СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 681
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София, "Младост 3"
Подадохме за второ класиране в Джон Атанасов, искат само служебната бележка с оценките и сверяват данните. Слагат и входящ номер на заявлението. Организацията е добра.

от сутринта звъня! не вдигат. От колко до колко работят и има ли обедна?

# 1 801
  • Sofia
И ние се записахме. Освен диплома и служ. бележка искаха и копие на удостоверението за раждане. Аз предвидливо го взех, след като видях тук някакъв скрийншот от друго училище. Бележка за отписване от предното училище също искат да им занеса до петък. Учителят, който приемаше заявленията, беше толкова мил, че не ми и мина през акъла да споря по въпроса. Grinning Харесаха ми хората. Похвалиха и бъдещата класна.
Сутринта се намериха част от децата и вече имат фейсбук група.

# 1 802
  • София
Да докладвам - в 31-во организацията е прилична, дават там бланка за второ класиране, но искат оригинал на служебната бележка за сверка, защото нямат списъци с имената на приетите деца, а само номера. Дават бележка с входящ номер за заявлението за второ класиране.

# 1 803
Без коментар

1. Има грешки в балообразуването само на две училища - ТУЕС и " Джон Атанасов"
2. Открита е грешка е за паралелка в НПМГ.
3. В края на деня е намерен проблем в паралелка в СГСАГ.
4. В принципа на системата водещо е желанието, а определящ е балът. Тоест, ако едно дете със по-нисък бал обаче е записало на първо място училище, в което има шанс да се класира...то може да измести друго, което е записало това училище примерно на десето място, но е със по-висок бал.( минута 6:50)

Просто не знам какво да кажа...

# 1 804
Ами е ако така от тази година? Точка 4

# 1 805
  • София, "Младост 3"
Без коментар

4. В принципа на системата водещо е желанието, а определящ е балът. Тоест, ако едно дете със по-нисък бал обаче е записало на първо място училище, в което има шанс да се класира...то може да измести друго, което е записало това училище примерно на десето място, но е със по-висок бал.( минута 6:50)

Би било хубаво да се активираме и да протестираме!
Да опровергаем с факти!

# 1 806
  • Варна
Ох, изчетох ви!
От вчера насам ми е много натоварена програмата, та едва успях да ви насмогна на писането... пропуснах и драмата с изчезването на класирането, не че във Варна ни засегна по някакъв начин.
Записахме я сутринта рано-рано, трета поред. Организацията в IV-та гимназия беше много добра и ставае бързо. След това поръчахме и униформи - това също добре го бяха организирали, мереха децата, а родителите попълваха заявки и плащаха Simple Smile 170 лв. за 2 ризи, пуловер, вратовръзка и две тениски с къс ръкав. Колкото-толкова... поне изглеждат добре и госпожицата каза, че ще си ги носи с кеф.
Успех на всички, които смятат да участват на второ класиране!

# 1 807
Ами е ако така от тази година? Точка 4
Ако е така, някой с бал 30, който е писал СМГ АЕ като първо желание, ще измести някой с бал 470, който го е писал на второ. Simple Smile

# 1 808
  • София
И ние подадохме за второ класиране.Искат служебната бележка с оценките от НВО за сверка на входящи номер,питат в коя паралелка е приет/а,търсят го/я и записват.Попълваме заявлението за второ класиране и ни дават една бележка с номер и печат (става въпрос за ПГ по телекомуникации) Сега чакаме.Обясниха ми,че ако не мръдне нагоре и в трите класирания в най-лошия случай си остава на това място,на което е приет сега.

# 1 809
  • София
Без коментар

Боже, верно го е казала това последното, е, не.....

# 1 810
Обясниха ми,че ако не мръдне нагоре и в трите класирания в най-лошия случай си остава на това място,на което е приет сега.
Ако не мръдне на второ. На трето всичко започва отначало с подаване на заявление за останалите свободни места в училищата.

Боже, верно го е казала това последното, е, не.....
Написах минутата, за да го чуе и някой друг. Може би аз нещо не чувам правилно....

# 1 811
  • София, "Младост 3"
И ние подадохме за второ класиране.Искат служебната бележка с оценките от НВО за сверка на входящи номер,питат в коя паралелка е приет/а,търсят го/я и записват.Попълваме заявлението за второ класиране и ни дават една бележка с номер и печат (става въпрос за ПГ по телекомуникации) Сега чакаме.Обясниха ми,че ако не мръдне нагоре и в трите класирания в най-лошия случай си остава на това място,на което е приет сега.

В двете класирания. На второ ако не се запишете трябва да с еоткажете от мястото и да го освободите. и редите нови желания

# 1 812
  • София
Перуанка, два пъти те прочетох и пак не разбрах какво избира ученикът в момента на записване Thinking Сколасах аз да скокна днес до НЕГ - вярно, имаше най-долу на бланката нещо написано за...убий ме, не запомних...май модул физическо?! - но нищо за СИП или втори език. Аз дори не се зачетох, защото нямаше какво да се избира - напечатана само една възможност и всички бланки еднакви. Тоест само декларираш, че си съгласен с единствената оферта Laughing  Бланката е от името на ученика и въпреки, че той очевидно не беше с мен, никой не направи проблем. Взеха ми всички документи в оригинал, без акта за раждане, слава Богу Laughing
Дадоха ми и на мен бележка за отпусно и помолиха, ако може, да им го занеса до петък. Мисля да не може Rolling Eyes

И най-хубавата новина - записаха и бебето Heart Eyes Много се харесаха взаимно там с няколко учителки, на две, на три, свършихме и таз работа! Вече съм спокойна за неговото бъдеще. Остана само средния да "уредим" и животът ми става песен Sunglasses

# 1 813
  • София
Без коментар

Тази жена не знае какво говори и къде се намира! Според мен изобщо не е наясно със схемата на приема и рецитира, без разбиране, едни думички, които някой й е казал, докато се подготвя за интервю. Сега остава министъра да излезе и да оняви, че класирането в София се прави на други принципи, от общите за страната! Идиоти!

# 1 814
  • София
Обясниха ми,че ако не мръдне нагоре и в трите класирания в най-лошия случай си остава на това място,на което е приет сега.
Ако не мръдне на второ. На трето всичко започва отначало с подаване на заявление за останалите свободни места

Да,логично,хем знам,че е така,хем и там питах два пъти като малоумна и тя ми повтори едно и също!Значи поправям се,в най-лошия случай след второ класиране си оставаме на сегашната позиция.
Между другото на синковеца взе да му харесва там(не бяхме ходили досега в самото училище) и вече му е все едно дали ще има промяна,което е добре 😊

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 14:06 от Ross_

Общи условия

Активация на акаунт