.com/ ?

Получих място в специализацията, която исках. Една от най- желаните специализации, местата са малко, а кандидатите много, което прави този малък успех още по-сладък. Много съм щастлива.

# 6 012
Браво, Ем! Дерзай!

# 6 013
  • На брега на реката
Поздравления  за успеха Емили.  Да го полееш подобаващо.

# 6 014
Ем, честито. Това ми липсва. Малко успех извън семейството дава супер много.

Наслади се,

Общи условия

Активация на акаунт