СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 623
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Благодаря на всички за инфото за здравния картон. В училището, където моя син желае да се запише пише изрично здравен картон, здравно профилактичната карта е отделно... ще го мислим, само да го приемат.

Какъвто и медицински документ да искат, ще може да го занесете и по-късно.
Важното е да го приемат и да му приберат удостоверението за основно образование.

# 496
Добро утро, момичета /млади сме , Убави, намиг/ и татковци!

Днес ще е деня, и то скоро, коремът ми го подсказва, вЕрвайте ми!

Вчера се прибирам,моето на стола пре дкомпа, хвърлям му разпечатано заявлението от сайта и викам "Никъде не си приета, гледай!". Тя милата взема листа, зачита се и става вече доста сериозна, когато й признах, че се шегувам! Добре ми се получи, хвана се! На първи април не успях да излъжа никой, но вчера.....

Русалка, да знаеш, даже цветно си те представих, и заека видях, около 10.12ч. Чакам само илюстрацията за да допълня към файла със стиховете, който съм си спретнала за спомен.Та бъдете нащрек вече.

Belindichka,  ама твоето бебе да не чете тук, много оправно върви:)

Хайде, хубав ден на всички и дано резултатите зарадват всички.

# 497
Около 12-13 часа очакваме резултати от класирането. Сигурно инфо. Simple Smile

Откъде е сигурно
Издаване на информатор ли искаш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 498
  • София
Офффф, аз отивам да си разходя бебето. Ако щат да го публикуват т'ва класиране, айде фръц! /сърдито човече/

# 499
Затова се изисква присъствено заявяване на второто класиране, за да е сигурно, че детето ще учи в съответната област, а не просто да се пробва къде ще го приемат.
Ето я логиката.
Пак не разбирам какъв е проблемът да направи този избор онлайн?
В крайна сметка нали едно и също се заявява...

Офффф, аз отивам да си разходя бебето. Ако щат да го публикуват т'ва класиране, айде фръц! /сърдито човече/
Следи го на телефона Simple Smile

# 500
  • София
Русалка перфектна, както винаги Hug

Бебето обмисля да съди МОН за вреди. Днес май ще пропусне сутрешната разходка и е възмутен!
Леле, да знаете, бях за кратко в съда, видях едно възмутено бебе, внасяше иск.. Явно е било това на Белинда Simple Smile Полага му се разходка след сблъсъка И с правосъдието ни...

# 501
  • София
Марулетa, горкото дете.
(нищо нямат, това са машини Wink )

Аз друго съм се сетила, но не знам къде да пирам във връзка с GDPR е.
В училището има един куп листа с наши данни включително декларации за оповестяване на резултати от олимпиади, които не бяха използвани - обявени резултати няма.
Последно ни караха да попълваме някакви заявления, но правила за съхранението и унищожаването не получихме.
По чувствителна съм към медицинските данни, видях как се съхраняват - наложи се да търся един документ и изпаднах в потресе. Някакви джобове натъпкани в шкафове и които буквално се изсипват при отваряне на шкафа, но иначе "медицинското лице" от "голям медицински род ми заяви Децата, които имат някакви алергии ги следя и са отделени.! Е, моето е такова, но познайте дали бе отделено и някой да се бе запознал със състоянието му.
Иначе шкафове и класьори имаше - нови (събрали прах) и празни

# 502
  • Стара Загора
Затова се изисква присъствено заявяване на второто класиране, за да е сигурно, че детето ще учи в съответната област, а не просто да се пробва къде ще го приемат.
Ето я логиката.
Пак не разбирам какъв е проблемът да направи този избор онлайн?
В крайна сметка нали едно и също се заявява...

Следи го на телефона Simple Smile
Да, но системата им е централизирана и очевидно не са предвидили при разработката опция за ограничаване на областта за второ класиране. Това са МОН все пак, нека не очакваме чудеса от тях Grinning

# 503
  • София
Аз залагам на публикуване на резултатите между 12:00 и 12:05. Други залози?

# 504
Да го публикуват в 12 без 1мин. довечера......това е луда работа...Все сме така -всичко в последния момент    Sad

# 505
  • Пловдив
То няма такова ограничение за кандидатстване в друго област. Няма ограничение и за чакане на второ класиране в няколко области. Няма логика да има.

# 506
  • София
MeMyselfI и какво ще го правиш ? Ние сме в центъра на София , приятелите му заминаха в Лондон , САЩ .. Ако махна компа , ме е страх да не се получи кофти ефект .

# 507
Да, но системата им е централизирана и очевидно не са предвидили при разработката опция за ограничаване на областта за второ класиране. Това са МОН все пак, нека не очакваме чудеса от тях Grinning
Но при трето класиране е реализирано, даже може да се добавят и други, произволни паралелки.
Значи не е и техническа причината...

# 508
  • Пловдив
Аз залагам на публикуване на резултатите между 12:00 и 12:05. Други залози?
И аз така. Както миналата година.

# 509
  • София
Има класиране, дами

Общи условия

Активация на акаунт