СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 426
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Русалка, Joy Че и момък в бяло си намерила. Joy

# 76
Нова тема и вече 5 страници в надежди, очаквания и рими  Smile Толкова таланти тук събрани, седмокласната стихосбирка е готова. И с илюстрации е обогатена. Търси се издател  Simple Smile
Към полунощ девойката, още будна разбира се, ми каза "И да видиш класирането!", а аз незнам защо помислих, че ме пита за резултата от мача и станах да го погледна... Smiley
Успех на децата  Flowers Four Leaf Clover

# 77
Сън не ни хваща – деца и родители.
Стига сме чакали, стига сме питали.
Врачки врачуваме, луди лудуваме...
Чаши отпиваме, късно заспиваме.
Лятото чуди се, лятото плаче –
Слънцето моето нищо не значи...

# 78
  • Sofia
    Снощи моята попадна на група във фейса, разпитват се кой къде какво писал, с колко бал, вече почнаха да се търсят. За НПМГ обаче много малко в групата, казах й на моята, че явно ще е единствена, писала това желание Joy

В групата във фейса (къде сте приети след 7клас?) едно дете е изпищяло, че заявлението му е неправилно въведено в системата (подадено било в гнездо) и първото й желание липсва изобщо, а следващото е с много по-нисък от нейния бал. Установила го е случайно, като е погледнала в системата.
    Така че, тези които са подавали ръчно, вижте си хубаво какво е въведено!

И успех на всички тази седмица!

# 79
    • София
    Аз не мога да разбера логиката как се дава една седмица срок на електронна система да "джурка" класирането, а записването, респективно подаването на заявление за 2-ро класиране, трябва да се случи за 3 дни- неелектронно.

Ето това се чудя и аз непрекъсното, как само за 3 дни да успеем със записването!?
    Аз например трябва да запиша и едно приятелско дете и се не знам ще мога ли или не?
    Изобщо гледат ли кой подава документите или ако всичко е ок, не се интересуват къкъв е подаващият на записвания ученик?

# 80
    И от мен едно предупреждение - има промени от тази година за записването. За тези, на които им се налага пътуване на ученика, звъннете в училището, в което предполагате, че ще е прието и попитайте може ли да го запише само родител.

# 81
    • София
    Само при мен ли е изчезнал бутона "Класиране'' или при всички е така ? Wink

# 82
    • София
    И от мен едно предупреждение - има промени от тази година за записването. За тези, на които им се налага пътуване на ученика, звъннете в училището, в което предполагате, че ще е прието и попитайте може ли да го запише само родител.
    Аз звънях преди 3 седмици в една от гимназиите и ми казаха, че може без ученика. Щом в една може, значи и във всички би следвало да става. Не стига краткият прозорец за записване, който дават от МОН, ами ще искат и детето "на крак". Няма как.
    Моята мома няма лична карта още. На акта й за раждане няма снимка. Как ще докажат, че не съм довела съседското момиче. Simple Smile

# 83
    Само при мен ли е изчезнал бутона "Класиране'' или при всички е така ? Wink
    Отдавна изчезна, при всички.
    И медицинските изчезнаха, за които са прикачили.

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 10:56 от Не се сърди, човече

# 84
    • София
    Ясно ! Wink Значи би трябвало да се появи пак с гръм и трясък при излизане на Класирането утре ! Simple Smile

Отдавна изчезна, при всички.
    И медицинските изчезнаха, за които са прикачили.

# 85
    Моята мома няма лична карта още. На акта й за раждане няма снимка. Как ще докажат, че не съм довела съседското момиче. Simple Smile
    Именно и аз това казах.
    Майка ми е ходила в Инспектората в Монтана и в една от гимназиите, били категорични, че няма как да стане. Аз сега звънях в СГСАГ, което ни е 1-во желание и питах, казаха ми, че има нови изисквания наистина от тази година и вероятно може и да стане, но не знаят. Питах дали за всеки случай да идем днес и да се подпише на някаква декларация ли, не знам и аз. Казаха да отидем.
    Вероятно ще измислят нещо на място, но все пак си проверете.

# 86
      Снощи моята попадна на група във фейса, разпитват се кой къде какво писал, с колко бал, вече почнаха да се търсят. За НПМГ обаче много малко в групата, казах й на моята, че явно ще е единствена, писала това желание Joy

Alexova, и моята дъщеря го е писала, но малко по-назад. Колегата, която седи на бюрото срещу моето, и с която час по час разцъкваме сайта на МОН, също има дъщеря - кандидатка за НПМГ, първо желание с математика. Знам и за друга форумска майка - първо желание НПМГ с география. Не ти го пиша, за да те отчайвам, напротив, за да ти кажа, че ще приемат все хубави деца, с хубави майки Simple Smile
      Мда, с други профили има, но с химия не срещнахме май!
      Та,с химия оттук кой е с първо желание?

Ние докато тръпнем и мозъка ни изгубва милиони клетки от стреса,
      Русалка развива таланта, как го прави незнам. На мен ми е едно ваканционно, нищо не ми се прави в това лошо време.

Да видим днес кой ще бъде най- близо до предречения час!

# 87
      • столицата
      При необходимост от водене, заемете си познато дете от същия пол Simple Smile

# 88
      Интересно на какво основание биха отказали записване на ученик, ако той не присъства.

# 89
      Аз не мога да разбера логиката как се дава една седмица срок на електронна система да "джурка" класирането, а записването, респективно подаването на заявление за 2-ро класиране, трябва да се случи за 3 дни- неелектронно.

Ето това се чудя и аз непрекъсното, как само за 3 дни да успеем със записването!?
      Аз например трябва да запиша и едно приятелско дете и се не знам ще мога ли или не?
      Изобщо гледат ли кой подава документите или ако всичко е ок, не се интересуват къкъв е подаващият на записвания ученик?

Не гледат нищо. Може и приятелка да отиде да запише детето, нито искат лична карта, нито нищо. Стига на визия да докарвате възрастта на родител на 7 клас /имам предвид да не изглеждате съвсем млада Wink/

Общи условия

Активация на акаунт