СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 559
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 550
  • София

Цитат
РУО ─ София-град приема с внимание  сигнали на родители и граждани, гради мостове в социалното партниране за създаване на добри условия за обучение и възпитание на всички деца.

Баси, колко красиво е казано. Ще трябва да го прочета още няколко пъти, за да го усетя в дълбочина!

# 2 551
  • Cobrs
Всичко, идващо от МОН, го усещаме в дълбочина!

# 2 552
  • София
Ох, последните няколко поста просто ме просълзиха Joy

# 2 553
Като ме стрелна тоя син поглед вчера, изгубих ума и дума. Чак сега, след две двойни кафета, идвам на мене си  Joy.

# 2 554
Като ме стрелна тоя син поглед вчера, изгубих ума и дума. Чак сега, след две двойни кафета, идвам на мене си  Joy.

Мента, ти си добре.
Ами Аз....ходих да ми баят,ляха куршум, сън не ме лови още, след стреса вчера!

Сега я няма, отдъхнах, уикенда ми ще е спокоен!

# 2 555
Ееее,изтървах синия поглед с розовите бузки!Язък!
    Вихрогонче,споко,ще се наредят и при вас нещата,силно ви го желая!
    И да не съм чула за разцепление по училища-първо,от нашата гимназия няма друг,аз сама ли ще си правя теми и ще си пиша и ще си отговарям?!Второ,кой ще следи Белинда какви захари дава на детето?!Трето,нали ще ябва някак си да се сравняваме с "небесните" паралелки.И четвърто,но не на последно място,аз Дидева из целия форум ли ще трябва да я преследвам?!
     И между другото,имате благодарности от моите момичета-приятелки-майки на 7мокласници.Имахме си кокошка парти снощи,даже едната ни подари кокошчици-играчки.Та снощи си казахме по едно Наздраве за всяка ценна информация ,която предавах от тук относно класирания и заявления.
    Със сигурност едно място за момче в 1НЕГ е вече свободно.Вчера са звънели на приятелката ми и тя казала,че синът й избира немската в Монтана,при което отсрещната госпожа е останала като ударена от гръм-кой не би предпочел 1НЕГ?!Аи детето е с висок бал.
      Аз лично също се чудя на акълЯ на мойта дружка,но.......всеки си знае.

# 2 556
  • Резерват "Северозапад"
Какви са тия "небесни" паралелки?

# 2 557
Алексова, защо не се обади? Знаеш ли как хубаво бая и лея куршум, на мохито  Joy

# 2 558
Вчера след 15 ч ми звъннаха от ЕГ в Бургас и "освободих" едно място с екзотичен език, след което изпаднах в яд и мърморех, мърморех,... Домочадието не се решава на финансовото предизвикателство - живеене на квартира на майка и дете.

# 2 559
  • тук-там
Ееее,изтървах синия поглед с розовите бузки!Язък!
    Вихрогонче,споко,ще се наредят и при вас нещата,силно ви го желая!
    И да не съм чула за разцепление по училища-първо,от нашата гимназия няма друг,аз сама ли ще си правя теми и ще си пиша и ще си отговарям?!Второ,кой ще следи Белинда какви захари дава на детето?!Трето,нали ще ябва някак си да се сравняваме с "небесните" паралелки.И четвърто,но не на последно място,аз Дидева из целия форум ли ще трябва да я преследвам?!
     И между другото,имате благодарности от моите момичета-приятелки-майки на 7мокласници.Имахме си кокошка парти снощи,даже едната ни подари кокошчици-играчки.Та снощи си казахме по едно Наздраве за всяка ценна информация ,която предавах от тук относно класирания и заявления.
    Със сигурност едно място за момче в 1НЕГ е вече свободно.Вчера са звънели на приятелката ми и тя казала,че синът й избира немската в Монтана,при което отсрещната госпожа е останала като ударена от гръм-кой не би предпочел 1НЕГ?!Аи детето е с висок бал.
      Аз лично също се чудя на акълЯ на мойта дружка,но.......всеки си знае.

И още едно место е свободно. Познато момченце избра АК. И аз не си представям как някой ще е приет в НЕГ и няма да се запише, но разни хора - разни идеали!

# 2 560
Небесните,поне по моите впечатления ,са тези най-висок бал,съответно най-желаните от болшинството.Аз лично го използвах с чувство за хумор,по-скоро иронизирайки себе си,да не вземе сега някой да се засяга.
      Мента,я сподели как го правиш това мохито,че последния път нещо не ми се получи на мен.А специално заради тази блаженна напитка си отглеждам мента в двора.
    Относно 1НЕГ-не е въпрос пък чак на идеал.В "моят" конкретен случай нюансите са много,не е работа да разнищваме,защото не касае лично мен.Детето е уникално и ще се развие уникално ,където и да е.В нашата езика също излизат читави деца с амбиции и успехи.

# 2 561
Алексова, защо не се обади? Знаеш ли как хубаво бая и лея куршум, на мохито  Joy

Еми, де да знаех, моля, всеки да си каже за скритите таланти отрано, че  да,сме си безкрайно полезни и по други проблеми😂
Вашето дете в НПМГ ли беше или бъркам, Химия и Биология?

Та вие, Мента, затова ли и ника ви е такъв? Вече схванах и почвам да се замислям върху истаналите никове в групата🤔

# 2 562
  Моят идва от Маруля-зелена,къдрава,отглеждам си,обичам много,пък и с дом. ракия на ММ как върви.....

# 2 563
  • София
Моят пък преди 14 години, когато се регистрирах, вярно написаното елИксир беше заето. И промених с елЕксир, защото си бях наумила, че ще е това.

# 2 564
  • София
Поради което, всеки път, когато се обръщам към теб, се чудя как да ти изпиша ника на кирилица - с "и" или с "е". Разменями ги, за да уцеля поне от време на време. Joy

Общи условия

Активация на акаунт