УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 21

• 59 469
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
  • Сливен
Здравейте, момичета! Имам насрочена дата за секцио за 21.11.2018г. и трябва да си направя кръвни изследвания, но в сайта на Девата пише, че трябва да се направят 7 дни преди операцията, та исках да питам ако утре отида да дам кръв и урина, мислите ли, че е рано?
Рано е !Няма да ви ги приемат.Желателно е да спазите срока

# 256
  • Бургас
Здравейте, момичета! Имам насрочена дата за секцио за 21.11.2018г. и трябва да си направя кръвни изследвания, но в сайта на Девата пише, че трябва да се направят 7 дни преди операцията, та исках да питам ако утре отида да дам кръв и урина, мислите ли, че е рано?
Има си посочени срокове, спазвайте ги Wink

# 257
Здравейте , да питам някоя по запозната дама с темата. От утре влизам в 36 гс , в четвъртък ще ходя да си взема документите за раждане и запис на тонове при следящата ме АГ, която не от Девата, но ще раждам там. В петък съм на консултация при АГ при когото ще раждам. Та въпросът ми е в Дева Мария ще ми записват ли допълнителен час за преглед преди приемането ми за раждане или да си записвам час за тонове при АГ която ме е следвал и до сега. Идеята ми е да не ми стават по 2 часа на седмица тъй като вече са платени и са само за запис на тонове. Благодаря предварително на тези които могат да ми дадат някаква информация по въпроса.

# 258
  • Across the Multiverse
Можеш да си правиш записите където ти искаш, от Девата няма да ти настояват да е при тях (ако правилно съм разбрала въпроса ти).

# 259
  • Бургас
Здравейте , да питам някоя по запозната дама с темата. От утре влизам в 36 гс , в четвъртък ще ходя да си взема документите за раждане и запис на тонове при следящата ме АГ, която не от Девата, но ще раждам там. В петък съм на консултация при АГ при когото ще раждам. Та въпросът ми е в Дева Мария ще ми записват ли допълнителен час за преглед преди приемането ми за раждане или да си записвам час за тонове при АГ която ме е следвал и до сега. Идеята ми е да не ми стават по 2 часа на седмица тъй като вече са платени и са само за запис на тонове. Благодаря предварително на тези които могат да ми дадат някаква информация по въпроса.

Най-точна информация може би ще получиш, ако звъннеш на момичетата от отдел "Пациентски грижи" на болницата. Не веднъж съм звъняла да питам други неща, много са готини и влизат в положение. 0887 107607 това е телефонът. Тук има малко инфо за тях http://www.devamaria.com/bg/medical/department/63 Wink

# 260
  • Бургас
Момичета, до колко време след раждането е нормално да нямам цикъл?

# 261
Много зависи дали кърмиш или не. Аз кърмих 1г. И 8мес. и цикъла ми дойде на 11месец след раждането. Строго индивидуално е за всеки.

# 262
  • Бургас
Наистина е много индивидуално и зависи дали кърмиш. Естествено кърменето не е гаранция- има кърмещи, на които им идва броени месеци след раждането. На мен ми дойде след 13 м. Общо взето ми дойде веднага след като поразредих кърменето

# 263
  • Бургас
Да, още кърмя, но на моя позната пак кърмещо мамче, ѝ дойде а тя роди месец след мен и взех да се филмирам да не сме направили второ без да сме планирали. Ох, поуспокоих се малко. Благодаря Ви Simple Smile

# 264
Да, още кърмя, но на моя позната пак кърмещо мамче, ѝ дойде а тя роди месец след мен и взех да се филмирам да не сме направили второ без да сме планирали. Ох, поуспокоих се малко. Благодаря Ви Simple Smile

Абе, кърменето не е предпазване от забременяване, та гледайте да не правите второ, ако не ви се иска Wink Че много от децата с малките разлики са плод на подобна контрацепция Grinning

# 265
  • Бургас

Абе, кърменето не е предпазване от забременяване, та гледайте да не правите второ, ако не ви се иска Wink Че много от децата с малките разлики са плод на подобна контрацепция Grinning
Ако се пазят, няма да забременее 😁

# 266
Момичета, на кой ден след секцио изписват? Колко нощувки се броят?

# 267
Клиничната пътека е 5 нощувки, изписват на 6 ден. Мен ме изписаха на 5 ден, т. е 4 нощувки, подписах една декларация, че съм съгласна да ме изпишат.

# 268
  • Бургас
Аз бях готова още на 4 ден да ме изпишат .....ама бях организирала катуна за изписването на 5ти ден...та, не ме, но ме попитаха, дали искам да си ходя. Супер бързо се възстанових от секциото. От това май най-вече зависи колко ще те държат в болница. Пътеката самата май е 6 дни

# 269
  • Across the Multiverse
Най-вече зависи от това дали имат достатъчно легла и наплив на пациентки Wink И двата пъти като раждах там беше така.

Общи условия

Активация на акаунт