СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 026
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 455
При дъщеря ми няма промяна - НПМГ с физика

# 1 456
Скрит текст:
Дори и едно дете при едно с бал 470 да се запише в Бузема, ще бъде отчетено статистически, че въпросното училище е на първо място по минимален бал.
По максимален.
Интересува се минималният, а не максималният бал.
Това е най-хипотетичният вариант - едно дете, бал 470. Не виждам смисъл. Сигурно е заради Деня.

# 1 457
  • тук-там
Извинете, но нали тази година представянето на седмокласниците уж беше по-зле, пък като гледам мин. бал за 51 СУ, СХН е 343, а миналата е бил 290. Това реално ли е?!
Само високите балове са по-малко тази година.

# 1 458
  • София
Хахаха, 4 точки не ни стигат за 1-вото желание Grin
На 2-ро мисля, че ще влезе. Миналата година балът за 2-ро е паднал с 25 точки.

Карък сме ние, с една точка под минималния бал за НЕ:РЕ:Г в 35-то.....Надявам се да я преодолеем тая точка на второ класиране..

# 1 459
  • Sofia
Екатерина Милчева, радвам се за Вас, но няколко пъти Ви обърнаха внимание, че злословенето срещу 105 е крайно неуместно и нетатктично, предвид, че има деца, приети там, които ЧЕТАТ ТЕМАТА!
Според мен е трол, съмнявам се даже да има дете.

# 1 460
  • София
mkp, ще я преодолеете! Споко! Grinning

# 1 461
  • София
Баау! Flushed Испанската е изпреварила 73-то при момичетата. А паралелката ИЕ;АЕ е само с 1 точка под НЕГ! Дидевааа, правилно ме е притеснила твоята таблица. Joy
На мен като цяло ми се струва, че май тази година Испанска изпревари Втора немска по бал. Не съм ги смятала, но така погледната отгоре-отгоре статистиката така изглежда. Голем интерес към Волдемор значи!

# 1 462
  • София
Белинда, при момчетата 73-то е с по-висок бал - 423 към 416 /ако не се лъжа/.

Обаче си права за интереса. Ей за туй наложих вето! Не помогна. Joy

# 1 463
  • София
За статистиката - момче. Без промяна между "първо" и "второ" първо класиране.
СОФИЯ-ГРАД    1    3    164 ГПИЕ, ГР.СОФИЯ    1644 - Чужди езици- ИЕ;Ит.Е    433.500
Ние ще чакаме второ класиране - за паралелката с испански и английски (голямото желание на детето) или 91 НЕГ (голямото желание на тате). Моето единствено желание вече е сагата да свърши Disappointed Relieved
Успех на всички

# 1 464
Аз ненапразно развалих съня на Инфантата преди време с онази таблица... Innocent

# 1 465
  • София
Е и аз това казах. Не случайно ме е страхувала. Joy

# 1 466
  • София, откъм тъмната страна
Само за статистиката - момче, бал 311.500, 23 СОУ - Предприемачество АЕ.

# 1 467
  • София

Започва се отгоре надолу.
И да, може с няколко позиции нагоре да се придвижи. Прегледайте добре позициите преди 9-то желание, да не се окаже, че има някое, което вече не е толкова желано (не по-желано от 9-то), и на което не иска да се придвижи.

Благодаря! Аз съм от тези "пуритани", които смятат, че е добре момче да учи в професионална паралелка. А този вид са на първите 4 места в желанията. После изреждахме до 10- то езикови. Опасявам се, че даже след 2- ро класиране може да изпадне от системата с този негов осреднен среден бал Simple Smile

# 1 468
  • София
Някой да планира записване/подаване на заявление за второ в Испанската в четвъртък? Да си чукнем едно рандеву. Grinning
Ние с дъщеря ми ще ходим в четвъртък сутрин

Ама колко рано сутрин? Smile

# 1 469
  • Пловдив
Щом се е "закачил" на първо класиране, няма как да изпадне на второ.

Общи условия

Активация на акаунт