СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 568
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 705
Който видял резултати, видял... Така де, който е първи, печели. Който не е успял да ги види - ще чака догодина.
Затова трябваше да се пуснат резултатите по-рано, за да се изчистят грешките, а не сега на финала да се излагат по този начин.

# 706
Сега пък пишат след 12:30 поради синхронизация! Тия ни побъркаха 😂

# 707
  • out of space
МОН искрено ме забавляват, не мога да спра да се смея Laughing

При вас какво е положението?

# 708
  • София
Ох, една седмица не можаха да си разплетат алгоритмите. Скриха класирането, да. Сега пак ли да чакаме класиране?

Що, бе, к'во? Сега ще имаме възможност за втори път да очакваме, втори път да се радваме на класиране. Кой друг набор може да се похвали с такъв бонус? Joy

# 709
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Нямам думи! Ако не беше толкова комично, щеше да е трагично!  ooooh!

# 710
Прекалиха, значи. Този министър просто разби всичко детско в мен😂. Чакаме „второ„ класиране. Успех!

# 711
  • 1st floor
ОСТАНАХ БЕЗМЪЛВНА!!! ПРАВЯТ КЛАСИРАНИЯТА НА НОВО Dizzy Face
НЕ Е НОРМАЛНО, КОЛКО МНОООГО ВРЕМЕ ИМАХА......

Това потвърдено ли е? Или просто оправят баловете? newsm78
Аз не съм особено очарована от мястото, на което се е класирал синът. Според миналогодишните балове + аванс 30-40 точки би трябвало да е доста по-напред. Толкова ли пък чак много да се е качил балът? Rolling Eyes

# 712
Само за НПМГ и ТУЕС ли има объркани балове? При стандартните /2х2 и 1х2 + 1х3/ има ли грешки?
Лошото е, че виждаме сметките им само за паралелката, в която са приети, няма как да знаем дали има грешки в сметките за тези, в които не са.

При вас какво е положението?
2-ро желание е приета, но ще се борим за 1-во, заедно с вас Simple Smile
Писах ЛС.

# 713
Аз не мисля, че ще има промяна в класирането. По-скоро в отразяването на бала в последната графа - явно там нещо не излиза коректно по някаква причина.

# 714
    . Joy
    Редактирах се, беше нецензурно...

# 715
    Секция Класиране изчезна

Сигурно ще оправят баловете, че са им се подпалили телефоните. Егати гафът!

Не баловете, а май класирането трябва да оправят, ако изобщо има някой от тая шайка, който има грам акъл в главата си и би могъл да свърши нещо качествено, че ако са много грешките, очевидно класирането като цяло трябва да се издокара отново.

# 716
    Ох, една седмица не можаха да си разплетат алгоритмите. Скриха класирането, да. Сега пак ли да чакаме класиране?

Що, бе, к'во? Сега ще имаме възможност за втори път да очакваме, втори път да се радваме на класиране. Кой друг набор може да се похвали с такъв бонус? Joy

Сигурно са се опитвали да го пуснат в рими и ... са оплескали цифрите

# 717
    Що бе, к'во? Сега ще имаме възможност за втори път да очакваме, втори път да се радваме на класиране. Кой друг набор може да се похвали с такъв бонус? Joy
    Нашият, но само с резултатите. Joy С класирането ни поведохте.

# 718
    За статистиката - момиче, бал 400, приета в 18 СУ (в което учеше и до сега) с френски и английски. След 9 ФЕГ това ни беше второто училище в списъка.. Simple Smile

# 719
    • София
    Скрит текст:
    РУО                   Класиране    желание           Училище                               Паралелка                                        Бал

СОФИЯ-ГРАД         1                    1            164 ГПИЕ, ГР.СОФИЯ          1641 - Чужди езици- ИЕ;АЕ         454.000

Бързо си признавайте с кой ще сме съученици! Grinning

Момиче- 1 желание, бал 463, паралелка ие;ае

Много испанец в тази тема, много нещо! Grinning Поне на първо теглене. Чакаме второто. Joy

Общи условия

Активация на акаунт