СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 057
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 405
  • На черешата
Отивам пеша на работа, да изпусна парата.

# 406
Добро утро и нека голямото чакане започне Confused

# 407
  • Sofia
Добро утро и нека голямото чакане започне Confused
Е хайде дано не е голямо! Сутринта да пуснат класирането.
Аз си намерих разсейка, отивам да вадя паспорт на дете.

# 408
  • София
Вчера една колежка 7мокласна мама колкото пъти влязох при нея, в прединфаркно състояние и ококорена казваше: Излязоха ли?
Тя милата с двама надява се на единия повече, аз обаче и заявих, че другия ще издърпва училището Joy (различни желания и балообразуване)

# 409
О МОН дьо, пускайте го това класиране вече! 😃

# 410
  • София
Ох, това пък с двама/две изобщо не знам как се понася...Биби Hug

# 411
Може и да бъркам, но резултатите - оценките по БЕЛ и МАТ излязоха след брифинга на Кастрева, струва ми се.  newsm78
Та може и да не ни зарадват преди 10:30

# 412
Ние сме училище гнездо и виждаме кой къде е класиран.За огромно съжаление обаче не виждам нищо за моето дете - кандидатства в друга област .

# 413
  • София
За второто класиране питане - Отиваме в училището,където сме приети по първо класиране и попълваме Заявление за участие във втори етап на класиране,нещо друго дали ще трябва и дали трябва да присъства маминия убавец,че едвам го карам да си измие очите пък сега и до училището да го мъкна:smiley:SmileySmile,така се е отпуснал вече,че нищо не го интересува..........само футбол и компютри.........е,може и за някоя девойка да си мисли,но аз нищо не знам......

# 414
  • София
Добро утро, до 9 ще излезе. Дано всички желания се сбъднат:kissing_heart:

# 415
Добро утро и от мен. Пристигнах на работа, в метрото въртях пак Прием-МОН и БГМама. Къде имаше обхват, къде нямаше - упорство до тъпота от моя страна. Сега се зареждам и гледам май пак няма да се работи. Тия от МОН, както се туткат, не мислят ли колко изостава икономиката в тоя момент Simple Smile. А да не забравя да пожелая късмет на всички дечица и всяко да намери своето място днес.

# 416
  • София
Добро утро, мили мои!  Hug
Хайде един поздрав в актуалния стил:

Станала рано зарана
морна седмокласна мама,
череши алени измила,
бутилка бяло изстудила -
да пропъди тегобата,
да успокои душата,
че МОНю цяла нощ сънува
и мисли как да го римува.  Mr. Green

# 417
За второто класиране питане - Отиваме в училището,където сме приети по първо класиране и попълваме Заявление за участие във втори етап на класиране,нещо друго дали ще трябва и дали трябва да присъства маминия убавец,че едвам го карам да си измие очите пък сега и до училището да го мъкна:smiley:SmileySmile,така се е отпуснал вече,че нищо не го интересува..........само футбол и компютри.........е,може и за някоя девойка да си мисли,но аз нищо не знам......
Детето не участва ли директно във второ класиране, без да се подава допълнително заявление?

# 418
Добро утро! И днес няма да се работи... Може ли някоя добра душа да ми припомни какви документи бяха нужни при записването на детето в училището.

А вие кой ден мислите да ходите?

# 419
Едно въпросче - при подаване на заявлението за второ класиране трябва ли да присъства детето задължително? Не ми се ще да го връщам от морето... Може ли само родител?

Общи условия

Активация на акаунт