СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 141
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 960
  • София
По канал 3 пряко!

# 961
  • софия
Почнаха по Канал3

# 962
  • София
Тая хабер си няма за какво говори...

# 963
Какво казва тази пача?!

# 964
  • София
Говори пълни глупости. Как няма промяна, като ще има промяна в класирането!

# 965
  • София
Боже, нямало промяна.

# 966
Тая хабер си няма за какво говори...

Ама пък говори с тон за детска градина или все едно малоумни я слушат! Защото се чудят как да се оправдават.......

# 967
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Какво казва тази пача?!

Че изобщо не знае къде и какво се случва!  hahaha

# 968
Тя и благодарна била "към родителите" - те били "отговорни, бдителни и граждански активни".  Joy
Като че ли не го правят от личен интерес, основно, родителите - ми следят си баловете и класиранията на децата. Въпросът е къде бяха "кадрите", та го невидяха преди да публикуват.
На тая мадама наистина ли не й хрумва, че провала в класирането на няколко училища в областта касае провал в цялата област Сф?
Аз много се интересувам защо и кой реши да не утроява математиката там, където това е следвало да се направи? Ей-така - любопитно и е много. 
"Балът се коригира от 200 със към 150. Идва от математиката...Може да има малко разместване от ТУЕСТ в "Джон Атанасов"..." - т.е. няма значение, че деца може да имат различна подредба на желанията - балът имал значение, не подредбата...Голяма кашотевина.
Камен Радев - общи приказки до тук, нищо за гафа. По "директните въпроси" призовавал родители "да дойдат и да погледнат" с тяхното дете какво се случва. Вие представяте ли си? Да се юрнат родителите "да гледат какво се случва"? Ма всичките.
На тая "обемът" от ученици пък й бил голям. И обяснява, че всеки кандидат можело за всяко училище да има различен бал /Добрутро!/. И пак че математиката не била утроена, а била взета веднъж. Още не са проучили "как това технически се е случило".
...
Дотук, ако нещо може да й се разбере, поне аз схващам, че класирането е вярно, само дето баловете с утроена математика били погрешно посочени, без утрояване, а с единичната оценка от изпита.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 14:42 от Judy

# 969
  • София
О, не. Не издържам! Тази говори ФЕНОМЕНАЛНИ тъпотии!!!!!!

# 970
Казва, че в Джон Атанасов и ТУЕС може да има разместване в паралелките

# 971
  • София
Ей, този е за бой

# 972
  • София
Отговорното АйТи не е рошаво. Ето от къде идва проблемът! Joy

# 973
  • София, "Младост 3"
Сега ще ни лъжат, че това е класирането. Че няма да има промени, че просто грешката е "техническа", а не алгоритмично да е сгрешено... Поне на това ми мирише

# 974
  • София
Ама как само там????? Това е невъзможно!

Общи условия

Активация на акаунт