СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 611
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 520
  • София
Я да си дойда на положението да не стават грешки. Ама аватарчето не го бутам поне до трето класиране.

Ама до второто Трето или до третото Трето? Thinking 'Ми изразявай се ясно, бе, Дидева! Като аватар си. Joy

# 2 521
Здравейте, редовно вися на балкончето, въпреки, че от моя 7 клас ме делят много години назад във времето, а от този на синчето - значително по-малко в бъдещето. Умирам от смях с вас, но моля те, Дидева, имай милост, щом видя шефката и нещо ме пробожда. А и като ниво на компетентност какво търсите една до друга?

# 2 522
    Ех, всичко си дойде на мястото, хумора, закачките и ведрия тон тук.
    Дидева, леко ме стряскаш с тази си физиономия, но ще я изтърпя до трето окончателно, щом Луната го вещае!
    Санака, честито, водолеите сме над нещата, водещи са другите знаци, и вярвам, че детето ти е много доволно.
    Вихрогонче, успокой и ти топката, ви даш, че при всички почнаха да се нареждат нещата, няма нещастни, до 12 и вие ще сте в групата на доволните!

Аз сега правя опити девойката да започне интензивен курс по втори език, че с английския е на в2,  в гимназията продължава с него като основен, немски и руски не желае. Та стисбете ми едни палчета, моля!

# 2 523
    Alexova, погледни за втори език програмите на ИЧС. Стабилен опит на добри цени.

# 2 524
    Аватарът има дълбок смисъл. А някоя съфорумка го е погледнала, а веднага е влязла да провери за 12336554 път подредбата на желанията, прибягала е до училището за входящ номер, изтичала е за удостоверение за преместване и прочее реквизити.
    Как беше там..А портретът от стената зорко те следи....

# 2 525
    Имам предложение към вас: ясно, че ще се пренасочите към нови групи, според гимназиите на дечицата, НО може ли да се запишете съвкупно в "Бъдещите седмокласници" и кикотът да
     продължи. Много ценни екземпляри сте!

# 2 526
    Дидева, имай милост!
    Ма'ни го тоя яватар! Моля! Не мога да заспя, бре...

# 2 527
    До септември никакво спане! Колко класирания чакат! Joy
    Най-актуалния съм го предоставила любезно на облачна. Сега трябва да търся нов.

# 2 528
    • София
    На мене ми пресяда вечерния сладолед. Дидева ми е приятелка - грижи се за линията ми или по-точно - за окръжността ми  - да стане линия, евентуално...някъде къмто септември...Тъй де, то бебето ще проговори вече, а първите му думи ще са - мамо, престани да се оправдаваш с мен и стига плюща тоя сладолед направо от кутията!

Обаче, мацко, без аудио не е същото...

# 2 529
    • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
    Ох, ма като я видя тази и ми иде да я щипна по напудрените бузки!  Mr. Green

# 2 530
    • София
    Понеже много от нас ни мъчи въпросът - участва ли детето ми във второ класиране всъщност, след като не ми дадоха входящ номер, копие от заявлението или каквото и да е било потвърждение, реших да питам отговорната институция. Трябва или не трябва да ми дадат входящ номер? Отговора на РУО, “съгласно процедурата”, кое не ви е ясно? 🙄

# 2 531
    • София
    А аз помислих, че тая от снимката лично е дошла да ни обЯсни за гафа, сериозно.

# 2 532
    • София
    Валенцето - непоправимият оптимист Hug

# 2 533
    • София
    Божкеее, за днес ако видя още един безсмислен мейл от таз Институция, ще си сложа бесилка за аватар! Joy

Санака да си признава бързо, че отказа детето от АК, само заради тази група Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 534
    • София
    Ето го и моят въпрос. Аз какво питам, те какво ми отговарят?

Общи условия

Активация на акаунт