СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 990
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 050
Мен много ме кефи надписът: "Данните за класирането за СОФИЯ-ГРАД ще бъдат актуализирани според утвърдения график до края на работния ден на 03.07.2018 г. "
Леко пасивно-агресивен ми идва. "Утвърденият график е до края на работния ден, а вие ни давате зор по-рано."
Накрая ще излезе, че всичко при тях е точно, спазили са всичко, а грешката е била в демо-версията. Grinning
Много и се иска някой да ги хакне и да излиза съобщение: "Оплели сме се като пиле в калчище, по-добре си сипете бело."

# 1 051
Излязоха! Късмет на всички ОТНОВО ! Simple Smile

Къде?току що гледах няма нищо/

# 1 052
  • София
Останах тук, стискай здраво, че знае ли се? Joy

Детето се обади да пита защо са махнали резултатите. Успокоих я, че е сгрешен балът на някои училища, но нея не я касае. Но истината е, че за пръв път непоклатимата ми увереност взе леко да се разклаща.

# 1 053
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Мен много ме кефи надписът: "Данните за класирането за СОФИЯ-ГРАД ще бъдат актуализирани според утвърдения график до края на работния ден на 03.07.2018 г. "
Леко пасивно-агресивен ми идва. "Утвърденият график е до края на работния ден, а вие ни давате зор по-рано."
Накрая ще излезе, че всичко при тях е точно, спазили са всичко, а грешката е била в демо-версията. Grinning
Много и се иска някой да ги хакне и да излиза съобщение: "Оплели сме се като пиле в калчище, по-добре си сипете бело."

Би било много яко!  hahaha

# 1 054
  • София
Няма..

# 1 055
"Данните за класирането за СОФИЯ-ГРАД ще бъдат актуализирани според утвърдения график до края на работния ден на 03.07.2018 г."
И кога е този край на работния ден? Обикновено държавните учреждения в 17ч са клопнали кепенците!

# 1 056
  • София
Срещнах коментар в една от медиите - "Това е нарочен гаф на Кастрева, за да бутне още един министър " 😆😆

# 1 057
  • Sofia
Срещнах коментар в една от медиите - "Това е нарочен гаф на Кастрева, за да бутне още един министър " 😆😆
Ами такава усмивчица имаше, сякаш планът ѝ е успял.

# 1 058
Всъщност гафът е при нея. Тя трябва да подаде оставка.

# 1 059
  • София
Гледам и не вярвам на ушите си ....
Току виж от 32 ни метнали в НПМГ! Мечти!!!!:fearful:

doroty02 в каква паралелка сте /бяхте Simple Smile / приети в 32?
А и И - бяхме я писали на първо място в 32.

Дороти,и ние сутринта бяхме приети в 32ро  - А и И,но да видим до вечерта къде ще сме.........

# 1 060
  • София
И аз да споделя. Моят син е класиран в ТУЕС по първо желание с бал 260 (нещо подобно), при реални 443. Просто съм възмутена, а журналистка (не знам откъде си), обяснила подробно, че балът в ТУЕС е паднал драстично. Frowning1

# 1 061
Всъщност гафът е при нея. Тя трябва да подаде оставка.
Дидева, само кажи и те сменяме с нея! И без това някой за министър те предложи вече. Направо от провинцията идваме на протестен митинг в София! Simple Smile bouquet

# 1 062
Отдавна тази крава трябваше да е подала оставка, още като изкара Робинзон Крузо автор и махна Балканджи Йово  от учебниците. Но явно обслужва някой................... много добре

# 1 063
  • София
Здравейте, момичета и момчета! Следя темата, по- често инкогнито заради времето, с което разполагам. От всичко изчетено дотук и виждайки нашето класиране (изчезна впоследствие) разбирам, че има грешка в изчислението на баловете за професионалните паралелки, които са различни от профилираните- езикови. При нас балът за кандидатстване в "Дж. Атанасов" е 368 и е второ и трето желание. Тук бала се изчислява 1х НВО БЕЛ+ 3х НВО МАТ+ МАТ+ ФИЗ. Оказва се недостатъчен, въпреки миналогодишния минимум от 345,500. Възможно е при голям брой кандидатстващи (обявен от Кастрева- 1117 ученика за Сист. програмиране, при 56 места). Класиран е по 9-то по ред желание за езикова паралелка в 7-мо СУ, бала е отразен вярно- 341. Тук изчислението е 2х НВО БЕЛ+ 2х НВО МАТ+ БЕЛ+ МАТ. Та, четейки вас и мислейки... Възможно е последната формула да е приложена и за професионалните паралелки, или.., или... и оттам да идва цялата кафява каша, която сътвориха за толкова дни работа. Проблема идва от световното по футбол, където става голяма джурканица. Тя повлия на всички IT- тита не само в МОН, но в РУО и цялата им там система на образованието, което достига критичния си минимум.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 15:43 от Mareto_73

# 1 064
Останах тук, стискай здраво, че знае ли се? Joy

Детето се обади да пита защо са махнали резултатите. Успокоих я, че е сгрешен балът на някои училища, но нея не я касае. Но истината е, че за пръв път непоклатимата ми увереност взе леко да се разклаща.

И аз се разколебах, уплаших, полудях- ей в тая градация и накрая към умиране отивах.
Как е Валдемор? Прелива ли от момичета ? Или квоти имахте там....
Екзотиките, които писахме в чужди области, са ни приели. Ами , сега какво правим!
Тук също сме приети в желана гимназия , но езикът не е достатъчно екзотичен. Simple Smile
  Искам да отида на квартира в чуждия град и да учи детето баш екзотика Head Band

Общи условия

Активация на акаунт