СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 526
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 600
Девойката ми е приета е по първо желание - Английска гимназия - Русе.
Най-сетне светлинка в тунела!
Честито на приетите по първо желание и успех на оставащите за второ класиране!

# 601
  • София
РУО                   Класиране    желание           Училище                               Паралелка                                        Бал

СОФИЯ-ГРАД         1                    1            164 ГПИЕ, ГР.СОФИЯ          1641 - Чужди езици- ИЕ;АЕ         454.000

Бързо си признавайте с кой ще сме съученици! Grinning

Аз ще си призная, Sanaka
Удоволствие беше да  ви чета през последните два месеца, невероятни родители сте се събрали в тази тема!
Приети сме по първо желание , момиче, бал 455,5
Дано всички дечица и родители  имат повод за празнуване днес!
Успех и на тези, които ще участват във второ класиране!

С нас ще сте Simple Smile
СОФИЯ-ГРАД   1   2   164 ГПИЕ, ГР.СОФИЯ   1641 - Чужди езици- ИЕ;АЕ   453.000

# 602
  • София
Аз съм много разочарована. Чак 11то желание.
РУО    Класиране    № желание    Училище    Паралелка    Бал
СОФИЯ-ГРАД    1    11    93 СУ "Ал. Теодоров - Балан", ГР.СОФИЯ    0933 - Природни науки - АЕ    250.750

Хора, моля ви, кажете ми, има ли смисъл да се борим за второ в 127мо? Praynig Praynig

# 603
За ТУЕС официалната формула е:
Т-БЕЛ+3*Т-М+М+Ф
1 х Матура по БЕЛ
3 х Матура по Математика
Математика и Физика от дипломата
http://ruo-sofia-grad.com/sites/default/files/documentspriem/kod … lelki2018new1.pdf

Да де, но в случая не са ни утроили математиката.

# 604
  • София
РУО                   Класиране    желание           Училище                               Паралелка                                        Бал

СОФИЯ-ГРАД         1                    1            164 ГПИЕ, ГР.СОФИЯ          1641 - Чужди езици- ИЕ;АЕ         454.000

Бързо си признавайте с кой ще сме съученици! Grinning

Дъщеря ми е приета по първо желание само че ИЕ/Порт.Е

# 605

Добре де, тези хора наистина ли за толкова зле? Цяла седмица смятане и накрая грешка. Дъщеря ми е приета в НПМГ с химия и биология, но с бал с 11 точки по-нисък от реалния, предполагам заради грешно въведена оценка от дипломата (има шестици по математика и химия, но петица по биология, която не се взима за тази паралелка)
Приети сме в същата паралелка.

Коригирам се, при нас е точен, бях останала с друга цифра в съзнанието си!

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 10:55 от alexova

# 606
Приети в МГ Плевен с немски, но ще чакаме второ класиране за ТУЕС- бал 409. Шансът е малък, а желанието му е голямо. Всяка неделя през учебната година пътувахме до София на школа в Телерик. Поздравления на всички успели, а на останалите късмет.

# 607
  • София, "Младост 3"
Моля за яснота защо бала ни е 230????

Нашият е 412,25 за ТУЕС. Пише 257,75. Да не би ТУЕС да са си дали друга формула?
Само предложение. Пробвайте да изчислите бала, като вземете точките от всичко само по веднъж, да видим какво ще се получи.

Благодаря! Мисля, че вероятно е това, но е крайно некоректно в едно и също класиране да се изнасят резултати изчислени по различен начин!
И то без обявяване, че това ще се случи.
Просто некачедствено свършена работа.
Те могат да си ползват в калкулирането каквото искат, но извън алгоритъма в една и съща класация, трябва балът да е изчислен поне според мен спрямо учебното заведение ако не друго!

# 608
  • out of space
Лично аз съм супер разочарована- 5-то желание- Ремонт на медицинска техника с НЕ.

Има ли го някъде онлайн това заявление за второ класиране?

# 609
 Синът ми е приет по първо желание Simple Smile. За статистиката - момче, Пловдив

ПЛОВДИВ 1 1 ЕГ "Пловдив", ГР.ПЛОВДИВ 1010 - Чужди езици, АЕ 442.500

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 10:53 от Abigeo

# 610

Добре де, тези хора наистина ли за толкова зле? Цяла седмица смятане и накрая грешка. Дъщеря ми е приета в НПМГ с химия и биология, но с бал с 11 точки по-нисък от реалния, предполагам заради грешно въведена оценка от дипломата (има шестици по математика и химия, но петица по биология, която не се взима за тази паралелка)

И при нас бала не е това, с което трябва да сме приети, според мен това е стандартния бал, удвоени БЕЛ и МАТ от НВО и диплома, а не това, което е за конкретната гимназия!

Няма значение каква е грешката, има я и това опорочава класирането. Аз не виждам как по друг начин ще се получи този бал с разлика от 11 точки, ако не е въведена грешна оценка от дипломата - 5 вместо 6 (39 вместо 50 точки).

# 611
Някой младеж или девойка приет банково дело с английски в НТБГ София? Честито на всички доволни от класирането :-*

# 612
За неточните балове сигнализирайте веднага в РУО. Цялото класиране може да се преобърне за тези училища при преизчисление. И не само за тях.

# 613
Статистиката за баловете ще е за най-висок и най-нисък ли?

# 614
  • Пловдив
Аз съм много разочарована. Чак 11то желание.
РУО    Класиране    № желание    Училище    Паралелка    Бал
СОФИЯ-ГРАД    1    11    93 СУ "Ал. Теодоров - Балан", ГР.СОФИЯ    0933 - Природни науки - АЕ    250.750

Хора, моля ви, кажете ми, има ли смисъл да се борим за второ в 127мо? Praynig Praynig

Винаги има смисъл в участие във второ класиране. Можеш само да спечелиш.
Ако детето не мръдне напред, ще си остане на същата позиция. Нищо не губите.

Общи условия

Активация на акаунт