СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 685
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
Мента, тази вечер не си си пил белото май  Wink

# 2 026
  • София
Белинда се шегува....не  разбрахте ли?

# 2 027
  • София
Божкеееее, тия пък и претенции за директор имат. Аман от нахалници Satisfied
Кои тия имаш предвид? Щом децата ни ще учат там, нормално е да имаме претенции за директор. Що, ти какво общо имаш, че се обаждаш?
Мента, майтапа дали улови... Май не..

# 2 028
Аз пък си бях харесала друг кандидат. Ще е жалко, ако това за Ушагелов е истина. Човекът идея си няма от нормативната уредба, ако съдя от видяно и прочетено. Що ли не си остана в СМГ....
Питах детето как точно го казаха, дали са споменали думата бивш или не, та цитирам „крадем директора на СМГ”!

# 2 029
По новините сега дават дете с объркани желания. Вместо 1 АЕГ с френски език, в системата е записано НПМГ паралелка Химия.
Родителите показаха заявлението с желанията и наистина хората са написали на тази позиция 1 АЕГ, в системата на МОН обаче на същата позиция е НПМГ.

Аз пък не мога да разбера за толкова време висене в системата на желанията, как може да не си ги провериш, независимо как си ги подал.

# 2 030
Не съм, работя извънредно, проблеми с джуркането на кекса имам  hahaha

# 2 031
Божкеееее, тия пък и претенции за директор имат. Аман от нахалници Satisfied
Жалко, че  в списъка на РУО  с училища с вакантни директорски места не е и училището с конския език..
Мдам Simple Smile Белинда още не е виждала директор да не пуска абитуриенти в училището Simple Smile

# 2 032
  • София
Не е виждала, но е чела! Сичко съм си подготвила аз!

# 2 033
  • София
аа, не си достатъчно... Simple SmileВиж на лични.

# 2 034
  • София
Мента, тези, които не сме в НПМГ, не можем ли да питаме? Wink

# 2 035
  • София
По новините сега дават дете с объркани желания. Вместо 1 АЕГ с френски език, в системата е записано НПМГ паралелка Химия.
Родителите показаха заявлението с желанията и наистина хората са написали на тази позиция 1 АЕГ, в системата на МОН обаче на същата позиция е НПМГ.

Дааам, но не е прието нито в едното, нито в другото, а някъде по-назад - в 133-то /ако съм чула правилно/. Smirk Не че това оправдава грешката, просто казвам, че не се е отразила. Пък и чуденката на Фукла е доста уместна. Подал си на хартия, ама да не вземеш да погледнеш какво са ти вкарали в профила... Thinking

# 2 036

И аз така. Толкова мат'рял изчетох последния месец и нещо, вече имам чувство че 4ти седмокласник изпращам Sweat Smile

# 2 037
  • София

Дааам, но не е прието нито в едното, нито в другото, а някъде по-назад - в 133-то /ако съм чула правилно/. Smirk Не че това оправдава грешката, просто казвам, че не се е отразила. Пък и чуденката на Фукла е доста уместна. Подал си на хартия, ама да не вземеш да погледнеш какво са ти вкарали в профила... Thinking

Е нали системата работи - разпечатване, подпис, печат.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 22:59 от Тук съм

# 2 038
  • София
Не съм, работя извънредно, проблеми с джуркането на кекса имам  hahaha
menta 007, да не работиш в МОН или в РУО? Joy
И ник-а ти нещо съмнителен ми е вече.

# 2 039
  • Sofia
Запис

Общи условия

Активация на акаунт