СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 053
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Хайде чакаме вече да се похвалите с класиране на желаното място.

Майки и татковци, които сега се включвате, на първа страница има схема, която много ясно обяснява стъпките, които трябва да извършите след излизането на всяко класиране. Имайте милост към редовно пишещите и отзивчивите майки/бащи в темата. Погледнете първо таблицата. Ако нещо е останало неясно, питайте.

# 436
  • 1st floor
За записването - ясно. Но за второ класиране пак не разбрах...

# 437
Здравейте и успех на всички дечица от мен. От много време ви чета,но не пиша защото софийските училища не са ни приоритет.
С две моми съм от Радомир. Накратко никакъв избор на паралелки нямаме и сме класирали такива дето изобщо нямаме интерес към тях,но не искат да пътуват до Перник. През годината се справяха добре с предварително даваните им пробни тестове,но на матурата се поизложиха за наше общо съжаление. Но живи и здрави да са ни децата.
Тия от Мон вече яко ме изнервиха.
Да не решиха,че чакаме класирането на Харвард?!

# 438
  • Пловдив

Виж схемата. Толкова е ясна. Кое не разбра?
Ако детето не е класирано на първо желание, отиваш в училището, в което е прието, и подаваш заявление за второ класиране. Попълва се една бланка, която ще ти дадат на място.

# 439
Ох, ако още някоя баба ми се обади да пита "излязоха ли резултатите" ще гръмна някой айти.
Предупредени са 😈
Радвай се, че ти звънят и се интересуват. Нашите изобщо не се вълнуват от тази тема Sad

# 440
Вероятно резултатите ще съвпаднат с началото на пресконференцията, която е след 20 мин. Освен ако пресконференцията не е за това че системата се е скапала и класиране няма да има скоро Simple Smile

# 441
  • София

Опитах се да се самоцитирам, ама не стана.
1. Приет си на първо класиране, но не по първо желание - подаваш заявление за участие във второ класиране в училището, в което си приет.
2. Ако на първо класиране не си приет никъде /статус "некласиран кандидат"/- нищо не правиш. Участваш автоматично във второ класиране.

# 442
  • София, Младост 2
Няма как да стане онлайн, защото или се записвате на първо класиране като си оставяте дипломата ( това е гаранция, че детето е записано и приключва кампанията), или подавате за второ.

Защо да няма как да стане, нали всичко пак в системата се отразява - дали си се записал или не си. Като не се записваш, какъв точно е проблемът да се подаде онлайн, че подаваш за второ и съответно никъде не си оставяш дипломата и т.н.

Като подадеш на място заявление за участие във второто класиране, нали пак ще седне някой да го въведе в системата? Безумно си е отвсякъде.

# 443
Здравейте!
Аз също ви чета от началото на одисеята, но тези явно чакат конференцията да мине "по вода" и да няма въпроси, защото със сигурност ще са оплескали нещо.
Виждам, че има една мама от Стара Загора... може ли да споделиш кое училище сте записали на почетното място? Моят седмокласник е МГ-то.

# 444
  • Бургас
Примерно подредили сте желанията така
Английска
Немска
Френска гимназия. Приели са във Френска, а вие искате Английска и ще чакате второ класиране, за да отидете там.
Отивате във Френската гимназия и учтиво им казвате, благодаря че ни приехте, но ще се пробваме за английска и подавате заявление за второ класиране. Чакате да видите дали ще ви вземат в английска, ако пак не ви приемат отивате във френска и давате свидетелството, тогава мача е свирен и край. Дано съм написала горе долу ясно, че много емоции днес, главата ми гърми.

# 445
НеПоКоРнА не пита това Laughing

Ако детето не е класирано на първо желание, отиваш в училището, в което е прието, и подаваш заявление за второ класиране. Попълва се една бланка, която ще ти дадат на място.
Разбира защо за записването е нужно да се ходи на място.
Но за подаването на заявление за 2 класиране пак не може да разбере по каква причина е нужно да правим опашки.
Аз също се нареждам сред неразбралите.
Какъв е проблемът да има опция - участвам във 2 класиране, после прозореца за потвърждение с данните на родител и айде готово.

# 446
  • 1st floor

Хахаха! Друго ми е питането... Не какво се прави, а защо не са го опростили... 😁

# 447
  • Бургас
Нарочно ще пуснат резултатите в часа на пресконференцията, че ако са направили гафове да не ги питат. Хитри хора.

# 448
За записването и документите е ясно,  но към колко да чакаме резултатите от  класирането? Трябва  ли да чакаме до довечера  , до последния момент?  Излишен стрес за деца  и родители!  Успех на всички!

# 449
  • Стара Загора
Изчака ни се чакането.
Makstimi, не знам мен ли питате, че има и друга заралийка. Дъщеря ми писа 4 желания езиковата и на 5 то  е МГ СОФТУЕРНИ и хардуерни . С 392 т мисля че ще я приемат в Езиковата на 1 класиране, за най-желаната паралелка с немски може да изчакаме и 2 класиране. Дано пуснат вече класирането, че работоспособността е почти нулева при мен

Общи условия

Активация на акаунт