СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 166
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
Кой им е фейсбука на тези олигофрени?

# 766

И аз твърдя това от поне два часа. Благодаря, защото вие сте авторитет и на вас ви вярват!

# 767
  • София
Писах, то те си знаят! Ама ей така, да ги оплюем! Направо... Излагацията е пълна!

И да, Дидева е авторитет! Което означава, че кашата е голяма, щом и неверни оценки са взели!

# 768
Кой им е фейсбука на тези олигофрени?
web.facebook.com

# 769
За пръв път съжалявам, че нямам фейсбук. Smirk

И аз така!!! Но няма да си правя сега фейс1 заради пълни некадърници...

# 770
  • София
Абе, МОНско ли е - не ми го хвали! Joy

# 771
При мен дори го няма класирането...

# 772
  • София
Сега се прибрахме.
Хора, чета ви и не мога да повярвам, че тази малоумщина се случва Open Mouth Просто не мога да повярвам...Имаха дни наред, дни!!! Че те данните на нас да ни ги бяха дали, за 24 часа щяхме да им направим класирането, хем аз не съм програмист...Кое му е толкова сложното да зададеш една формула като света, кое?! Ако има специалисти в темата, да кажат- аз ли подценявам ситуацията или те са окъкаха зловещо?!

# 773
  • София
Нищо, де! Сега пък имаме време да отговаряме за N-ти път на сто пъти задавани вече въпроси. Grinning Кой питаше за документи за второ класиране, сайт за проверка, с дете или без дете... Joy

# 774
  • София
Пълен абсурд и подигравка!

# 775
попаднах на това,
https://www.dnes.bg/obrazovanie/2018/07/03/otnovo-smg-s-nai-viso … led-7-klas.381149

няма по квоти обаче, все още, така или иначе може да се окаже фалшива новина с оглед на последните събития ама нейсе, да са живи и здрави децата и им напомнете че няма напразни усилия :П

# 776
# 777
  • София
Ако бяха пуснали вчера грешно класиране, нямаше да е чак такова на*иране. (Има рима Joy) Щяха да имат време да го оправят и да се извинят, а след това, в срок до 3-ти юли, да си публикуват вярната статистика. Ама не.

# 778
  • София
Да се обадим на медиите.

# 779
И записването утре на този етап отпада....

Общи условия

Активация на акаунт