СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 162 866
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 255
  • София, "Младост 3"
Молим всички да прочетат една Аве Мария, Отче наш или квот искат (може и 50 нюанса ако помага) за призив на класацията. Чистя къщата в тайни опити да с еоткъсна от рифреша, маако днес не прецакам клавиатурата - нивгаш няма да е! Уффффффффффффффф Валенце, чувствай се свободна да приложиш руски, малко Русенски и понаучен Врачански речник по адрес на всички в МОН и РУО или поне по адрес на отговорните и всички техни роднини до 7 коляно...

# 256
Браво на вашите деца.
Моята от една седмица не е излизала от вкъщи, не иска и да чуе. Добре, че имаме двор, иначе не ми се мисли.
Спи по цял ден, а нощем гледа "ония джендъри" дет им викам.
(бележка под линия корейците от к-попа и сериалите им)

Едва ли има друг родител освен мен, дето се моли на тинейджър да излезе Confused

# 257
  • София
Мами, да се похваля и аз- ни я клин, ни в ръкав, но нали тука сме все намира Simple Smile Малката ми дъщеря, която е студентка (учи Стопанско управление на немски език) преди малко ми се обади, че си е взела и последния изпит по Математика с 5 ( Математика на  немски, брррр)
Момичета ще ме извините за off-a. ganis, При кой преподавател е бил изпита?
Ще я питам като се прибере.

# 258
  • София
Няма нужда, погледнах в графика на сесията на Стопански факултет. Поздравления на колежката! Само успехи и за напред!

Валенцеее, няма да пишеш ужасено Математика с главна буква! Разбрахме се, че без нея не може. А ти щом се появи в темата, значи напрежението е силно ескалирало! Гуш!

# 259
  • София
Ха ха!
" Защо нямам здравен картооон? Ами ако ми потрябва за записването?! Личната е отпуска, какво правииим?"
Обадих се в 22-ро, казаха че не трябва при записването нищо здравно, да не се притеснявам. Беше много любезна госпожата.
"Ох, да излязат тия резултати и да съм спокойна, че съм приета в 22-ро, тогава ще се успокоя!"
При бал, равен на миналогошния максимален за прием в училището, някак все ми се струва, че няма вероятност да не я приемат....
Чакай да спра, че тя чете в темата РЕДОВНО, знае на всички ви никовете, децата, кой какво чете, кой какви ги върши. И ми прави забележка, че пиша рядко и кратко.
Привет, Мими! Bowtie

# 260
  • София
А, че и аз се моля на моя да излезе, да се види с някого - той се виждал. Как, бре - ми играели заедно на игри, онлайн, в мрежа. И мачове гледали заедно - всеки пред собствения си телевизор, но коментират в групата, снимки си разменят - колкото гледа ТВ, толкова и в телефона пише ли, пише...
Помага от време на време на баща си. Онзи ден преправяха някакви шкафове - поръчали плоскости, сглобявали, разглобявали. Понеже предстои да се местим в нов апартамент - редили паркет, сглобили мебелите на сестра му (детската стая). Но всичко това е заело 2-3 дни, и то съботно-неделни, естествено. Не е някакво голямо усилие. Оставям му да пуска прахосмукачка, да простре прането, че иначе голяяяма скука.
Хамлет е отметнат, но Дон Кихот му се видял голямата скука, по-скучно от Робинзон, ако можете да си представите...(до сега това явно е било мерилото за "скука")
Ганис, поздравления!

# 261
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 А моето изобщо не го вълнува, той смята, че направо си е приет по първо желание и е във ваканция. В момента маа гащи по центъра и кой знае какви простотии вършат с другите от компанията. Най-забавното е, че е с тротинетката на сестра си, щото му е счупено колелото, та само си го представете - 13г. лонгур с малка, розова тротинетка!  Crazy Mr. Green

# 262
  • София
Ганис, браво на Мони Simple Smile

Скрит текст:
Аз пък днес си чакам едното дете, не съм го виждала (освен във Фейсбук, Скайп и сие) от няколко месеца. Та затова временно изоставих рими и картинки и се посветих  на сготвяне на поисканото - което едва ли ще го яде точно днес, при положение, че самолетът каца в 1:50 през нощта, ама аз нали съм изпълнителна, работя по поръчка на клиента - каже Санака, че е  време за рими, изпълнявам, каже друг, че  трябват илюстрации, действам... Брей, инат бях голям  в пубертета, все наопаки действах,  сега  на дърти години  съм се облагородила и съм съм една бяла и добра, една изпълнителна..Ехе.. Ама това само аз си го мисля и си го вярвам, ако попитам девойките, нищо бяло  в мен и в околовръст няма да намерят... Излъгах, бЕло може и да има.

# 263
  • София
Значи, чакам да излезе първо класиране и да се потвърдят прдположенията,не че не и вярвам, но да не съм голословна, и предлагам да издигнем кандидатурата на Дидева. За какво ли? Е, как за какво? Национален координатор на графика на дейности по НВО. Един месец ще ги чакам, да ми кажат това, което Дидева вижда още на..... 06/07 юни... Еб@си софтуера и чудото! От египетските пирамиди сигурно го извадиха....

Моето играе навън. Става в 11 , закусва и е навън. Я се прибере за обяд, я не. Ритат, говорят си, около блока, на един поглед разстояние. Прибира се към 8 и след вечеря сяда на компа. Една група от класа играят онлайн. Снощи в 2 часа, посред нощ, го сритвах да ляга. И така всеки ден. Изобщо е забравил за кандидатстване и класиране. А хич не виждам, кога в този натоварен график, ще вмести четене... Пълен айляк!

# 264
  • Sofia
И аз съм под напрежение. Момъка не е с особено висок успех, та ми е в шише доста. Писали сме предимно паралелки, за които има шанс, но да видим. И съответно съм и аз на рефреш цял ден, ама на. Добре че съм си вкъщи поне, верно болна, но пак.

Успех на всички кандидати, явно утре ще пишем повече Simple Smile

# 265
И утре да ги пуснат, дано всичко да е наред. Миналата година видях с очите си дете, класирано едновременно по две желания.

oblachna, прогнозите и да не се потвърдят, поне с нормативната уредба и организацията на дейностите мога да помогна. Ще наблегна на графика за следващата година. Joy

# 266
  • София
Ааа, аз съм сигурна в твоите прогнози! Не с лошо Joy
Всичко ще е ясно, точно и без абсурди.
Ама вече се изнервям от безсмислието на цялата тая процедура.
То подготовката на една сватба, трае по-малко Joy

# 267
В интерес на истината и на мен тази година ми се струва, че времето тече някак по-бавно. Дали защото изместиха графика с една седмица, дали защото електронната система предполага някакво съкращаване на технологичния процес...Миналата година приблизително по това време излезе второ класиране.

# 268
  • София
Аз съм обещала подкрепа на кандидатурата на Дидева за  национален консултант, даже институционална подкрепа.

Русалке,сподели поне какво приготви за детето. Така само приготвих и....съфорумките с опънатите нерви да гадаят ли сега.

По-бавно тече заради онлайн подаването. Най-нетърпеливите накликахме още на 20.06 и оттогава ни се струва цяла вечност чакане.

# 269
  • София
Русалка Grinning Единственото бяло в мен е следствие на пубертета на щерките. Smirk Все по-бели ще ставаме с годините. Joy

Общи условия

Активация на акаунт