СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 748
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 980
Класирането как се случва
жената също не улучва,
механизма тя не знае
дано се с него запознае
поне за идната година,
заедно със господина..

А, не!  Каква идна година?  Няма така безпроблемно да я оставяш на поста. Сигурна съм, че ще намериш подходяща рима на оставка. Аз се сещам поне за една. Joy

# 1 981
Дидева, защото е по-добро.
И от познати , и по мои впечатления.

# 1 982
  • Стара Загора
А да знаете дали някъде може да се провери бала по паралелки за по малките градове.

На входа на училищата изнасят списъците с класираните деца, подредени по бал и с входящи номера, вместо имена.
Незнайно защо обаче където има квоти, не са отбелязани по списъците. Така че родителите могат само да гадаят кой баш е за момиче и кой за момче.
В някои, „по-напредничави“ училища могат да се открият и на сайта им тези списъци.
Пример - ППМГ „Гео Милев“ Стара Загора

# 1 983
  • Sofia
Някой ходил ли е днес да записва в СМГ. Какви документи искат, че гледам всяко училище е с различни изисквания.....
Здравейте, днес искаха само свидетелството за завършен 7 клас и служебната бележка с точките от НВО. Аз носих и другата служебна бележка с номера на детето и го използваха, за да го открият в списъка с приетите и да го отбележат. На място попълних 3-4 заявления за допълнителни часове и т.н. По принцип искат и заявление за отписване (или не знам как се казва), но ние сме от СМГ и не беше нужно. Дадох им и здравно-профилактична карта, но можеше и да не давам ако нямах. Мисля, че тя може да се даде септември, не е задължително сега. Жената се учуди, че и нея нося:)

# 1 984
  • София
Сигурна съм, че ще намериш подходяща рима на оставка. Аз се сещам поне за една. Joy

Чавка, клявка...Rolling Eyes

# 1 985
  • София
Сигурна съм, че ще намериш подходяща рима на оставка. Аз се сещам поне за една. Joy

Чавка ли е или клявка,
нейното е  подигравка,
която си е предпоставка
за  плик - А4 доставка,
съдържащ инфо за оставка,
без възможност за поправка
дори след дълга очна ставка.

# 1 986

Чавка ли е или клявка,
нейното е  подигравка,
която си е предпоставка
за  плик - А4 доставка,
съдържащ инфо за оставка,
без възможност за поправка
дори след дълга очна ставка.
Да, да да!:grinning:

# 1 987
  • София, Младост
Ох, Русалке, Joy

# 1 988
  • София
И сега? Санака, чака ли ви тежка нощ в размисли или утре сутрин сте "на канала"?
Моята мома има резултат в АК с цели 1,51% по-малко, в сравнение с последните поканени резерви сега. 😜
Поне няма дилема.

# 1 989
JoyJoyJoy

Велики са стиховете

Joy

# 1 990
  • София
И сега? Санака, чака ли ви тежка нощ в размисли или утре сутрин сте "на канала"?
Моята мома има резултат в АК с цели 1,51% по-малко, в сравнение с последните поканени резерви сега. 😜
Поне няма дилема.

Тя каза Испанската - така се е настроила вече и по-скоро няма да промени решението си. Но ще й дам възможност да го обмисли, защото дойде много неочаквано това. Утре ще я запишем в Испанската, но ще вземем и документите за АК.

Русалка, Joy Изкърти!

# 1 991
Моето беше кукумявка. Joy

# 1 992
  • София
Момичета, не се филмирайте с тези изходящи номера. Дали ги има или не, те не влияят върху второ класиране. Нали са ви приели заявлението и са вписали името у номера на детето. Успокойте се. Колегите си знаят работата, всичко е точно.

И това не ме успокоява много, защото като звънях във Втора Английска, за да питам защо не са ми дали входящ номер, ми обясниха, че училищата, които дават номера, не са разбрали новата наредба. А според нея, именно заради GDPR, нямат право да пишат имената на децата в протоколите. Само входящия номер. Не че схванах, какво общо има това с каквото и да е потвърждение, че участваш на второ класиране. Важното е процедури да има, не на нас да ни е спокойно!

# 1 993
  • София
Joy
И точно във втора английска, заради закона, като им дадох заявлението, срещу номера на детето в списъка, записаха трите пълни имена с ЕГН!
Оххх, ако не беше трагично, можеше и да е смешно! Никой не знае какво прави и за какво е там! А аз си мислех, че само в офиса ни е така Joy

# 1 994
  • 1st floor
Ххаха, в 7-мо всичко попълваха май и даже имаше декларация, че сме съгласни да ни съхраняват личните данни.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт