СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 549
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 535
  • София
Аз нали ви казах, че тия са като във вица за научния сътрудник. Grinning

# 2 536
Айде, от мен да мине. Смекчих варианта. А такъв хубав аватар беше....

# 2 537
  • София
Ако кажеш вица, показвам и аз един отговор. Nerd

# 2 538
Ох, само смяна на сигналната система- вместо първа, втора!

# 2 539
  • София
Отговора на РУО, “съгласно процедурата”, кое не ви е ясно? 🙄

След като се регистрира във входящ дневник има и входящ регистрационен номер, под който е записан в дневника. А защо не го дават на подалите заявление е въпросът, който трябва да им се зададе с молба за съдействие от страна на РИО ИЛИ направо с този отговор се отива в у-щето и се иска въпросния номер.

# 2 540
Белинда, що рече за сладолед сега Laughing
Дидева, скри се “светлината” Simple Smile
Шарлот, и сега се опитваме да сме там, ама явно сме много сериозни Nerd

# 2 541
  • София
Шерлок Холмс и Доктор Уотсън решили да се разходят с балон. Духнал вятър, загубили се. Видели отдолу по пътя да върви човек и Шерлок Холмс го попитал:
 - Извинете, знаете ли къде се намираме?
Човекът погледнал и отговорил: - В балон.
- Е, Уотсън - попитал Холмс - разбра ли каква е професията на този човек?
- Не, Холмс, каква?
- Научен сътрудник.
- Как разбра, драги Холмс?
- Елементарно, Уотсън! По отговора - точен, но абсолютно безполезен.

# 2 542
  • София
Точно, както във вица Joy
.

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 00:53 от oblachna

# 2 543
  • София
Божкеее, за днес ако видя още един безсмислен мейл от таз Институция, ще си сложа бесилка за аватар! Joy

Санака да си признава бързо, че отказа детето от АК, само заради тази група Stuck Out Tongue Winking Eye

А, че к'во ми пречеше АК на групата? Или викаш, който бяга от безумствата на МОН и Катрева, ще го отлъчвате. Joy

# 2 544
  • София
Само не зачеквайте темата, моля!
Това беше преди да свалят първото първо класиране и много бях яхнала метлата Joy

# 2 545
Нищо не знаете вие  Миналата година, след писмо до Кастрева относно бъркотията с приема за първи клас, получих отговор в духа на
Цитат
точен, но абсолютно безполезен.
Финалът беше убийствен:
Цитат
РУО ─ София-град приема с внимание  сигнали на родители и граждани, гради мостове в социалното партниране за създаване на добри условия за обучение и възпитание на всички деца.

# 2 546
  • София
Ансолютно не, ама не знам ти дали ще си го причиняваш? Joy

# 2 547
  • София
Цитат
РУО ─ София-град приема с внимание  сигнали на родители и граждани, гради мостове в социалното партниране за създаване на добри условия за обучение и възпитание на всички деца.

Нашият слон и Съветският слон - хобот за хобот през вековете! Joy

# 2 548
  • Sofia
Вихрогонче, стискам палци и аз! Сега го погледнах училището. За мой срам досега мислех, че става дума за Приложното на Сливница.
Много хубаво и широко изглежда отвън! Но как се стига до него с градски транспорт?

Утре ще ходим да разузнаваме точно как се стига до Райнов, заедно тримата, за да се ориентираме в цялостната обстановка. То малко става като лафа за рибката в морето, а ние вадим тигана, но нищо. Приложното на Сливница се нарича НГПИ "Свети Лука", то е към Министерството на културата, а не към МОН. Затова за него кандидатствахме отделно с техен изпит по рисуване на обемни тела. Това му беше принципно най-голямото желание на моя син, но не го приеха там на първите им две класирания. Затова в момента чакаме дали ще се класира там, във Фотографската гимназия /която също е към МК, а не към МОН/, и чакайки, си следим и движим и нещата с училищата към МОН. Сега чакаме второто класиране на 12 юли да излезе и да се изкачим нагоре още.

Мандаринка, аз под влияние на емоцията написах на Санака одеве, че нашите вълнения вкъщи не са точно като техните, имайки предвид високия бал на детето на Санака и факта, че то самото трябва да избира между няколко елитни гимназии. А не подцених степента на вълнението, което изпитваме всички ние като родители, искащи най-доброто за нашите деца. Не съм се изказала коректно, извинявам се.

# 2 549
  • София
Малко за добро настроение Wink

''Еленът е Кон с провален личен живот ! 😂😂''

Общи условия

Активация на акаунт