СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 091
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 900
Последно само в София ли е грешката

Не, грешката е в МОН Simple Smile

# 901
  • София
Да, и на мен ми е чудно откъде изкараха това класиране. А и там виждам училище, в което мин.бал е по-нисък от нашия, а не бяхме класирани там на "първото класиране".!?
Много удивителни с това класиране.
Коментира г-жата на пресконференцията че бала на ТУЕС е паднал, как пада с 200т!?. Не направили впечатление на някой, да се провери?

# 902
В 14.30   ще има пресконференция на МОН

След хвалбите на първата, явно Кастрева на втората ще си посипва главата с пепел! Mr. Green Божкеее, днес само едни пепели ми в главата......... ooooh!

# 903
  • София

Коментира г-жата на пресконференцията че бала на ТУЕС е паднал, как пада с 200т!?. Не направили впечатление на някой, да се провери?

За да ти направи впечатление трябва и АКЪЛ! Само образование не е достатъчно!  Mr. Green

# 904
  • София
Да, и на мен ми е чудно откъде изкараха това класиране. А и там виждам училище, в което мин.бал е по-нисък от нашия, а не бяхме класирани там на "първото класиране".!?
Много удивителни с това класиране.

Е как няма да падне, като баловете на всички от 400+ са ги пресметнали на 200+. Joy

# 905
Тук има таблица с баловете, пусната от РУО София, но доколко е актуална предвид грешните балове

https://m.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2018/07/03/3210243_sofiiskat … aziia_otnovo_e_s/
От къде имат тази таблица и то с вчерашна дата?! Това дали е актуално? За пръв път в живота си май вдигнах кръвно...

док-а изглежда автентичен и за мен е доказателство, че всичко е било готово за публикуване още вчера

# 906
Не ме е страх от министъра на образованието, а от образованието на министъра.

# 907
МОН - очаквайте и неочакваното!
Наистина се о***а.
Колкото и да го мисля, при все, че не съм IT специалист, какво толкова сложно има да направиш алгоритъм за 17 балообразуващи групи?! Колко пък сложно да е, какви са тези кадри, които работят там и разчитаме точно те да обработят правилно данните и оценките на децата...
Плаша се след следващата пресконференция, какво ли ще изскочи:close: , имайки предвид опит номер 1 за първо класиране. Все пак до края на работния ден има възможност за още 3-4 опита. Да му мислят деца и родители.

# 908
  • Sofia
Тази година се очаква повече деца да влезнат в Американския и да има повече премествания на второ класиране, а и нищо не рискувате при второ класиране, освен да се предвижите напред.
Но пък двойно повече деца от други градове са кандидатствали в София, така че все тая, че АК приема 10-20 деца повече. Simple Smile

# 909
  • София
Тази година се очаква повече деца да влезнат в Американския и да има повече премествания на второ класиране, а и нищо не рискувате при второ класиране, освен да се предвижите напред.
Но пък двойно повече деца от други градове са кандидатствали в София, така че все тая, че АК приема 10-20 деца повече. Simple Smile

Това и аз го прочетох. Пишеше го в новината на БТВ. И като се има предвид, че са се насочили към най-елитните гимназии, значи имайте предвид, една и половина гимназия е аут от класирането за софиянци  Sad

# 910
Тук има таблица с баловете, пусната от РУО София, но доколко е актуална предвид грешните балове

https://m.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2018/07/03/3210243_sofiiskat … aziia_otnovo_e_s/

Баловете в тази табличка не са верни. Освен това не се прави разлика между момчета и момичета. Ако са верни трябваше да сме в 73. За съжаление ми прилича на неточна табличка изготвена от някой чиновник /който може би не знае да работи с exel i word/ и пъхната в ръцете на Кастрева, за да я прочете пред медиите.

# 911
  • София
Не ме е страх от министъра на образованието, а от образованието на министъра.

Hands Plus1

# 912
"Ставало въпрос за проблем със 78-те различни групи балообразуващи оценки, особено при балообразуването за професионалните гимназии.Класирането ще се промени за няколко професионални гимназии като балът ще се повиши.По предварителна информация става въпрос за паралелки на ТУЕС, НПМГ, Строителния техникум и ПГ "Джон Атанасов".
http://news.bnt.bg/bg/a/izteglikha-rezultatite-za-klasiraneto-sl … eshka-v-sistemata

# 913
  • София
В 14.30   ще има пресконференция на МОН
по кой канал ще я предават Simple Smile

# 914
  • София
Последно само в София ли е грешката

Не, грешката е в МОН Simple Smile

Абе, всичко е заради разни ми ти там училища, които се правят на интересни с различно балообразуване. Това ТУЕС, това НПМГ... Я всички с 2х2 и да ни е мирна главата! Какво само затрудняват рошковците и после всички страдаме! JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт