СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 463
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 655
  • София
Чакам с нетърпение утрешната ни нова тема вече Two Hearts

И аз! Вихрогонче, дано ни донесе късмет!
Лоренца да забърква тайни смеси и да й бае, докато я създава. Kissing Heart

# 2 656
Ако правилно чета наредбата, догодина няма да има оценка за първи модул. Цитирала съм в темата на бъдещите седмокласници.

# 2 657
Ако правилно чета наредбата, догодина няма да има оценка за първи модул. Цитирала съм в темата на бъдещите седмокласници.
Мдам, те и ако обединят 2 в 1 за 2,5 часа, няма да има и два броя точки, а всичко накуп ...

# 2 658
  • София
Леле, Дидева, как насмогваш? Хем нашите неволи да носиш, хем с единия крак да си в бъдещето? Heart Eyes

# 2 659
  • Sofia
Мдам, те и ако обединят 2 в 1 за 2,5 часа, няма да има и два броя точки, а всичко накуп ...

Това ИСКАХМЕ аз и синът ми да бъде ФАКТ още за тази НВО-офанзива!!!
Тогава той щеше да си седи два часа и половина на спокойствие да си решава задачите по математика!!!

# 2 660
Леле, Дидева, как насмогваш? Хем нашите неволи да носиш, хем с единия крак да си в бъдещето? Heart Eyes

И да помни всичко от миналото Hug

# 2 661
Аз наредбата я чета, откакто е излязла. Има-няма втора година. Joy А и знам къде да търся при необходимост.

# 2 662
  • Sofia
Чакам с нетърпение утрешната ни нова тема вече Two Hearts
Идвай да я пишем Wink
И аз я чакам - да се похвалят всички, доволни след второ класиране!
Благодаря ти, къде да дойда? Lips

# 2 663
Аз нищо не разбрах. Извинете май съм по неподготвена отколкото си мислех - тоест другата година бала няма да се образува както при вас, така ли?

# 2 664
Насмогва, насмогва... даже и на истерясали майки на зрелостници по едно успокоително (четиво) праща Flowers Cherry Blossom

# 2 665
vihrogonche,
Няма нужда от отвари.
Затвори очи. Повярвай. И ще го видиш Heart Exl

В тоя дъжд ще го спретнем дистанционно Simple Smile

# 2 666
Аз нищо не разбрах. Извинете май съм по неподготвена отколкото си мислех - тоест другата година бала няма да се образува както при вас, така ли?
В точки ще е. Същото или почти същото.
Много зависи от формата на НВО.

# 2 667
  • София
Peneva, миналата година, докато шпионирах аз седмокласната тема, много оприличавах моето момче, на твоето.Hug
"Енергоспестяващият" (както тии го наричаше) Joy, на първо класиране даже се спря на втора английска. Подадохме заявление, обаче.

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 12:18 от oblachna

# 2 668
Може ли темата за НВО 2019 да я коментираме на едно място? Мисля, че " Бъдещи седмокласници" е подходящото. Не ме разбирайте погрешно, но малко ми се преплитат нишките на становете. Joy

# 2 669
  • София
Аз се върнах в Школо да прегледам оценките на киселата принцеса и установих, че леко ме будалка, а всички учители са били съвсем справедливи, че даже и някоя петица отгоре са писали.
По мат май не им е писала оценката от първия модул, или ако я е писала някъде, не я е броила в средното, душата.

Общи условия

Активация на акаунт