СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 431
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Със сигурност децата тръпнат повече от нас.

О, мойта мнооого се вълнува -
стяга куфар да пътува
при приятел, то се знай.
Ще се върне - в сряда май.

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 11:24 от sanaka

# 61
  • София
Здравейте!
Късмет на всички деца и родители! Eстествено и ние чакаме с нетърпение резултатите днес. Дано да стане...., че голямо чакане беше...Следя темата ....
/Ние сме от Юнските деца 2004 Simple Smile /

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 09:37 от *StaM*

# 62
  • София
Ей, взехте ми хляба, мили и талантливи поетеси, но аз се напасвам към обстоятелствата, адаптивна съм  и от днес се преквалифицирах, вече съм художничка.. Wink

Работя върху илюстрациите на стихосбирката..

# 63
JoyJoyJoy
Ох, не могаааа... Русалке, уникална си!

# 64
На късмет да ни е новата тема и на сбъднати първи, втори и които и да са желания.
Аз имам усещане за утре, някъде към късния следобед.
UI-а гледам са обновили, работят рошковците, подготвят терена според мен.

Скрит текст:
очаквах някакво Буземско/Валдеморско заглавие обаче

И аз да се запиша. Днес ще е, ама нищо не виждам по-различно от това, което до сега виждах в системата.
Моля дайте знак ако нещо публикуват.

# 65
  • София
Няма! Ще си траем! Joy

Русалка, а кожения панталон? Joy

# 66
  • Sofia
Не мога да се меря с вашите рими, затова ви пускам тематична музика:

# 67
  • София

Русалка, а кожения панталон? Joy

Не видиш ли, бре, полата е кожена. А и да разясня, да няма недоразбрали.. Ти ни разказа как сте дублирали на морето обетите във вярност. Белинда е дублирала в ново време плонжа, да събуди у порасналия тогавашен младеж пак тръпката, вече с кожена пола, я виж каква е мацка и поне 20 години по-късно!
Не си търси белята, добронамерен съвет!

А бе що всички сте слаби и след 20+ години?

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 10:10 от пенсионирана русалка

# 68
Успех на всички ! Simple Smile

# 69
  • София
Присъединявам се към темата - да се вълнуваме заедно. Успех на всички!

# 70
  • София
Аз не мога да разбера логиката как се дава една седмица срок на електронна система да "джурка" класирането, а записването, респективно подаването на заявление за 2-ро класиране, трябва да се случи за 3 дни- неелектронно.

# 71
  • София
Удоволствие е да ви чете човек, но не мога да се присъединя към талантите - никаква ме няма с римите.

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 16:34 от Desem

# 72
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз не мога да разбера логиката как се дава една седмица срок на електронна система да "джурка" класирането, а записването, респективно подаването на заявление за 2-ро класиране, трябва да се случи за 3 дни- неелектронно.

И аз това се чудих, ама отговор не намерих.  Crazy

# 73
    Снощи моята попадна на група във фейса, разпитват се кой къде какво писал, с колко бал, вече почнаха да се търсят. За НПМГ обаче много малко в групата, казах й на моята, че явно ще е единствена, писала това желание Joy

Alexova, и моята дъщеря го е писала, но малко по-назад. Колегата, която седи на бюрото срещу моето, и с която час по час разцъкваме сайта на МОН, също има дъщеря - кандидатка за НПМГ, първо желание с математика. Знам и за друга форумска майка - първо желание НПМГ с география. Не ти го пиша, за да те отчайвам, напротив, за да ти кажа, че ще приемат все хубави деца, с хубави майки Simple Smile

# 74
    Успех на всички!
    Страхотни сте!Не искам да ви губя,искам след  приема нова тема....." Осмокласници-пристрастени "
    За тези които творят ,поклон!
    Много е рано за наздраве,ама в чаена чаша с цвят на мляко с нес  Blush
    Мнооого работа имам ,точно днес,но ще съм на линия разбира се.
    Ние си знаем ,че ще сме на пръво класиране -първо желание и въпреки това се вълнувам.Друго си е да го видя с очите......,че знам ли ....

Общи условия

Активация на акаунт