СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 350
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 855
Ако не може - IT-тата ще повтарят 7 клас:)))

# 856

То това не стига ли да опропасти цялото класиране? Има деца, които не са в София и кандидатстват и там, и по други населени места. Ако при тях има грешка, това няма да ли да повлияе на цялото класиране?
На класирането не. Може да окаже влияние при записването, ако грешката не бъде отстранена своевременно. Но пък без класиране няма записване.

# 857
Какво записване... ще чакат.

# 858
До 10 юли ще има ли записване?
Скапаняци страшни са тези МОН

# 859
А, чак до 10-ти все ще извадят нещо от ръкава. Само да е правилната карта, че нещо не отговарят на боята, дето се играе.

# 860
  • незнам вече на кой свят съм
Аз имам следния въпрос:
Подадох документи онлайн, на първо класиране "примерно" не ми харесва много училището , за да го запазя и да се придвижа по-нагоре обаче трябва да подам второ класиране в самото училище където искам да запазя мястото или в училището "гнездо" или отново онлайн.

# 861
  • София
Аз имам следния въпрос:
Подадох документи онлайн, на първо класиране "примерно" не ми харесва много училището , за да го запазя и да се придвижа по-нагоре обаче трябва да подам второ класиране в самото училище където искам да запазя мястото или в училището "гнездо" или отново онлайн.

В училището, в което детето е прието на 1-во класиране.

# 862
Аз имам следния въпрос:

В училището, в което детето е прието на 1-во класиране.
Благодаря!

# 863
  • София
А ако не е прието никъде на първо, автоматично си отива на второ, нали?

# 864
Да.

# 865
  • София
"Станала е техническа грешка, би трябвало да може да се оправи" Joy

Joy Да ти е драго да се ядосаш.

# 866
Във Варна изчезнаха резултатите!!! Не е само София!
Ще умра с тез гафове... Даже на интервю за работа днес няма да ида, не съм на себе си....

# 867
  • София
Тук има таблица с баловете, пусната от РУО София, но доколко е актуална предвид грешните балове

https://m.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2018/07/03/3210243_sofiiskat … aziia_otnovo_e_s/

# 868
Да, не се подава заявление в този случай!

Ripple, никога не казвай Никога! МОН го доказаха за сетен път.

Моята не можа да повярва, че няма класиране, след като бе приета в 10.09ч днес, и радостта ни бе за кратко!
Бяха вече разузнали кой къде е, даже сформирали група на паралелката в НПМГ. И сега ме пита какво правим, ще има ли вероятност да не е е приета????

Миличките, не могат да повярват и те, и как да отговоря на въпроса, защо точно на тях???

По всички сайтове май вече гръмна новината, но какво от това!
https://www.dnes.bg/obrazovanie/2018/07/03/gaf-klasiraneto-sled- … ita-na-mon.381166

# 869
Във Варна изчезнаха резултатите!!! Не е само София!
Ще умра с тез гафове... Даже на интервю за работа днес няма да ида, не съм на себе си....

Мхм, няма ги! На моята дъщеря днес бала беше много завишен.

Общи условия

Активация на акаунт