СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 689
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
То отмъщение не е на рошавите, а на МОН-цовчите. Докато МОН-чо не каже може, рошавите си траят. И тяхната не е лесна.
Русалке, къртиш мивки направо.

# 481
Ако не го пуснат това класиране днес в 17 часа, те па на, дето казват на село!!!

# 482
  • София, Младост 2
Има логика във Второ класиране да не може да се участва онлайн.
Ако на първо някой е пуснал онлайн заявления в няколко области, то детето му може да е класирано във всяка една от тях и по този начин се изкривяват резултатите изкуствено. При подаване за второ онлайн това може да се случи отново и би ощетило деца, които реално ще учат в съответната област.
Това би могло да се избегне, ако въведат в системата възможност за избор на второ класиране в само една област, но очевидно не е предвидено да се случва така.

На второ класиране се участва с подредбата на желания от първо класиране, така че при всички случаи ако детето не се запише за първо, и за второ класиране ще кандидатства отново на всичките места във всичките области, които е посочило. Така че пак стигаме до това, че няма абсолютно никаква логика да не може да се подаде онлайн.

# 483
За разкош ми се срина нета на работа.Едим едничък телефон ми остана!

# 484
  • София
Успех !
Моят младеж изкара много добри оценки и сега реши , че вече може да стои по цял ден на компа .. Голям проблем  ми е . Ваще какво правят ? Освен , че чакат класирането ..
Средната ми е на изпит днес , поне сагата с ДЗИ свърши .
И споко , че трябва да си пазим щитовидните жлези и не само Smiley

# 485
  • Бургас
Успех !
Моят младеж изкара много добри оценки и сега реши , че вече може да стои по цял ден на компа .. Голям проблем  ми е . Ваще какво правят ? Освен , че чакат класирането ..
Средната ми е на изпит днес , поне сагата с ДЗИ свърши .
И споко , че трябва да си пазим щитовидните жлези и не само Smiley

Абсолютно същото. Пълна виртуална деградация. Ако не му кажа да стане да яде, ще си изгние гладен в геймърския стол. А даже не изкара хубави резултати на матурите. След като си взе изпита по актьорско и го записахме на 22ри е във виртуала само докато не спи.

Вчера калкулирах, че когато големия завърши 12 клас, малкото ще е първолак. Т.е. ще съм ученичка по неволя 24 години. Ужас!

# 486
Няма как да стане онлайн, защото или се записвате на първо класиране като си оставяте дипломата ( това е гаранция, че детето е записано и приключва кампанията), или подавате за второ.

Никой алгоритъм не изисква такива напъни! Целта е да има паника и да се тича по София...това е, друго не мога да видя...

С това протакане е видно, че родната икономика регресира (колко хора не работят последните два дни, че и следващите два ще е така сигурно).
Та там е и причината - пътни, нафта, автобусче, хапване, кафенце, хартия за заявления, ако трябва и нощувка, .... гледай колко сектори се облагат от едно такова ходене за потвърждаването,  че ще участваш във второ класиране.

# 487
  • София
Благодаря на всички за инфото за здравния картон. В училището, където моя син желае да се запише пише изрично здравен картон, здравно профилактичната карта е отделно... ще го мислим, само да го приемат.

# 488
  • На черешата
Моето трамбова улиците. След като цяла година денят и беше запълнен от 8 до 20 часа, сега е като развързан кон. Трудно е да я накараш да се прибере, имала да наваксва тя. Joy 

# 489
Рошави, къдрави, смилете се Simple Smile
Новата абревиатура на МОН: "Майки, Оставете Ни"
Моята беборанка само като ме видя пред компютъра, вече ѝ  беше ясно, че разходката ще е мираж. Но пък ме утешава с прегръдки, явно усеща напрегнатостта ми в  нервното рефрешване на МОН сайта.

# 490
Обикаля града и мери улиците с приятели.
С най-добрата ѝ приятелка се редуват у нас и у тях на пижамени партита поне в 4 дни от седмицата и се кикотят до 5-6 сутринта Smiling Imp
Вчера я качихме на самолета и отиде на гости на леля си във Франция.
После море, на гости при бабите и дядовците, пак море и айде, септември дошъл Grinning
На комп, навън, каквото искат да правят, ваканция са Simple Smile

# 491
Около 12-13 часа очакваме резултати от класирането. Сигурно инфо. Simple Smile

# 492
Откъде е сигурно

# 493
  • Стара Загора
На второ класиране се участва с подредбата на желания от първо класиране, така че при всички случаи ако детето не се запише за първо, и за второ класиране ще кандидатства отново на всичките места във всичките области, които е посочило. Така че пак стигаме до това, че няма абсолютно никаква логика да не може да се подаде онлайн.
Именно, ако едно дете от София е подало заявления в София и Пловдив и е било класирано и на двете места, то за второ класиране не може да участва ив двете области, защото физически няма как да учи и в София и в Пловдив.
Затова се изисква присъствено заявяване на второто класиране, за да е сигурно, че детето ще учи в съответната област, а не просто да се пробва къде ще го приемат.
Ето я логиката.

# 494
Откъде е сигурно

МОН.

Общи условия

Активация на акаунт