УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 21

• 59 422
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Момичета, добър ендокринолог в Девата или в Св. София - кой бихте ми препоръчали?

# 136
Аз съм била при Корудерлиева в Св.София,но съм чувала че Лозанов е по-добър Wink 

# 137
  • Бургас
Лозанов!

# 138
  • Across the Multiverse
Момичетата раждали наскоро, правилникът спазва ли се реално :
"Свиждания в отделението - всеки ден от 17:00 до 18:00 часа. Съгласно правилника за вътрешен ред, деца не се допускат по време на свиждане. Допуска се по един посетител на пациент. В случай, че един и същ пациент има двама или повече посетители, последните влизат в отделението един по един."
Най-вече ме интересува частта с децата. Наистина ли няма да пуснат дъщеря ми ?!

# 139
Да , всичко се спазваше , когато родих (ноември месец, 2017г.) И при мен не пуснаха сина ми, свижданията бяха по 1 човек.

# 140
  • Сливен
Раждах 2017 ноември деца не допускаха само може в кафето да се видите с детето си

# 141
Аз разбрах, че ако си секцио, роднините могат да изчакат в някаква стая от която могат да видят бебето като го извадят. Това така ли е? Дете допускат ли там?

# 142
Не е стая, а фоайе, което е общодостъпно. До него е неонатологията, която е в стъкла, и когато искате да видите бебето, те ви го носят, ако е удобно, но само през стъклото. Влизането вътре е забранено.

# 143
  • Бургас
Раждах 2016-а и тогава се спазваше правилникът. Деца не се качваха горе - причината е че децата са носители на вируси, а бебчетата, както всички знаем са с нисък имунитет в началото. Това се прави за доброто на бебчетата, адмирации за което.

# 144
  • Across the Multiverse
Да, да, знаем причината- децата са носители на вируси, а възрастните са стерилни  ooooh!

# 145
  • Бургас
Раждах 2014 януари. това с децата е най-малоумното нещо, мъжът ми беше с 39 темп и се скъсаха да го викат да си видел детето......нека после децата са носители на вируси. Малоумщина до шия. През 15 мин се обяснявах на някоя сестра, че забранявам, докато аз не кажа , да викат и показват на мъжът ми бебето. Иначе и аз раждах болна, ама си бях и в обща стая с друга родилка и бебето беше при мен, иначе децата са носители на вируси.

Светът е голям и вируси дебнат от всякъде......ама децата да са най-големите бацилнцици, ще ме извиняват. Дъщеря ми сега е на 4 и половина. За една година съм боледувала повече от нея, а тя си ходи на градина......въпрос на имунитет.

# 146
Благодаря ви момичета! И аз мисля, че през стъклото няма да навреди един детски поглед върху бебето, но както и да е... Политика на болницата!
Стискам си палци утре всичко да мине добре Stuck Out Tongue  и аз да се похваля с едно живо и здраво бебе.

# 147
  • Сливен
Аз също раждах много болна но съответно бях с маска постоянно
Също така бях и на Аб
А да ви попитам в окръжна да не би да допускат свижданията било то с деца или без деца в стаята с бебето?Всяка болница си има политика и това че сте решили да раждате в дадена болница значи трябва да се съгласите и да приемете условията им ако не и а си други болници!
Лежала съм в много болници и в девата ми харесва това че се спазват правилата

# 148
Момичета раждали секцио, при кой лекар си направихте консултацията с кардиолог ? Какви са ви впечатленията от лекаря и от "прегледа" ? Всякакви мнения ще са ми от полза.

Gigito, забравих да ти пиша... Аз минах на консултация при д-р Исмед Мехмедов.  За мен нямаше значение при кой, тъй като съм от Ямбол и една седмица преди секциото трябваше да мина кардиолог, анестезиолог, запис на тонове и то в един ден, за да не се разкарвам няколко пъти до Бургас. Аз отидох с готови кръвни изследвания, правени предния ден (и те трябва да са една седмица преди секциото), направиха ми кардиограма и ми зададоха няколко въпроса.
Консултациите при кардиолога и анестезиолога ми бяха платени, тъй като по телефона ми казаха, че ако са платени ще мина преглед когато и да отида. Със запазване на час, може би нямаше за два часа да свърша всичко.

# 149
  • Across the Multiverse
Мерси, Кети, и аз минах вече, и аз бях при Мехмедов Simple Smile
Аз също раждах много болна но съответно бях с маска постоянно
Също така бях и на Аб
А да ви попитам в окръжна да не би да допускат свижданията било то с деца или без деца в стаята с бебето?Всяка болница си има политика и това че сте решили да раждате в дадена болница значи трябва да се съгласите и да приемете условията им ако не и а си други болници!
Лежала съм в много болници и в девата ми харесва това че се спазват правилата
Аз пък съм на мнение, че човек трябва да работи по въпроса да се промени това, което не му харесва. Най-малкото да си кажеш, да попиташ, да обърнеш внимание- иначе няма как да стане. Най-опасното мислене е "така е било досега"/"това е положението"/"ами ние така си правим от време оно". За мен лично няма здравно заведение в Бургас, което да отговаря 100% на представите ми за квалитетно такова, но избирам това, коеото най-много се доближава.
Окръжна въобще няма да я коментирам като политика и условия.

Общи условия

Активация на акаунт