СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 975
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 020
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Софтуерът взима децата, които са по първо желание в дадена паралелка и ги класира по бал, тези с най-висок бал се класират, следващите минават към второ класиране и така.

Тези от РУО надрънкаха един куп глупости! Включително за сбърканите кодове от родители, просто съм без думи!  ooooh!

# 1 021
  • Sofia

А ако изпада и се нарежда на друго място, оттам пък някой изпада и така по веригата...
Ама ни казаха, че не било така.
Как е обаче не успях да схвана.
Според тях няма ощетени деца, защото не правят разлика м/у училищата. Нали ще учи някъде, няма значение в СМГ или Бузема.

# 1 022
Съчувствам на всички вас, които още чакате... Ако има подписка срещу това безобразие, сложете линк тук да се включим.

# 1 023
# 1 024
  • София
Майка ви мръсна, изроди !! Само 20 деца щели да бъдат в други училища, а не в обявените в Първоначалното Класиране !! И защо …… за да нагласим дечицата на някои По- По- Най- !!! Sad И се чудят какви глупости за технически гафове да се оправдават …. Нямам думи !!

Чакайте, още не са преброили всички парички......Imp

# 1 025

А ако изпада и се нарежда на друго място, оттам пък някой изпада и така по веригата...
Според тях няма ощетени деца, защото не правят разлика м/у училищата. Нали ще учи някъде, няма значение в СМГ или Бузема.

Туй ли искаха да кажат? Божке, а аз се чудех какъв смисъл влагат в това си твърдение!
Ама тъй е то, и аз съм плод на нашата образователна система. Как да схвана такава дълбока мисла?

Ма те тук всичките входящи номера са колкото бройките на две софийски гимназии, затова.  Laughing

# 1 026
  • София
Излизам на разходка....писнА ми.......Каквото такова.Пък моя убавец ма Ич не му дреме,ходи да играе футбол,сега си хапва сладоледа пред компа.Аз му викам: "Малее,дано да не стане някой гаф,маме" пък той "С кое ,бе,мамо?"
Аз му обяснявам......той ме успокоява,но после ми вика "Може ли да се притесняваш в друга стая,не в моята?"

# 1 027
Добре де, това мислите, че е истинската статистика?
И ако да, то на следващия лист са училищата с по-нисък бал, нали?
Ти все още би повярвала на тяхната статисика? Сириъсли?
Laughing

# 1 028
  • София

Ауууу, сега се сетих за детето, което предпочете Бузема! Представяте ли си да са го класирали в СМГ по погрешка?! Fearful УжасТ! А после - нямало ощетени!

# 1 029
  • Sofia
Скрит текст:

Туй ли искаха да кажат? Божке, а аз се чудех какъв смисъл влагат в това си твърдение!
Ама тъй е то, и аз съм плод на нашата образователна система. Как да схвана такава дълбока мисла?

Ами само по този начин успях да разкодирам мислата. Как така няма да ощетиш някой, който веднъж е приет, почерпил се, пък после се оказва, че не е приет и ще реве! Ама ходи после доказвай, че веднъж системата те е класирала.

Ауууу, сега се сетих за детето, което предпочете Бузема! Представяте ли си да са го класирали в СМГ по погрешка?! Fearful УжасТ! А после - нямало ощетени!
"Не можеш да избягаш от съдбата си!" Trollface

# 1 030
# 1 031
Ма те тук всичките входящи номера са колкото бройките на две софийски гимназии, затова.  Laughing
И? Това е просто списък. Да го качат, пък всеки да си го ползва, както намери за добре.

# 1 032
Това е за  О С Т А В К И !

# 1 033
При нас класиране все още не излиза

# 1 034
  • София
Гледам и не вярвам на ушите си ....
Току виж от 32 ни метнали в НПМГ! Мечти!!!!:fearful:

doroty02 в каква паралелка сте /бяхте Simple Smile / приети в 32?

Общи условия

Активация на акаунт