СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 326
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Паника, смях. Смях, алкохол. Алкохол, сентенции. Смях. Благодаря! Вие сте невероятни. ... Къде са тези е- мотоикони в този сайт?!

# 1 111
  • Пловдив
Момичета, радвам ви се на чувството за хумор.
Обаче има хора, които наистина не знаят какво да правят в ситуацията класиране в две области и някои постове може да ги объркат още повече.

И ако не сте сигурни в нещо, не го пишете, за да не объркате някой.
Пример - как в Свиленград ще подадеш заявление за второ класиране за София-област? Единственото обяснение е някой да не знае нито къде е Правец, нито къде е Свиленград.

# 1 112
  • Wonderland
В Стара Загора пуснаха и "второто класиране". Ние сме приети пак на същото 1 желание. Утре отиваме първи да запиша младежа, че да не измислят някоя щуротия пак Flushed На всички от София желая спокойствие, здрави нерви и успех.

# 1 113
Кастрева ги каза местата. Каза също, че минималният бал за прием в ТУЕС е 419 т.
418,44 съм дала като прогноза, но само за СП.

# 1 114
  • София
Валенцето, къде си бе, човек? Чудя се да честитя ли прием в 22-ро на първо Първо класиране или да чакам до второто. Joy
Ми естествено трЕбва да ми честитите! Вкъщи има щастие.
Освен това детето четЕ в разни статии как тая паралелка нейната била най-често писаната в желанията, а също и колко скочил балът за 22-ро. Оле! НЕма да сме в "посредствено" училище,  току виж след 20 години 22-ро се нарича Трета Испанска!!!

# 1 115
  • На черешата
То има и други училища, които строяват математиката и балообразуват с различни предмети. Само в ТУЕС и НПМГ ли е бил проблема?

# 1 116
Кастрева ги каза местата. Каза също, че минималният бал за прием в ТУЕС е 419 т.
418,44 съм дала като прогноза, но само за СП.

Защо и 44? Simple Smile
По-висок ми се струва балът в ТУЕС тази година. Миналата година на първо СП са били с минимален 420, а КМ с 415. Обаче тази година много шум се вдигна покрай статута им и напливът е по-голям. Синът ми е с 421, 25. На сутрешното класиране беше приет КМ. Не знам ще успее ли да мине в СП

# 1 117
  • София
Подавате в Свиленград заявление за второ класиране. Ако го приемат в Правец, губи мястото в Свиленград.

Това не е вярно.
Записвате в Свиленград, понеже е на първо желание.
Правец е София - област. Ако там не е класиран никъде /ако сте писали само Правец/ изчаквате второ класиране, без да правите нищо.
Ако на второ класиране го приемат в Правец, си теглите документите от Свиленград и записвате детето в Правец.
Извинявам се за объркването. Но имах предвид същото, което пишете- записва се детето в Свиленград. Не знаех, че не трябва да подаде заявление за второ класиране.
Все пак сме форум, не МОН. Те и там грешат, както е видно, така че надявам се всеки да си проверява информацията от форума .

# 1 118
Защото смятах на база на статистиките и такъв излиза усредненият резултат. Затова стотните са малко странни. Simple Smile

# 1 119
"Специалистът" е гледал тикчета и формули.
А някой да е минал и да е гледал извадково - по 5 деца (за тях са някакви си входящи номера Sad ), та да е погледнал как излизат данните за това дете в профила му? И да попресметнат дори на ръка за дадената паралелка, на която е класирано.

# 1 120
Кастрева рАботи:

# 1 121
  • София
То има и други училища, които строяват математиката и балообразуват с различни предмети. Само в ТУЕС и НПМГ ли е бил проблема?
На пресконференцията се спомена и Джон Атанасов.

# 1 122
  • София
"Специалистът" е гледал тикчета и формули.
А някой да е минал и да е гледал извадково - по 5 деца (за тях са някакви си входящи номера Sad ), та да е погледнал как излизат данните за това дете в профила му? И да попресметнат дори на ръка за дадената паралелка, на която е класирано.

Остави извадката, трябва да си малоумен, за да не ти направи впечатление, че бала на ТУЕС е паднал до 200 и нещо  ooooh!

Единственото което ми хрумва, е че те просто джуркат едни данни, нямат никакъв поглед на това коя гимназия, къде се движи  Mr. Green

# 1 123
Имат 1 час  да направят на всяко училище списъка.
Дали са готови, обаче.
Да идем и ние пред Ломоносов за списък!

# 1 124
  • София
Днес МОН поздрави всички седмокласници и техните родители а песента на Преслава "Да ти честитя ли?"

Общи условия

Активация на акаунт