СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 752
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
В крайна сметка избра колежа.

# 1 921
При нас 85.75 МАТ и 91.5 по БЕЛ и бал - 454 .5. Така, че е нормално.

Благодаря. Стана ми интересно, защото в статистиката на мин и мах балове има много с 5 стотни, та затова се зачудих дали е възможно.

# 1 922
Оф, това с баловете е доста неприятно. За няколко точици не ни стига за 32-ро или НТБГ, а мислех, че в кърпа са ни вързани. Младежът е класиран в 7-мо по първото му желание там - Английски с испански. Като локация училището е супер, но до там. Нищо друго не знам за него, малко като пълнеж го писахме.  Mr. Green Няма и много информация в нета. Четири точки го делят от НТБГ и шест от 32-ро. Той вчера ме врънкаше да остане в 7-мо заради английския, но аз съм твърдо решена да го запиша на второ класиране.  Naughty Да е дошъл, като сме редили желанията, много ме ядоса тогава с неговия непукизъм.  Crossing Arms Остави всичко на мен, за да се мъча, пък сега искал да си избира той с кои паралелки евентуално може да продължи! #Cussing out

Дано Дидева е права и има тотално разместване, че вчера останах наистина разочарована. Като се замисля, не е зле и 7-мо, но бях напълно сигурна, че ще е някъде по-нагоре в желанията.

Съжалявам за некласиралите се деца. Хич не са им лоши баловете, просто тази година се вдигнаха неочаквано за всички, които не са следили статистиката.  Sad Аз уж следих и смятах, но нещо пак не излизат сметките. Дано имат късмет и на второ се класират. От това най-много ме беше страх, затова се застраховах с кварталното училище най-накрая в желанията...
С какъв бал е вашият син? Дъщеря ми е с 356.5 бал и е приета също в 7 училище. Като гледам статистиката нямаме никакъв шанс за 32 училище, защото ни делят цели 31 точки от последния минимален бал там и мисля да я запиша направо в 7. И аз нямам никаква информация за това училище освен, че от към дисциплина е доста строго. Ако все пак някой има информация за 7 училище моля да сподели.

# 1 923
  • София
Е, те не са само на девети, Бубабуба Simple Smile

# 1 924
  • София
Скрит текст:
Оф, това с баловете е доста неприятно. За няколко точици не ни стига за 32-ро или НТБГ, а мислех, че в кърпа са ни вързани. Младежът е класиран в 7-мо по първото му желание там - Английски с испански. Като локация училището е супер, но до там. Нищо друго не знам за него, малко като пълнеж го писахме.  Mr. Green Няма и много информация в нета. Четири точки го делят от НТБГ и шест от 32-ро. Той вчера ме врънкаше да остане в 7-мо заради английския, но аз съм твърдо решена да го запиша на второ класиране.  Naughty Да е дошъл, като сме редили желанията, много ме ядоса тогава с неговия непукизъм.  Crossing Arms Остави всичко на мен, за да се мъча, пък сега искал да си избира той с кои паралелки евентуално може да продължи! #Cussing out

Дано Дидева е права и има тотално разместване, че вчера останах наистина разочарована. Като се замисля, не е зле и 7-мо, но бях напълно сигурна, че ще е някъде по-нагоре в желанията.

Съжалявам за некласиралите се деца. Хич не са им лоши баловете, просто тази година се вдигнаха неочаквано за всички, които не са следили статистиката.  Sad Аз уж следих и смятах, но нещо пак не излизат сметките. Дано имат късмет и на второ се класират. От това най-много ме беше страх, затова се застраховах с кварталното училище най-накрая в желанията...
С какъв бал е вашият син? Дъщеря ми е с 356.5 бал и е приета също в 7 училище. Като гледам статистиката нямаме никакъв шанс за 32 училище, защото ни делят цели 31 точки от последния минимален бал там и мисля да я запиша направо в 7. И аз нямам никаква информация за това училище освен, че от към дисциплина е доста строго. Ако все пак някой има информация за 7 училище моля да сподели.
Аз вече писах. Simple Smile
Има дисциплина. Има контрол. Има и преписване в по-горните класове.... Като на всякъде. Моят син завърши 11клас там тази година. Догодина - абитурент. Simple SmileЗадружен клас. На хижи ходят заедно. Уважават се един друг. Не знам, какво за вас е важно. Това за мен е особено важно. Климатът в класната стая.
Английския се учи много интензивно, особено ако се паднете при Спасова. Peace
Моят син беше приет в паралелка АЕ/НЕ.

# 1 925
  • софия
Аз предлагам, всеки, който не е разбрал по какъв ред се извършва класирането, дали отгоре на долу или отдолу нагоре, да се обади на д-р Кастрева, да я пита. Оказва се, че във форума сме гола вода. За да не се объркате, пишете на съответното РУО. На принципа на асансьора ли е, като центрофуга ли е или ма лотариен принцип!

Е,че как?На лотариен принцип много ясно.Кой каквото му се падне от МОН,там се записва.

# 1 926
Моят син е с 340 точки и е приет в 7мо с английски немски и български. Аз съм учила там но преди 30 години.Дано гимназията да е на добро ниво!Някакви отзиви?

# 1 927
Моят син също е приет в 7-мо с АЕ/НЕ и Биология.много ни изненадаха баловете тази година, но все пак ще се пробваме и за по нагоре, макар и не с много големи шансове.

# 1 928
  • София
Може ли да ми обясните от къде се получава бал например 444,5. Откъде идват тези 5 стотни след като оценките се умножават по две /без значение БЕЛ или Мат/.
Става въпрос за мин. бал например в НЕГ - 453.5 или 73- 444.5.
На изпита оценката е например 78.25 точки ли? Има ли такива оценки? Аз ли нещо не разбирам?
При оценка с арбитър.

Т.е. точките от НВО, завършващи на 0.25 са били при арбитър? Стана ми интересно, защото и нашата по математика  е 76.250.

По-скоро е средноаритметично от двамата проверители.

# 1 929
  • София
В крайна сметка избра колежа.
Супер. Тя много искаше. Браво! Обявиха ли вече колко деца канят още?

# 1 930
В Първа АЕГ ни дадоха вх.  номер на заявлението за второ класиране. Изрично попитахме комисията , дали се пази мястото и беше потвърдено от тях, че може да се мине на второ класиране или на по-предно желание или си оставаме на същото. Само не разбрах класирането ще го търсим както досега с вх. номер и кода от служ. бележка?

# 1 931
Здравейте,
ще съм благодарна ако някой знае дали при второ класиране за 8 клас трябва да бъде отбелязано някъде в priem.mon.bg, че ще участва ученика.
Дадоха ни само входящ номер от училището, в което подадохме заявлението и забравих да попитам, дали някъде мога да го видя отразено.
Благодаря предварително!

# 1 932
Момичета,много сте продуктивни.Тия от МОН дето душат тук,със сигурност не скучаят с вас.

# 1 933
  • София
Входящ номер за второ класиране става дума по-нагоре, а не за записване!
Аз също питах тук- не ми дадоха номер днес във 22ро. Сега им се обадих по телефона - да не се притеснявам, не давали номера.
И драмата в мен заговори- ами ако се загуби заявлението как ще докажа,    че сме записани.

# 1 934
  • В реалния живот
Да се запиша в темата и лек отчет.
Подадохме днес заявление за второ класиране и ми направи впечатление следното: Детето е с 2,5 точки преди най-ниския бал за тази паралелка /обявен в статистиката/ . Очаквах, че сигурно е на предпоследно място. Докато я търсеха в книгата по входящ номер видях, че след нея има 4 деца. Много силна концентрация според мен 2,5 точки - 4 деца
За първото желание не й стигат 3,5 точки и леко се притесних, може би това са около 5-6 деца. Мисля, че баловете ще паднат по-малко от нашите очаквания, базирани на миналата година.

Много съм ядосана от гафа вчера и съм направо изтощена. Съгласна съм да протестираме под различни форми, защото на всички предстои матура в 10 и в 12 клас и още такива проблеми не може ли да ни се спестят.

Общи условия

Активация на акаунт