СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 162 921
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Всичко е в последния момент/ден при нас. Знаем си я тази наша черта...
Аз днес не съм свършила работа за пет стотинки. Цял ден рефрешвам и нищо. С това класиране нервите ни скъсаха.

# 151
Стига де, и миналата година ли така недогледано са го пуснали:joy:

При мен сайтът се оправи, явно е бил моментен бъг, пак мога да влизам.

# 152
На същия, в който се проверяваха резултатите. Със същия входящ номер и същия код за достъп.
Стига де, и миналата година ли така недогледано са го пуснали:joy:
Аз предполагам, че просто не са променяли нищо по системата. Затова си стои така.
Re: Желанията, като подредим - към гнездото с надежда ще летим.
Публикувано от: loveforever в пн, 19 юни 2017, 21:54
Скрит текст:
Одеве някой писа че има проблем в системата. Викам чакай да проверя. Влязох, но след това като кликнах на желания и се отвори някаква системна страница с грешки. Затворих с мисълта че нещо обновяват .
Отварям сега всичко е ок, но ми направи впечатление следния надпис в раздел Желания:[/i]
"Важно: Оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхорнизация."

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 14:19 от Анонимен

# 153
  • София
Вчера го питам дали се вълнува за класирането, а той най-сериозно ми заявява: "Защо да се тревожа, все някъде ще ме ВЗЕМАТ!" Scream

# 154
Защо ме изхвърли оттук? рефрешвам и дава грешка

# 155
  • София
Ми не че нещо, ама е право детето! Само ние майките сме изкукуригали Satisfied

# 156
Аз днес не съм свършила работа за пет стотинки. Цял ден рефрешвам и нищо. С това класиране нервите ни скъсаха.

Същият филм и при мен. Предиобед каквото работих, по инерция съм намятала едни и същи грешки и сега преписвам...
И се самооправдах, че мозъка ми иска подхранване и сега един шоколад ми прави компания без угризения...Stuck Out Tongue

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 14:32 от beauty_magnolia

# 157
  • 1st floor
И аз така! Mr. Green Заради рошавите туткави ай ти-та страда цялата икономика на страната.

# 158
Добре че имам много работа днес, за да не психясам напълно.
Ама влязох преди малко да проверя Сепак hahaha
Няма промяна при мен, няма секция "класиране" Joy

# 159
Нали гледаме личната страница на детето, където се влиза  с вх.№ и паролата? Или някъде другаде?

# 160
# 161
  • На черешата
Вчера го питам дали се вълнува за класирането, а той най-сериозно ми заявява: "Защо да се тревожа, все някъде ще ме ВЗЕМАТ!" Scream

То и моето е така. Ако на някого му трябва присъствие на непукизъм от женски род за записването, че чета, че почиват децата, предлагам един. Ще се яви и ще се казва както кажете.Joy

# 162
  • София
Върнах се! Може да пускате класирането. Joy

# 163
С колегата в офиса изготвихме работна програма:
1. Провери класирането
2. Работна задача I. Ако не получава - вж. 1
3. Върни се към работна задача I. И да се получава, и да не се получава - вж.  1
4. Най-накрая премини към работна задача II. Ако не получава - вж. 1 и т.н.

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 15:03 от 3littlepigs

# 164
  • София
В свое оправдание ще кажа, че бебето не спи добре напоследък...

Ти си имаш оправдание да не спиш, ама другите нощни кукувици, които закриваме темата къде 1-2 часа всяка вечер...Thinking

Общи условия

Активация на акаунт