СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 900
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Верни са оценките. Освен ако не са хванали за балообразуваме оценката по био/хим за математическа паралелка. Щото нали ние не знаем как се балообразува и четем стари справочници.
Ще изчакам статистиката, та ако ще и последния ден да го разчепквам този въпрос.

# 1 411
Sanaka,
пропуснала съм. Благодаря за уточнението!
След всички тези негативни емоции, които създадоха у мнозина, осъзнават ли, че с едно изказване няма да премахнат сълзите? Толкова ми е мъчно за децата, които са сред потърпевшите от днешните изпълнения Sad

да вметна: В едно от училищата, за които се гласи моето, имаше разминаване от официално обявеното балообразуване в РУО, спрямо оповестеното в сайта на училището. Обадих се аз в гимназията и  ми казаха, че вярното балообразуване е подаденото в сайта им, но в РУО списъка е допусната техническа грешка, която нямало как да бъде поправена, тъй като списъците са били обявени вече. Е да, но детето ми е прието и като гледам е балообразувано според грешната формула, което в неговия случай е 13 точки надолу....
Затова нямам вяра в нищо вече.

# 1 412
Здравейте,

момиче, СМГ, АЕ, 1-во желание, бал 468; без промяна от сутринта

Много се извинявам, може ли препратка към документите за записване, че нещо ги изгубих в цялата какафония днес.

# 1 413
Много интересни минимални балове според статията от “Дневник”.
Как така 12-то СУ и ПГИИ имат по-висок минимален бал от НПМГ 😂 Едното е обикновенно квартално училище, другото е професионална гимназия със съмнително качество на образование...
Голямата ми дъщеря завърши НПМГ тази година, еми извинявайте ама ще излезе, че накрая 12то и онова с рисуването са по-предпочитани от НПМГ, която обира медали по всякакви олимпиади😂

# 1 414
  • София
Някой да планира записване/подаване на заявление за второ в Испанската в четвъртък? Да си чукнем едно рандеву. Grinning

# 1 415
Мами, а има ли излязла статистика?

# 1 416
Как така 12-то СУ и ПГИИ имат по-висок минимален бал от НПМГ 😂 Едното е обикновенно квартално училище, другото е професионална гимназия със съмнително качество на образование...
Много лесно. Не включват удвоен резултат от олимпиада в балообразуването.

# 1 417
И сега, заради този гаф няма да пуснат статистиката днес. И всички, мислещи за второ класиране или съмняващи се за грешка, няма да могат да мигнат. Frowning1 Да им.....
Да им се върнат по 3 и сълзите и разстроените нерви и чувството за безнадеждност.....
Искам таблицата тази вечер!!!!!!

# 1 418
Мами, а има ли излязла статистика?
За кой град?
За София - не.

# 1 419
  • София
Някой да планира записване/подаване на заявление за второ в Испанската в четвъртък? Да си чукнем едно рандеву. Grinning
Ние с дъщеря ми ще ходим в четвъртък сутрин

# 1 420
  • София
Без промяна от сутринта Момче  СОФИЯ-ГРАД    1    30    133 СУ "А.С.Пушкин", ГР.СОФИЯ    1332 - Чужди езици - ФЕ;РЕ    369.000

След прочетеното  от мен в темата това не е правилното класиране. Не може да няма размествания. МОН и д-р Кастрева къде са списъците на приетите по 1 класиране?

# 1 421
  • София
Някоя девойка приета в НТБГ банково дело с немски има ли? Бяхме я писали преди 31во и след 35-то, а и там не са я приели с бал 406.5.

# 1 422
  • София
Голямата ми дъщеря завърши НПМГ тази година, еми извинявайте ама ще излезе, че накрая 12то и онова с рисуването са по-предпочитани от НПМГ, която обира медали по всякакви олимпиади😂
Дори и едно дете при едно с бал 470 да се запише в Бузема, ще бъде отчетено статистически, че въпросното училище е на първо място по минимален бал.

# 1 423
  • София, "Младост 3"
Верни са оценките. Освен ако не са хванали за балообразуваме оценката по био/хим за математическа паралелка. Щото нали ние не знаем как се балообразува и четем стари справочници.
Ще изчакам статистиката, та ако ще и последния ден да го разчепквам този въпрос.

Балообразуването го има на сайта на всяко училище.
Ако споделите - тук има майки с опит, които ще помогнем да сметнем какъв трябва да бъде балът

# 1 424
  • София
Имам чувството, че поправката е само в изчислението на баловете, но не и на класирането. Няма как 1х НВО МАТ да не размести 3х НВО МАТ и да няма разбъркване при класирането на децата, които са записали освен училищата с грешни балове, така и други, като ЕГ например. Оттук трябва и класирането при други деца да се промени, които не са писали в желанията си тези у- ща. Цялото класиране при балове от 350 до 420 точки би трябвало да се промени, независимо, че тази година този диапазон е по- широк. Защо ли си мисля, че поправиха алгоритъма за изчисление, но не пуснаха отново "колелото" за класиране?!

Общи условия

Активация на акаунт