СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 062
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 885
  • София
И сайтът на градския транспорт не работи! 😁😁😁

# 886
Базирано на предишен опит, да знаете че каръка съм аз.
Да се готви набор 2006 Joy

А, че то набор 2006 мислим, че няма даже да ходим на НВО. 'Нам за к'во ни е...  Laughing

# 887
Тук има таблица с баловете, пусната от РУО София, но доколко е актуална предвид грешните балове

https://m.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2018/07/03/3210243_sofiiskat … aziia_otnovo_e_s/
От къде имат тази таблица и то с вчерашна дата?! Това дали е актуално? За пръв път в живота си май вдигнах кръвно...

# 888
  • Wonderland
Ние бяхме приети на първо желание на злополучното класиране, но радостта ни тря твърде кратко Simple Smile. Ако днес вземат та “родят” някакво класиране до края на деня, и се окаже, че сме пак същото желание, ще опъна килимче пред желаното училище, за да го запиша първи, че да не се окаже, че са омазали пак нещо.

# 889
  • София
Да не е на Дидева таблицата? Joy

Писах им и на мейлите, де що намерих. Отговор не чакам, ама ей така!

# 890
  • София
И сайтът на градския транспорт не работи! 😁😁😁
Това е умишлено, да спрат майките да не хукнат към РУО и МОН.
Направо и транспорта да спират, а МВРто да отцепва районите

# 891
  • София
За всички, които питат дали има смисъл да участват на второ класиране - ДА, ИМА!!!

Тази година се очаква повече деца да влезнат в Американския и да има повече премествания на второ класиране, а и нищо не рискувате при второ класиране, освен да се предвижите напред.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 14:07 от Uprising

# 892

Образование Набори Re: СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

Днес в 09:09
Вероятно резултатите ще съвпаднат с началото на пресконференцията, която е след 20 мин. Освен ако пресконференцията не е за това че системата се е скапала и класиране няма да има скоро Simple Smile
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Не е за показване, ама още в 9ч изказах подозрения че системата ще замине Simple Smile

# 893
  • София
О, Боже, те тепърва търсят начин за отстраняване на грешката Flushed Явно сега са се светнали, че има различни начини за балообразуване - друго обяснение нямам!

# 894
  • София
В 14.30   ще има пресконференция на МОН

# 895
  • София
Аз имам следния въпрос:
Подадох документи онлайн, на първо класиране "примерно" не ми харесва много училището , за да го запазя и да се придвижа по-нагоре обаче трябва да подам второ класиране в самото училище където искам да запазя мястото или в училището "гнездо" или отново онлайн.
Момент, няма запазване на мястото.
Ако мястото на първо класиране не е желано, може да се подаде заявление за второто класиране, но там ако се придвижи кандидатът нагоре, предишното място се губи!
но ако не се придвижи нагоре си остава там където е приет на първо и следващата стъпка е записване или подаеане на заявление за 3-то класиране

# 896
За Стара Загора излезнаха минимални и максимални балове по паралелки. На моя дзвер не му достига 0,5 за минималния за първо желание. Sad
http://www.ruobg.com/news/read/id/439

# 897
  • софия
Вадете бутилките!Но не с бЕло,нещо по-силно трЕбе!

# 898
# 899
Последно само в София ли е грешката

Общи условия

Активация на акаунт