УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 21

• 59 429
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
На мен също като условия най-ми се доближа и ми е на сърце Девата......ама като изгониха/буквално го накараха да напусне/ моят лекар, като домъкнаха някой изобщо непрактикувал в болницата, че го сложиха и за началник на отделението.......нямам избор, предпочитам лекарят да е на ниво. Сега друг е въпросът, че съм с близнаци и ако тръгнат преждевременно, ща не ща, ще раждам в Девата, заради неонатологията.......направо не ми се мисли и ще стискам здраво кълки до краят, че не мога да се прежаля друг да ме реже.

Окръжна и аз няма да я коментирам - ни условия, ни лекари , според мен. И неонатологията не е това, за което я превъзнасят, на Девата е по-добре оборудвана и със специалисти и с техника.

# 151
Cherry би ли споделила кой е твоя лекар?
А за Ирмов напоследък чувам само хубави неща, няколко мои познати са раждали при него и са доволни

# 152
  • Бургас
При Недялков съм аз от край време. След като довлякоха и насадиха от нищото Ирмов, напуснаха Минчев и той..............и аз да бях , щях да постъпя по същият начин, те са от край време в болницата, работят безупречно и им донесоха толкова клиенти, логично беше един от двамата да стане началник на отделението.

При Ирмов съм ходила.....не видя това, което трябваше да види- имах си типични извънменструални оплаквания за полип, Недялков го видя почти от раз, после ходих уж за още едно мнение при Ирмов, изписа ми утрогестан, било заради нисък прогестерон......на следващият цикъл пак без да казвам нищо при Татарова/че и нея успяха почти да прогонят от там, смятай, всичко дето ставаше като лекари, вече се маха от там/- и тя го видя...толкоз за колко е добър Ирмов.

Махна си ми го Недялков, всичко беше точно, след това цикълът ми се нормализира и извънцикличните зацапвания ми спряха. Имам си и видео на тази гадория.

# 153
Не звучи приятно, радвам се, че си се отървала.
Не съм запозната с болничните и междуболничните интриги, но е ясно, че ги има, да. Особено щом говорим за много $$$
А въпросния Недляков къде работи сега?

# 154
  • Бургас
Ми преглежда в кабинет и оперира и изражда в Бургасмед......не ме кефи като болница, ама ще стискам.....предпочитам да съм в добри лекарски ръце и що годе в нормални условия.

# 155
  • Across the Multiverse
Стискам ти палци да ги доближиш максимално до термин ! А Татарова не ти ли вдъхва доверие, ако тръгнат по-рано и се наложи в Девата да раждаш ?
Момичета, когато имате уговорка с конкретен лекар попълвате ли заявление, звъните ли пак в Девата за потвърждение на нещо или направо си отивате на място в уречения ден и час ?

# 156
  • Бургас
Ами Татарова не смея за секцио, моя близка беше първо при Недялков, но тръгна да ражда преждевременно, а него го нямаше и секциото и го направи Татарова. Отвори и се раната, а  аз съм казал аи преди, той така ме заши, че даже преди да махнат конците бягах след автобусът. Много добро изпълнение и като цяло го бива да реже.

Ако се наложи нещо най-вероятно Хубчев....макар, че при него май е сложно и трудно става без предварително заявление.

# 157
  • Across the Multiverse
Айдеее, успокоих се, утре съм секцио при нея  Laughing
Не съм запозната при Хубчев как става честно казано. Сигурно трябва по-отрано просто да се планират нещата.

# 158
Гиги при Татарова ли си утре?
Много вълнуващо ❤️ пожелавам ти леко раждане, бързо възстановяване и здраво бебче Simple Smile

# 159
  • Across the Multiverse
Да Simple Smile Много благодаря, дано !

# 160
  • Бургас
Тя моята позната е малко по-пълничка, така че може и от това да е, споко, не е нещо кой знае какво, а и беше отдавна , преди 5 години, спешно секцио......всичко ще е наред.

# 161
Gigito, спокойно, всичко ще мине успешно! Стискам палци и за двете ни. И аз съм утре първа за секцио, но при д-р Йорданов. Няма да звъня предварително. Каза ми само в 8.00 ч. да съм в болницата.

# 162
  • Across the Multiverse
Супер, keti123, стиснати палчета и от мен ! Блазе ти, че си рано сутринта. Аз ще съм следобед и не знам дали няма да превъртя играта докато стане време  Crazy И аз не съм звъняла, ама викам да питам как правят другите Simple Smile
Cherry, благодаря за успокоението  Hug

# 163
  • Сливен
Имам две мой приятелки раждали при Татарова едната секцио другата нормално и двете са безкрайно доволни от нея
А аз бях първо секцио и момичето което беше второ секцио беше при Татарова нямаше проблеми със шеф и рана
Отделно като са изкарали бебето нещо се е развалнувала и са е приспали веднага а беше със спинална.
Успех утре момичета Heart Утре ще е най вълнуващия и запомнящ ден за вас Simple Smile И бързо възстановяване

# 164
Аз съм се спряла на Георгиовски и началото на Октомври планирам среща с него да ме запознае подробно с процедурата и документацията за секцио.

Общи условия

Активация на акаунт