СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 830
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 635
  • софия
И ние сме като вас - с бал 370, никъде не сме приети от 15 желания. Sad А според статистиката в някои от желаните паралелки минималният бал е по-нисък от нашия. Дъщеря ми реве цял ден. Sad
Ако има грешка, към кого ли би следвало да се обърнем??
Възможно ли е вие да не разчитате данните правилно? Да помогнем?

Примерно, едно от желанията е НПМГ - АЕ/М/Ф. Минималният бал според сайта на РУО е 312.670, без квоти, а нашият е 370. Не би ли трябвало да сме приети?
При нас си е съвсем нормално - минималният бал не ни хваща. Не мисля, че има грешка. Ще си чакаме ... може пък да падне някое местенце

# 1 636
  • София
Никъде не сме приети - с бал 373 - ще чакаме второ...

Балът е доста висок. Защо никъде не е прието детето? Малко желания ли сте писали?
Ами -20 - включително 31-во, 22-ро, 35-то

Най-ниският бал, който виждам в цитираните училища през миналата година /за момиче, езикови паралелки предполагам?/ е 460. Писали ли сте училища с по-нисък бал? Ако последното желание е само с 10т. под вашия бал за миналата година, не сте се застраховали достатъчно. Още повече, че се предвиждаше, че балът ще се покачи за училищата от най-високобаловите надолу. Но имате шанс за второ класиране, ако сте писали всички езикови паралелки в 31-во.

# 1 637
Но в НПМГ балът се образува по съвсем различен начин. За там балът ви не е 470.

А... ок. Вярно, че имаше нещо такова. Няколко висши образования трябват, за да се справи човек с тия класирания.

# 1 638
При нас си е съвсем нормално - минималният бал не ни хваща. Не мисля, че има грешка. Ще си чакаме ... може пък да падне някое местенце
Сега проверих по-подробно, май-май и при нас е така. А ако няма места и на второ класиране? Отиваме на трето. Цяло лято ще се притесняваме. Въобще не предполагах, че ще се стигне до тук.

# 1 639
  • София
И ние сме така. Влязохме в някакво квартално на 1 во, ама го писахме ей така. Ужасно съм отчаяна.
Да си бяхме останали в нашето училище и това е!
А то утре пак разправии и надежди.🙄

# 1 640
  • София

Сега проверих по-подробно, май-май и при нас е така. А ако няма места и на второ класиране? Отиваме на трето. Цяло лято ще се притесняваме. Въобще не предполагах, че ще се стигне до тук.
Ако не сте приети на второ, отивате на трето, да. Затова в тази тема многократно се повтаря, че трябва да се пишат повече желания и задължително такива, чийто минимален бал от предходната година е значително под бала на детето.

# 1 641

Ако не сте приети на второ, отивате на трето, да. Затова в тази тема многократно се повтаря, че трябва да се пишат повече желания и задължително такива, чийто минимален бал от предходната година е значително под бала на детето.

А за второ отиваме със същите желания и не можем да добавяме нови?

# 1 642
  • София
Не, не може да добавяте нови.

# 1 643
  • София
Пренареждате желания за трето класиране, според останалите свободни места.

# 1 644
ОК, благодаря ви.
Май не сме проучили достатъчно нещата навреме. А в тази тема едва сега влизам.

# 1 645
  • 1st floor
Оф, това с баловете е доста неприятно. За няколко точици не ни стига за 32-ро или НТБГ, а мислех, че в кърпа са ни вързани. Младежът е класиран в 7-мо по първото му желание там - Английски с испански. Като локация училището е супер, но до там. Нищо друго не знам за него, малко като пълнеж го писахме.  Mr. Green Няма и много информация в нета. Четири точки го делят от НТБГ и шест от 32-ро. Той вчера ме врънкаше да остане в 7-мо заради английския, но аз съм твърдо решена да го запиша на второ класиране.  Naughty Да е дошъл, като сме редили желанията, много ме ядоса тогава с неговия непукизъм.  Crossing Arms Остави всичко на мен, за да се мъча, пък сега искал да си избира той с кои паралелки евентуално може да продължи! #Cussing out

Дано Дидева е права и има тотално разместване, че вчера останах наистина разочарована. Като се замисля, не е зле и 7-мо, но бях напълно сигурна, че ще е някъде по-нагоре в желанията.

Съжалявам за некласиралите се деца. Хич не са им лоши баловете, просто тази година се вдигнаха неочаквано за всички, които не са следили статистиката.  Sad Аз уж следих и смятах, но нещо пак не излизат сметките. Дано имат късмет и на второ се класират. От това най-много ме беше страх, затова се застраховах с кварталното училище най-накрая в желанията...

# 1 646
  • София
Цитат на: sanaka
link=topic=1047271.msg36987092#msg36987092 date=1530634030
Някой да планира записване/подаване на заявление за второ в Испанската в четвъртък? Да си чукнем едно рандеву. Grinning
Ние с дъщеря ми ще ходим в четвъртък сутрин

Ама колко рано сутрин? Smile
Мисля към 9 да сме там

# 1 647
  • Резерват "Северозапад"
Тази сутрин отивам да записвам, та да се свършва тази одисея Mr. Green. Имам чувството, че тази седмокласна сага е безкрайна. Едно тихичко гласче ми шепне в главата да подам за второ класиране, но логично погледнато не смятам, че балът ще падне цели 12 точки за СМГ НЕ. А и щерката не иска пустият му немски Wink.

# 1 648
По Бнт интервю

Успоредно с родителите открили грешките, дрън, дрън
Спрелу системата, за да могат спокойно да намерят грешката, алоооу, цяла седмица спокойствие не стигна ли

Тази жена е ужасно безцеремонна, ама и как мазно, мазно и се поднасят въпросите

# 1 649
  • тук-там
И аз отивам след малко - каквото било, било! Продължавам да участвам обаче, темата е златна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт