СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 329
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Според мен, няма да има значително разместване от "първото" класиране, защото е объркан алгоритъма само на ТУЕС, Джон Атанасов и НПМГ/ и то на една паралелка/.  И ще засегне само тези деца, които са ги посочили на 1 или 2 желание., дори според мен ще си останат в същите училища и паралелки, но с коригиран БАЛ. Защото те се състезават за тези училища по този алгоритъм и не би трябвало да се размести значително класирането. Да БАЛ- ще се промени, но той няма да засегне езиковите. , дотолкова доколкото някой не е сложил езикова паралелка, между ТУЕС и Джон Атанасов.

# 1 126
В 17,30часа за да се измъкнат без обяснения, без брифинг и така....А статистиката - другия месец..

# 1 127
  • София
Лоренца, ако ще ходиш, вземи два. HugJoy

# 1 128
Софтуерът взима децата, които са по първо желание в дадена паралелка и ги класира по бал, тези с най-висок бал се класират, следващите минават към второ класиране и така.

Тези от РУО надрънкаха един куп глупости! Включително за сбърканите кодове от родители, просто съм без думи!  ooooh!
Дори и притиснати до стената, никога няма да кажат, че грешката е в тях, сега от 20 кладенеца вода ще ни донесат...

# 1 129
  • София
http://www.focus-news.net/news/2018/07/03/2541268/vanya-kastreva … hon-atanasov.html

Грешка при изчисляването на бала, както предполагах. Ще има разместване за тези училища и за учениците с тези желания в зависимост на кое място са като желания. На всички останали "Честито и попътен вятър. Да са ви сладки плодовете от положените усилия!".

# 1 130
  • София
То има и други училища, които строяват математиката и балообразуват с различни предмети. Само в ТУЕС и НПМГ ли е бил проблема?
На пресконференцията се спомена и Джон Атанасов.
и СГСАГ е с грешни балове

# 1 131
  • София
Ей, сега ще стане ясно г-жа докторката (не е ясно по какво) колко е силна!
Ако оселее и след този гаф, яка е!

Тоя Камен Радев е експерт по природни науки.

# 1 132
Преди 30 години баща ми отишъл да си купи някаква част за Москвича и на магазина пишело: Инвентаризация (ще продължи неопределено време, защото се извършва с КОМПЮТЪР). Предлагам и МОН да сложат същия надпис.

# 1 133
  • София
То има и други училища, които строяват математиката и балообразуват с различни предмети. Само в ТУЕС и НПМГ ли е бил проблема?

Ние също кандидатстваме за ком.паралелка с 3*МАТ, и нашият бал не беше объркан. Чудно ми е как само в ТУЕС и Джон Атанасов сбъркаха алгоритъма!?

# 1 134
  • София
Според мен, няма да има значително разместване от "първото" класиране, защото е объркан алгоритъма само на ТУЕС, Джон Атанасов и НПМГ/ и то на една паралелка/.  И ще засегне само тези деца, които са ги посочили на 1 или 2 желание., дори според мен ще си останат в същите училища и паралелки, но с коригиран БАЛ. Защото те се състезават за тези училища по този алгоритъм и не би трябвало да се размести значително класирането. Да БАЛ- ще се промени, но той няма да засегне езиковите. , дотолкова доколкото някой не е сложил езикова паралелка, между ТУЕС и Джон Атанасов.
Точно така го обясниха и те днес, обаче аз малко бавно схващам, затова ще си прочета този пост още няколко пъти, белким ми светне.

# 1 135
  • София
Тази година в 32 няма квоти последно нали?
[/quote]

Има квоти последно в 32!
Защото на сайта за кандидатстване, в секцията План-прием за паралелките в 32-ро в графа брой места излиза инфо:  -/26/26, тъй като с испански и с немски са по две паралелки, на другите езици е -  -/13/13.

# 1 136
  • София
Тази година в 32 няма квоти последно нали?
Има квоти последно в 32!
Защото на сайта за кандидатстване, в секцията План-прием за паралелките в 32-ро в графа брой места излиза инфо:  -/26/26, тъй като с испански и с немски са по две паралелки, на другите езици е -  -/13/13.

26/26- паралелка без квоти.
13/13- паралелка с квоти.

# 1 137
  • На черешата
Явно ме им е само това проблема. На моят дзвер приятелката е с бал 430, приета е в 32-о, но преди него е писала 22-о, където на деца с по-нискък от нейния бал са влезли (за една и съща паралелка говорим). За сега няма база за сравнение с по-предни желания.

# 1 138
Точно така го обясниха и те днес, обаче аз малко бавно схващам, затова ще си прочета този пост още няколко пъти, белким ми светне.
И едно дете да засегне – ТОВА СА НАШИТЕ ДЕЦА И НЯМАТ ПРАВО ЛИЦЕМЕРНИ ДЕБЕЛИ, ГРОЗНИ И ПРОТИВНИ ЛЕЛКИ И ЧИЧКОВЦИ ДА СЕ ГАВРЯТ С ТЯХ.......................................

# 1 139
Ще има известно разместване. Няма как. Каквото и да обясняват. Хипотетично дете със 75 т. МАТ и  82 т. БЕЛ - събира бал 257 т. по техните изчисления. Това му стига за ТУЕС по тяхното първо класиране. Но като се утрои математиката - това дава бал 407 т. Така вече не му стига. Т.е. това дете, което на сутрешното класиране е било прието, вече отива на по-задно желание. Но на това задно желание вече има друго класирано дете от сутрешното класиране. А Кастрева каза, че има 20 деца, които ще минат на по-задно желание от сутрешното си класиране. Така че, няма да е значително разместването наистина на фона на 9000 седмокласници в София, но поне 100-200 може да се окажат на друго място

Общи условия

Активация на акаунт