СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 964
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Cobrs
Шерката беше класирана в СМГ, паралелка с АЕ, което и е първо желание, с бал 481. Записахме я в АК, така че имате от нас едно свободно място в СМГ-то.

# 1 066
Мен много ме кефи надписът: "Данните за класирането за СОФИЯ-ГРАД ще бъдат актуализирани според утвърдения график до края на работния ден на 03.07.2018 г. "
Леко пасивно-агресивен ми идва. "Утвърденият график е до края на работния ден, а вие ни давате зор по-рано."
Накрая ще излезе, че всичко при тях е точно, спазили са всичко, а грешката е била в демо-версията. Grinning
Че те на конференицята изнагляха съвсем и казаха "по-добре късно, отколкото с грешки да публикуват класирането. Важно било спокойствието на родителите." Няма такива арогантни и нагли типове, които не умеят дори грешка да признаят као хората. Обвиниха родители, подредба на желания и кой ли не. И добре че родителите им сигнализирали. Пълно безобразие! А Кастрева с ехидната си усмивка ми идва да я завра в миша дупка.  Колко години ще я търпим начело на РУО София?

# 1 067
Ние може да си мислим за бело, но МОН пак успяха да направят КАФЕВО.

# 1 068
Останах тук, стискай здраво, че знае ли се? Joy

Детето се обади да пита защо са махнали резултатите. Успокоих я, че е сгрешен балът на някои училища, но нея не я касае. Но истината е, че за пръв път непоклатимата ми увереност взе леко да се разклаща.

Ха ,честито ! СМГ и за вас....

# 1 069
Шерката беше класирана в СМГ, паралелка с АЕ, което и е първо желание, с бал 481. Записахме я в АК, така че имате от нас едно свободно място в СМГ-то.
И от нас едно за девойка в 1 НЕГ.

# 1 070
  • София
Виж, в СМГ ако ни класират, ще успеят да ме изненадат /предвид че не сме го писали/. Joy

Чудна пресконференция спретнаха хората! Колкото повече замазваме, толкова повече размазваме. Joy
Всичко е ясно - да влезе убития!

# 1 071
Дороти,и ние сутринта бяхме приети в 32ро  - А и И,но да видим до вечерта къде ще сме.........
С какви балове са приети децата ви в 32 училище

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 15:35 от Не се сърди, човече

# 1 072
  • Sofia
Аз ще си сипя един Бейлис, да съм в тон с темата днес.

# 1 073
  • София

Йегермайстерът е по-кафяв! Joy

# 1 074
  • София
Дороти,и ние сутринта бяхме приети в 32ро  - А и И,но да видим до вечерта къде ще сме.........
С какви балове са приети децата ви в 32 училище
момче 385

# 1 075

И аз ама след 2 часа като свърша работния ден.

# 1 076
  • На черешата

Малко ми е като сироп за кашлица. Joy

# 1 077
  • София
За притеснение си е, да ви кажа, защото ТУЕС излиза от 28-мо на 4-то място, след СМГ, 91 НЕГ и 73 СУ. Това според мен означава, че няма как да няма промени за децата, класирани в граничните позиции на всички училища след 4-тото място, а това са на правктика всички езикови, без двете немски, плюс още маса училища. Недоумявам как могат да твърдят, че грешката щяла да се отрази само на децата, класирани в ТУЕС.

# 1 078
  • Sofia

И това бих си сипала, стига да имах. Joy Но пък калуа имам... хмм!

За притеснение си е, да ви кажа, защото ТУЕС излиза от 28-мо на 4-то място, след СМГ, 91 НЕГ и 73 СУ. Това според мен означава, че няма как да няма промени за децата, класирани в граничните позиции на всички училища след 4-тото място, а това са на правктика всички езикови, без двете немски, плюс още маса училища. Недоумявам как могат да твърдят, че грешката щяла да се отрази само на децата, класирани в ТУЕС.
И то само на 20 деца, класирани в ТУЕС.

# 1 079
  • София, откъм тъмната страна
МОН-ьовци

Общи условия

Активация на акаунт