СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 162 657
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 975
МОН - очаквайте и неочакваното!
Наистина се о***а.
Колкото и да го мисля, при все, че не съм IT специалист, какво толкова сложно има да направиш алгоритъм за 17 балообразуващи групи?! Колко пък сложно да е, какви са тези кадри, които работят там и разчитаме точно те да обработят правилно данните и оценките на децата...
Плаша се след следващата пресконференция, какво ли ще изскочи:close: , имайки предвид опит номер 1 за първо класиране. Все пак до края на работния ден има възможност за още 3-4 опита. Да му мислят деца и родители.

Традиционен PDF файл да бяха публикували с желанията на децата, отдавна да бяхме спретнали ВЯРНО класиране в ексел.
Пълни глупаци! Синеоката Кастрева да си подава незабавно оставката и да не я допускат до нищо свързано с образование.

# 976
  • София
Срам ме е...Заради тях ме е срам.

# 977
  • Sofia
Отговорното АйТи не е рошаво. Ето от къде идва проблемът! Joy
Някой вече го е скубал.

# 978
Кои училища казаха, че са се придвижили напред в класацията? Не чух началото.

# 979
  • София-България, Израел - където си поискам
При мен не излиза класиране Sad ще се побъркам вече

# 980
  • София
Отговорното АйТи не е рошаво. Ето от къде идва проблемът! Joy
Някой вече го е скубал.
Joy

# 981
  • Sofia
Хайде, групите станаха вече 89. Joy

# 982
  • София
Кои училища казаха, че са се придвижили напред в класацията? Не чух началото.
Тя говори за ТУЕС и Джон Атанасов, май и НПМГ, но това са пълни глупости. Размества се цялостно класирането за някои деца!

# 983
Аз не мисля, че ще има промяна в класирането. По-скоро в отразяването на бала в последната графа - явно там нещо не излиза коректно по някаква причина.

Трябва да има разместване. Баловете не са верни, а по тях са правили и някакво си класиране. И статистиката на МОН за всички у-ще е грешна! Погледнете кои са най-желаните у-ща ...

Да, за съжаление е така. 

# 984
  • Бургас
Данните за класирането за СОФИЯ-ГРАД ще бъдат актуализирани според утвърдения график до края на работния ден на 03.07.2018 г.
За всички останали области класирането е публикувано.

При мен има класира и този тъп надпис. Толкова чакане и такава подигравка с хората.

# 985
  • На черешата
Ъ? За малоумни ли ни смятат?

# 986
  • София
Ох, този още не е разбрал откъде идва проблема. Как някой го е променил, ей някой хакер е пипал.

# 987
ИзЯсни ми се, че извънземни са се намесили. Те всичко си правят хората както трябва, по три пътЯ проверяват и на, не знаят кво става. Добре че са родителите, иначе нямаше и да забележат.

# 988
  • София
Ох, благодариха ни Hug Аз вече се успокоих, всичко е неред Smiling Imp

# 989
Ей така си представям картинката днес. Техните специалисти и ние, изтерзаните родители/деца:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт