СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 998
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 035
Ма те тук всичките входящи номера са колкото бройките на две софийски гимназии, затова.  Laughing
И? Това е просто списък. Да го качат, пък всеки да си го ползва, както намери за добре.
Никога не съм го виждала за София, Варна и Пловдив в такъв формат. Иначе за мен този си е бивал винаги добре ориентиращ. Имаше и по училища, по паралелки с вх. №. Даже и с имената на децата вървеше години наред. Хайде, имената са лични данни, не трябват, но другото си е ориентир. Изобщо не вярвам, че големите инспекторати ще публикуват такива списъци.

# 1 036

Тъкмо това си мислех, изпооправдаха се, технически проблеми, родители, не знам си какво, отговорни и наказани явно няма да има. Скъсаните нерви кучета ги яли.....

# 1 037
  • София
Гледам и не вярвам на ушите си ....
Току виж от 32 ни метнали в НПМГ! Мечти!!!!:fearful:

doroty02 в каква паралелка сте /бяхте Simple Smile / приети в 32?
А и И - бяхме я писали на първо място в 32.

# 1 038
  • Sofia
Мен много ме кефи надписът: "Данните за класирането за СОФИЯ-ГРАД ще бъдат актуализирани според утвърдения график до края на работния ден на 03.07.2018 г. "
Леко пасивно-агресивен ми идва. "Утвърденият график е до края на работния ден, а вие ни давате зор по-рано."
Накрая ще излезе, че всичко при тях е точно, спазили са всичко, а грешката е била в демо-версията. Grinning

# 1 039
  • София

Образование Набори Re: СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

Днес в 09:09
Вероятно резултатите ще съвпаднат с началото на пресконференцията, която е след 20 мин. Освен ако пресконференцията не е за това че системата се е скапала и класиране няма да има скоро Simple Smile
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Не е за показване, ама още в 9ч изказах подозрения че системата ще замине Simple Smile

# 1 040
  • софия
Толкова глупости на едно място скоро не бях чувала....

# 1 041
'адът - това са другите' - да резюмирам в едно изречение опита на мон да обясни гафа...

# 1 042
  • София
Добре де, това мислите, че е истинската статистика?
И ако да, то на следващия лист са училищата с по-нисък бал, нали?
Ти все още би повярвала на тяхната статисика? Сириъсли?
Laughing

Не мисля, че с грешки в изчисляването на бала може да се разчита на достоверността на статистиката. За приятелка изчислявах, че миналата година мин. бал на 2АЕГ е бил на 907 позиция при момичетата... нейното дете е след 1100 позиция сега и за 2 АЕГ обявяват бал, на който съответства 1700 деца... Не ми излиза на мен чистата математика - вярно тук има желания, моди и още кой знае колко променливи, но разлика от 800-900, което означава, че тези 900 деца са избрали училища извън топ 10 или с друг балообразуващ предмет..., което не е невъзможно, просто ще е феномен на випуска.

# 1 043

Според тях няма ощетени деца, защото не правят разлика м/у училищата. Нали ще учи някъде, няма значение в СМГ или Бузема.

Ауууу, сега се сетих за детето, което предпочете Бузема! Представяте ли си да са го класирали в СМГ по погрешка?! Fearful УжасТ! А после - нямало ощетени!

Детето по сгрешената класация е класирано по първо желание, Бузема му беше 12-то ,а СМГ- 13-то . Сега стискам палци данби да обърнат класацията отзад напред....

# 1 044
Мен много ме кефи надписът: "Данните за класирането за СОФИЯ-ГРАД ще бъдат актуализирани според утвърдения график до края на работния ден на 03.07.2018 г. "
Леко пасивно-агресивен ми идва. "Утвърденият график е до края на работния ден, а вие ни давате зор по-рано."
Накрая ще излезе, че всичко при тях е точно, спазили са всичко, а грешката е била в демо-версията. Grinning

Това може да се чете и като "Няма да има промяна в графика за записване" Simple Smile

# 1 045
И на първото първо и на второто първо класиране сме все на едно и също място с един и същ (верен) бал по второ желание. Сега обаче махнаха статистиката за мин-макс бал по училища и специалност в нашето РУО. След първото първо класиране видях, че не ни достигат 3-4 точки до мин. бел в желаната първа специалност. Ще участваме май във второ /първо, второ, трето и т.н./ класиране.
И друго, как публикуваха нашите данни, като ги няма тези за София?! Нали точно най-добрите деца са борят за там и ще освободят места в областните градове?

# 1 046
Разбрах че за всичко сме виновни ние родителите- объркали сме кодовете, и че ни благодарят за бдителността..... Ама да кажат извинете, сгрешихме... не- всичко ще бъде заметено като грешка на машината, а не на задкомпютърното устройство.

# 1 047
  • София, "Младост 3"
http://kanal3.bg/news/bulgaria/society/79735-Kastreva%253A-Ima-g … ri-dve-uchilishta

Към настоящия момент, само за 20 деца има разлика в училището. Може да има обаче и други, които имат разлики с паралелките.”, каза още Ваня Кастрева.

Да бе 20! Но дори и 20 ще разместят другите и надолу става като водопад! Ако не пуснат всичкото класиране наново - нищо не правят!

Почвам да се шашкам - едва ли не ислиза, че наистина 4ма првят част от процеса на ръка!

Алгоритъмът се въвежда на база на желанието. 4 човека се грижат за въвеждането на този алгоритъм. Всичко ще бъде проверено. За нас не е понятно как се е случило. Как и по какъв начин е станало не знаем. Всичко е проверявано включително и снощи и е било наред. - !! То ако в алгоритъма има промяна тя се вижда и при добра система може да се провери, кой е извършил последната проняма!

# 1 048
  • гр.Варна
Статистика              ВАРНА

# 1 049
  • София
На мен ми направи впечатление,че бала на моя не отговаря на моите сметки,ма си викам приет е по първо желание,няма какво да задълбавам. И сега..Да плача ли..да се смея ли

Общи условия

Активация на акаунт