СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 160 424
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 670
  • София
Леле, Дидева, как насмогваш? Хем нашите неволи да носиш, хем с единия крак да си в бъдещето? Heart Eyes

И да помни всичко от миналото Hug
Имаше от ученическите бисери за един от литературните герои: с единия си крак стои в миналото, с другия - в бъдещето, а по средата - страшната действителност Simple Smile .

# 2 671
Peneva, миналата година, докато шпионирах аз седмокласната тема, много оприличавах моето момче, на твоето.Hug
"Енергоспестяващият" (както тии го наричаше) Joy, на първо класиране даже се спря на втора английска. Обаче, не се записахме.
Е, и ние на първо не се записахме, второто ни чакаше Wink И на първо, и на второ си беше със средния бал за паралелката...

# 2 672
За него ли цитирах разместителното свойство? АЕ+ИЕ=ИЕ+АЕ? Joy

# 2 673
За него ли цитирах разместителното свойство? АЕ+ИЕ=ИЕ+АЕ? Joy
Даааааааа, той само такива паралелки беше писал! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 674
  • София
Успех на всички във второ класиране! За нас сагата приключи още на първо -  момиче, 2АЕГ, АЕ/НЕ/Х/Б - записана. Хубаво лято!

# 2 675
Аз наредбата я чета, откакто е излязла. Има-няма втора година. Joy А и знам къде да търся при необходимост.
Дидева, правили са ми впечатление икони на Страшния съд - везни - от едната страна висят и дърпат блюдото надолу хората, спрямо които човекът е съгрешил, а от другата е другото блюдо, с хората, на които са сторени добрини. Сещаш ли се, че спрямо теб дясната везна ще е неизобразима? Наистина дълбок поклон, без показност! Колцина са тези, които си жертват личните сили и време за другите, при това - безвъзмездно??!!!

Русалке, не стихове, а тропари започвай да тъкмиш за Дидева. Нашият Синод ще я канонизира.

# 2 676
Всъщност много хора оказват неоценима помощ. Например благодарение на усилията на две съфорумки вчера успях да направя следната извадка за НПМГ за кандидати, които не са от София. Ако не бяха техните снимки, това нямаше да бъде възможно.

Легенда: В паралелка 3041 има приети три деца, които не са от София. Нито едно от тях не е по първо или второ желание. В последната колона се вижда по кое желание е прието всяко от тях.

# 2 677
  • Sofia
vihrogonche,
Няма нужда от отвари.
Затвори очи. Повярвай. И ще го видиш Heart Exl

В тоя дъжд ще го спретнем дистанционно Simple Smile

А! Облачна предложи билките и отварите, не аз Two Hearts

Затворих очите. Повярвах. Звездите ми нашепват мило отгоре, а Луната ми намигна Simple Smile

Обичам летните дъждове. Да ги гледам и слушам от вкъщи обаче. Освен ако не газя в локви и не танцувам под дъжда с боси крачка Animal Frog  Хайде, от мен да мине, може и в морето!

Кажи сега за новата тема, Лоренца! Къде да пристигна дистанционно? Линкче, нещо... Kiss

# 2 678
  • София
Аз да питам тук, по тази информация, да предполагам ли, че има вероятност 9 деца общо, от интересуващите ни паралелки, да не се запишат и да освободят места?
И другото, което ме замисля, тези които са изредили по няколко софийски желания, вероятно ли е да си имат цел, а не просто да се пробват.
Ако има хора, извън София, които са кандидатствали в Софето, да се включат, да не се срамуват.

# 2 679
  • София
Облачна, детето за коя паралелка кандидатства? И с какъв бал? Пропуснала съм...

# 2 680
  • София
Мат Ае, Мат Не, СХН - 422.50
Но питането ми е общовалидно.
Би могло да се отнесе към всички училища/паралелки, предвид изявлението на Кастрева, че тази година децата, които кандидатстват в Ссофия от други области, са с 300 повече.

# 2 681
  • София
Има ли как да се разбере вече колко деца са се записали на първо?

# 2 682
  • София
Едва ли. Дидева, миналата година изобщо изнесоха ли такава информация между двете класирания?

# 2 683
Едно училище поддържаше регистър за всяко от първите три класирания, който се обновяваше поне веднъж дневно и в който се виждаше кой от кандидатите се е записал, кой е подал заявление за второ класиране и кой не е предприел никакви действия. За съжаление РУО имаше претенции към този начин на поднасяне на информацията. Е, тази година подобна информация на сайта на НПМГ вече няма.
В тази връзка да коментирам въпроса на облачна за една от паралелките.
Миналата година на първо класиране в МАТ АЕ са приети пет деца от друга област. Три по първо желание, едно по второ и едно по трето. На първо класиране две от приетите по 1. желание са се записали, едно се е отказало, а останалите са подали заявление за второ класиране. На второ класиране са попаднали в същата паралелка и са се записали. Ще уточня, че имам подозрението, че започващите със 140 входящи номера са за София - област, т. е. три от петте деца вероятно са оттам.
На сайтовете на някои РУО справката за минималните и максималните балове съдържаше и информация колко деца са приети в дадена паралелка - например РУО - Разград.
Редактирам се. Попрегледах някои справки. 140... може би е Перник.

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 13:45 от Анонимен

# 2 684
  • София
Облачна, питам те, защото наше близко дете пусна за второ класиране, беше прието мат. с немски, с бал 444. Та те ми казаха, че доста деца имало за второ. Да те поуспокоя се опитвам, де, ако не се разбра 😆

Общи условия

Активация на акаунт