СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 445
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
Късмет, самообладание, непукизъм. Винаги ги има и тези фактори. Но все пак форматът е сложен, изискват се бързина, съобразителност, начетеност, бърза мисъл, смятане наум. А и тенденцията е кандидатстващите да се увеличават. Така че, аз подкрепям Санака - минимумът е явяване на пробни, за да се види формата. Няма нищо общо с училищни тестове и олимпиади.

# 2 596
  • Sofia
Много ярък потребител, който си спомням от тогава е dodo_dodo. Много се изненадах, като я видях в тази тема. Спомням си една джуджанска снимка на едно от момчетата й Heart Eyes, както и дългите и рижави коси, разкошшшшш! Дори знам имената на две от момчетата, още ги помня Joy

Ехааа:))
Много мило! Изключително ми е приятно, особено, че се сещаш и за съществата.
То и аз доста досаждах с тях преди има-няма 14-15 години де, та и нищо чудно, че имената им се помнят из мамешките анали 😆
Ей ги от по онова време Simple Smile

Инак последно влизах тук 2016, когато големия бе седмокласник, сега се пуфтя покрай малкия...Simple Smile

# 2 597
Няма как да се подминат Додовите коси😁 И съм ги сънувала,и съм се търкала у тях по форумските сбирки, ахааа и моите да станат такива,ама нъцки😂😂

# 2 598
  • Sofia
Няма как да се подминат Додовите коси😁 И съм ги сънувала,и съм се търкала у тях по форумските сбирки, ахааа и моите да станат такива,ама нъцки😂😂

А сега само случайно ако се засечем..
Интересно дали новите потребители си правят форумски сбирки?🧐

# 2 599
  • София
Елексир, не го споменавам заради активните състезатели. Споменавам го за децата от нематематически паралелки и училища, които са попаднали на свестен учител и са добре с училищната математика. Да са наясно, че състезателните формати и задачи си искат аъвсем различна подготовка. Като, каквото щеш, формат, тип задачи и т.н.  И понякога, знанията които имаш от училище, не са ти много от полза Wink

# 2 600
  • София
Sanaka младша си избрала
и на Волдемор се спряла.
Честно аз да си призная-
не умея  да гадая,
ни със боб, ни с карти ТАРО,
вярвах на клишето старо,
че чуждото децата блазни
и има избори "заразни",
че често модното ги води,
а мама гледа епизоди
- ту с Испанска, ту с Колеж,
ей, че пуст водовъртеж.
Но пък малката инфанта
твърдо рекла, че с варианта
испански 5 лета да учи
няма как да не сполучи.
Нека там да е доволна,
да литне като птичка волна
към светли нови кръгозори,
към испанските простори.
По времето на таз' дилема
съм пропуснала проблема.
със забавен аватар,
на Дидева кат' главатар
на бандата от куку дами,
които Кастрева да мами
няма явно  да успее,
закона всяка тук владее.
Училище едно саксонско,
познато тук под име "конско",
също май се коментира,
върху това се акцентира
как може тъй да се окаже,
приет със конски да откаже...
Ми може, малката Инфанта,
как също си избра варианта
за някои по-неперспективен
и не чак толкоз ефективен.
Децата нека са щастливи,
да пораснат талантливи,
във Волдемор,в Колеж, във Конско,
всичко все ще е шампионско-
с английски, френски, счетоводство
с науки, софтуер, кукловодство
пътя верен да намерят
своя връх да изкатерят.
Другото е маловажно,
иде ред на време плажно.. Simple Smile

# 2 601
Ех, Русалке, що не вземем да те предложим за включване в програмата по литература за нас - новите седмокласници! С такава лекота се чете стихотворението ти и изразните средства са разпознаваеми! И тези по твой цитат ще напиша! Възхищавам ти се!

# 2 602
Ех, Русалке, що не вземем да те предложим за включване в програмата по литература за нас - новите седмокласници! С такава лекота се чете стихотворението ти и изразните средства са разпознаваеми! И тези по твой цитат ще напиша! Възхищавам ти се!
Лесно ти е, щот познаваш прототипите на героите и терзанията, и неволите, и радостта им Sweat Smile

# 2 603
  • София
Хаха, Лоренца е права... За да вникне в същността  и внушенията на "творбата", бъдещият седмокласник що тазгодишни теми в бг мама трябва да изчете - за бяло, за череши, за конски език, за БУЗЕМА, Волдемор, за клявки и кукумявки, за първо класиране' и първо класиране", за усмивки от старите ленти в шахти, варници и на стълби, за спомени и първи трепети на явно непораснали лелки, за наредби и регламенти и т.н.. Подозирам, че при такъв обем в разни жанрове седмокласникът клет ще предпочете по бързата процедура задължителната литература на МОН... Иначе ще му е трудно  да анализира сравнението "кукумявка", синекдохата "тикви", да осмисли множеството апосиопези като израз на остра липса на думи, с които да изразя възхитата си от  МОН-човците..

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 20:14 от пенсионирана русалка

# 2 604
за първо класиране' и първо класиране"
Това като Прим го прочетох ииии...

Първо първо класиране->Пари'  Flushed

bibi, нещо валежно, но къде да идваме с камерите за хорото??? Bowtie

# 2 605
И байряка да не забравяме все пак. Satisfied

# 2 606
  • София
Нещо ви изпуснах днес. Биби, къде и
 ще играе, какви хора и кой байряк?
Ред. Разбрах за Биби Joy
Честито! Joy

Русалке, явно ще излезем безполезни на поколенията, но ще бъдем запомнени като най-безхаберните и ларж майки, явно JoyJoyJoy

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 20:49 от oblachna

# 2 607
  • София
Ако подканите от горните два поста  към Биби заради даденото преди време обещание сработят, пускам експресна  обява  - търся  композитор на доброволни начала за музика към предстоящия текст, който ще опише в рими тази невиждана картина.. Simple Smile

# 2 608
Тя нещо за " Бяла роза" беше споменала май. Joy

# 2 609
Такъми, обиколки на блока, всичко е записано на хартия Simple Smile))
Ние май с китки росни и развети кърпи трябва да се присъединим:)

Какъв тоз червен бутон, пак ли Другарката ще го джурка
Скрит текст:
? Astonished

Общи условия

Активация на акаунт