СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 762
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Момичета, в 91 НЕГ искат въпросното отпусно.От  старото училище ли трябва да го взема?
Блаагодаря много!
ОМГ! Това сериозно ли?! Аман бе, аман Joy А на сайта защо го няма?!

За Испанската не се иска - проверих

# 1 711
  • I want it all and I want it now.
И без детето може да се отиде при подаване за второ класиране, нали?
Да

# 1 712
Точно това е проблемът, че е писал паралелката с френски преди с руския , а сега не я предпочита много. Тази година паралелката с френски е учудващо с по-висок бал от френския

Здравейте, моля за малко помощ , приети сме в 73 СУ , НЕ сРЕ с бал 425 точки-момче, имаме ли шанс на второ да се класираме  на позиция НЕ С АЕ , където мин. бал е 433 или рискуваме да изпаднем във френската паралелка с минл бал 426.5, което не ни е много желано.
И доколко би паднал бала в 91 НЕГ за момчета? и има ли надежда за там?
[/quote]

Ако в желанията паралелката с френски е след паралелката с руски, няма как да изпаднете в нея. Може да минете само напред в желанията. Ако тази с френски е преди паралелката с руски, може и в нея да попаднете. Това няма как да се предвиди.
За второ класиране винаги има надежда,  особено в София, където има много училища с отделен прием.
[/quote]

# 1 713
  • край голямата локва
Здравейте, моля за малко помощ , приети сме в 73 СУ , НЕ сРЕ с бал 425 точки-момче, имаме ли шанс на второ да се класираме  на позиция НЕ С АЕ , където мин. бал е 433 или рискуваме да изпаднем във френската паралелка с минл бал 426.5, което не ни е много желано.
И доколко би паднал бала в 91 НЕГ за момчета? и има ли надежда за там?
1. За шанс- само кристалната топка знае колко ще падне бала.
2.На второ класиране рискувате да останете само там където сте. И малко загубено време да се разходите да подадете заявление.
3. Няма как да изпаднете назад в желания, освен ако не пропуснете да се запишете/подадете заявление.
Може да се предвижите напред, и ако тази с френски  е писана  на предно място, може да се класирате в нея.
3. Отново най- точно може да отговори и кристалната топка.

p.s  Колкото повече деца подадат за второ- толкова по- малко ще паднат баловете.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 11:48 от xxxxx

# 1 714
  • Пловдив

p.s  Колкото повече деца подадат за второ- толкова по- малко ще паднат баловете.

Не съм съгласна с това. Броят на подалите за второ класиране не е важен.
Важно е колко деца няма да се запишат след първо класиране и няма да подадат заявление за второ.
От това зависи дали и с колко ще падне балът за дадена паралелка, респективно училище.

# 1 715
  • На черешата
Какви документи трябват за подаване на декларация за второ класиране?

# 1 716
И още нещо, моля за съвет, къде е най-добре да запиша моят тийнейджър да учи английски, тъй като не е учил дао момента, а желанието му беше да продължи с немския, който така и не научиха до 7 кл. Кой са качествените школи?

# 1 717
  • Пловдив
Какви документи трябват за подаване на декларация за второ класиране?

никакви

# 1 718
Включвам се само да предупредя , че при записване в Испанската искат и здравните карти от старото училище+ 40 лв. за квартира на испански учител.

# 1 719
  • Стара Загора
Това за парите за квартира сериозно ли е ?

# 1 720
  • София
Включвам се само да предупредя , че при записване в Испанската искат и здравните карти от старото училище+ 40 лв. за квартира на испански учител.

Благодаря за предупреждението за "финансовата част". Ние утре ще ходим с дъщеря ми да се запише в Испанската и ми казаха по телефона, че искат само свидетелството в оригинал.

# 1 721
Знам, че е глупав въпрос, но дават ли входящ номер за заявлението за второ класиране? Подписваш ли се в някакви книги?
Преди малко бях в 119-то, изрично ги попитах дали трябва да се подпиша някъде - отговориха ми с не, а и нищо не ми дадоха:confounded:

# 1 722
  • София
Има ли записали се в Първа английска, че да кажат как върви там и имат ли особени изисквания?

# 1 723
  • София
Моля, ако някой ходи да записва в СМГ днес, да сподели опит относно бумагите. Вчера им звънях да ги питам и ми казаха да имам търпение, че колегите ще качат на сайта. На сайта и днес има прясно инфо само за 5-класниците. Благодаря !

Ние ще ходим утре, но една приятелка е записала сина си в СМГ тази сутрин и ми писа следното инфо:

Отива се в стая 202, от 8-18 ч. Подгответе се за писане, има доста декларации за попълване. Носете си химикалка. Има образци на масите в коридора. Заявлението има за попълване и на гърба. Служ. бележка я взимат, направете си копие,  свидетелството също го взеха. От него аз нямам копие, предполагам ще го върнат в някой момент.

Биби, едната или и двете мацки ще записваш, че момичетата са ни кът Wink

# 1 724
Това за парите за квартира сериозно ли е ?

Сериозно е, не те задължават, но ти става ясно, че е добре да ги дадеш.

Общи условия

Активация на акаунт