Професионални серии за коса - тема 120

• 84 184
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
TROSHKATA на каква основа? В смисъл ще изсветляваш ли? Аз съм ползвала 10.1 тяхна с 12-ка оксидант,но изсветлявам много тъмен корен. Освен това ако бялата коса е много вземи и една чиста осмица и смесвай с 8.3 1/3. Чистия цвят ще даде пигмента на бялата коса.

Това е моят цвят в моментът

# 241
  Може да вземе една две дози Колорхелп от рибата и да направи две терапии през седмица. Разликата ще е осезаема.
Може ли линк,че не се ориентирам ?
Вчера получих олиото и термото на Олиосета - за съжаление нямаше от олиото с камелия и взех аргановото за подхранване. Пробвах ги веднага ест - мека , МНОГО ЛЪСКАВА и подредена коса. Мириса наистина е странен - малко мъжки ,но е ок...ще видим след продължителна употреба как ще ми се отрази.

# 242
  • Варна
 Троши изрусена ли си? Ако да важното е корена какъв е. Ако ще сваляш повече от 2 тона 9% оксидант, ако ли не и 6% ще свърши работа. Нали не мислиш това русо богатство да го боядисваш цялото  Praynig?
 Много много горещо препоръчвам при изсветляване да се ползва поне Колорхелп https://www.zlatnaribka.com/colorphlex/ednokratna-doza-sistema-z … yavane-colorphlex. Не виждам количества бяла коса,но все пак е желателно да смесиш основна 8-ца с желания 8.3,за да няма неприятни изненади. Вярно,че ще е по-скъпо,но боите са големи ще имаш за поне 3 боядисвания.

Обичах това е линка за Колорхелп. Радвам се,че ти харесва олиото на Олиесета. Ако не беше тоя аромат с чиста съвест щях да го препоръчвам по-често  Laughing. Не прекалявай с количествата ако косата не е наистина много суха.

# 243
Принцеса, благодаря за линка - добре че го даде да видя тоя Колорхелп. Ми това е Колорплекс и го имаме тук в Испания в реални магазини по-евтин от тая Риба.

# 244
  • Варна
 Да де плекс,хелп  Laughing руса работа. То навсякъде е по-евтино от Рибата  #2gunfire. За БГ обаче няма много алтернативи.

# 245
  • София
Преди седмица, отново си изсветлих косата си ( тъй че я обезцветих и матирахме в rosegold) и отново започнах да вадя тежкия арсенал и виждам, че коментирате ColorpHlex и ми стана интересно по-силен ли е от протеиновата терапия на ApHogee?

Имам и още една питанка Simple Smile Ако сте ползвали тази серия на Лакме дали е подходяща  за тониране м//у боядисванията на този цвят ( цветът ми вече не е толкова наситен) ? https://www.zlatnaribka.com/maska-za-kosi-v-medni-tonove-lakme-u … tra-copper-250-ml

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 12:46 от lepi

# 246
  • софия
Принцеске корените са ми естествен лешник .Не целя изрусяване а само да постигна един цвят.
Бях черна над 10годинии постепенно с един тон по светла боя стигнах до този цвят,без изрусяване.Единствено ми е суха косата по дължините,правя дом.еластис. но май не е достатъчен.Имам и олио на Марокан.

# 247
Здравейте, прочетох за боята на Olioseta и аз да добавя, че съм много доволна от нея. Ползвам и Maroccanoil и от него съм доволна косата става много мека.

Имам въпрос относно падането на косата, бихте ли препоръчали ампули за подхранване и подпомагане растежа на косата ще съм благодарна Simple Smile

# 248
Здравейте. Купих си Фузио дозата на Керастаз , но понеже в петък съм се записала при фризьорката ми за боядисване, искам да попитам кога трябва да се направи дозата? Преди боядисване,след боядисване, може ли в същия ден или трябва да е в друг?

Innocent някой,моля?

# 249
  • София
Фузеодозите, ако са Пикселист, т.е. за боядисана коса, се ползват непосредствено след боядисване. Но понякога я слагам на първото миене на косата след боядисване, защото ми се събират много продукти иначе. Преди няма смисъл, защото тя е за трайност на пигмента, а останалите съставки или омекотяват, или възстановяват (зависи какво си избрала).

# 250
  • Sofia
Здравейте, момичета! Hug

Аз искам само да попитам, напълно сигурно ли е, че всички продукти в "Златна Рибка" са на 100% оригинални? Някой някога попадал ли е на оплаквания / съмнения, относно автентичността на даден артикул?

Благодаря предварително! Simple Smile

# 251
  • Варна
Да  напълно коректни са Рибите  Laughing. В алчност и безобразни цени ги обвиняваме редовно,но в шмекеруване с автентичността на продуктите не.

mum*to*be* има много марки за косопад. Един харесва едно, друг друго. Много зависи какъв е косопада и от какво е причинен. Мен редовно ме гази косопад от стрес. Е докато не се нормализира положението каквито и мазила да ползвам полза няма. Залагам на Ампулите на Напура съчетани със шампоаните Анаген и Стамиген. Ползвам също и серума на Епруваж и тоя на Алтерна.

# 252
Здравейте, има ли мнения за серията на Nanogen за превенция на косопад. Съжалявам, ако сте писали вече, аз не открих в темите точно тази серия да се е коментирала.

# 253
  • Някъде там
Здравейте,някои от вас правили ли са гланциране на косата.
Загледах този гланц за коса https://www.zlatnaribka.com/glants-za-kosa-olioseta-oro-del-maro … ne-100-ml?search=Гланц%20за%20коса .
Интересува ме какъв точно е ефекта?Изтощава ли косата? И също така в какви пропорции се слага към боята?
Интересна ми е марката Олиосета.Преди време бях пробвала шампоана и маската им за блясък и останах с добри впечатления за марката.
Затова сега си взех шампоан и олио в летен комплект заради несесера Simple Smile
Все още не съм ги пробвала.Дано да ми допаднат.Олиото ми изглежда доста по воднисто в сравнение с другите олиа и е доста силиконово Simple Smile

# 254
  • софия
Аз си взех 2 бои на Олиосета ,събота ще ги нанеса.Шампоанът ,маската и олиото също ще взема за проба.

Общи условия

Активация на акаунт