СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 658
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 720

Ако има други мами за НЕГ, моля да ми пишат. За мен ще е удоволствие да продължим да обменяме инфо! Честито на всички!
Здравейте ! Честито на всички и от мен! И ние сме там. Голяма радост.

# 721
  • София
Ей, това е вече върхът. Чакаш, чакаш, накрая гаф. Детето е супер доволно от класирането. Дано да няма промяна.
Думи нямам.

# 722
Аз очаквам да променят само баловете. Струва ми се, че всички, които не са 2х2 бяха взети 1х1.
А къде и кога се очаква да излязат минималните балове?

# 723
  • София
Според това, което чета тук, има доста ГРУБИ грешки в класирането. Ако са сгрешили дори само при техническите специалности, то това би променило класирането изцяло, защото промените в поредността на желанията са свързани в цялостното класиране и се отразяват на всички кандидатстващи!

# 724
Само за НПМГ и ТУЕС ли има объркани балове? При стандартните /2х2 и 1х2 + 1х3/ има ли грешки?
Извън София формулата 3 МАТ + 1 БЕЛ е ОК.
Девойката е в първото желание.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 11:58 от Taneto

# 725
  • София, "Младост 3"
Секция Класиране изчезна

Сигурно ще оправят баловете, че са им се подпалили телефоните. Егати гафът!

Не баловете, а май класирането трябва да оправят, ако изобщо има някой от тая шайка, който има грам акъл в главата си и би могъл, че ако са много грешките, очевидно класирането като цяло трябва да се издокара отново.

дам. не е много ясно ако в алгоритъма има МАТ и БГ по един път - как се ресмята правилно там където мат е умножена по 3

# 726
  • София
Потресоха ме направо...

# 727
Аз очаквам да променят само баловете. Струва ми се, че всички, които не са 2х2 бяха взети 1х1.
А къде и кога се очаква да излязат минималните балове?
Не всички. За СМГ баловете си изглеждат нормални.
На страницата на РУО този следобед, но след свалянето на класирането може и да е утре.

# 728
  • София
Само за НПМГ и ТУЕС ли има объркани балове? При стандартните /2х2 и 1х2 + 1х3/ има ли грешки?
Лошото е, че виждаме сметките им само за паралелката, в която са приети, няма как да знаем дали има грешки в сметките за тези, в които не са.

При вас какво е положението?
2-ро желание е приета, но ще се борим за 1-во, заедно с вас Simple Smile
Писах ЛС.
Има! Прието е дете с по-нисък бал от моето. При бал 422.5 негов, е приет кандидат с 416.

# 729
"Класирането е в процес на обработка. Моля, опитайте по-късно."

Да не вземат сега да изкарат нови резултати, различни от първите?!

Ама никак няма да се учудя, но този път чакаме нечия оставка!!!!

Само да не ни приемат Космонавтика, от толкова зор!

# 730
  • София
Ох, предвидих бяло само за днес! Scream Тичам към магазина! Joy

# 731
  • София
При нас нямаше грешка в бала.

# 732
  • вкъщи
Тези грешки в цялата система ли са или само за София? Че на работа вече се черпим и празнуваме...

# 733
  • София
Ха, че те в Сливен се черпиха още миналата седмица. Joy

# 734
Потресоха ме направо...
И аз съм потресена, още нямам думи, ама после като ми дойдат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт