Професионални серии за коса - тема 120

• 83 173
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде там
*dreamer*,prinzesata ,Благодаря Ви за насоките и препоръките.
Използвам грижа за скалпа Филип Кингсли и тоник Парусан,за дължиниете използвам олио Ланза.
Мисля си да взема една маска инфорцер и да добавя Loreal Serie Expert Powermix Shot Color Omega 10g.
Прегледах старите теми и не намерих да сте обсъждали тези добавки за маски.

# 136
  • Варна
Явно не са от най-използваните Магнолия скоро пита и никой не се включи.  Ланза е супер ама по бързо свършващо олио не съм имала.

# 137
  • Пловдив
И аз видях, че Алтерна имат нова анти фриз серия и веднага загледах олиото и спрея, но ще ги чакам някъде на по-поносима цена.

# 138
Някой питаше за ибиза четките по-назад и забравих да отговоря: от амазон съм ги купувала. 

Кераплекс: в немския амазон съм сигурна,  че е оригинал и цената е супер добра. 

Въпросче: олиото на Wella-oil reflections-как мирише?  Някой ползвал ли го е и доволен ли е? 

# 139
Някой питаше за ибиза четките по-назад и забравих да отговоря: от амазон съм ги купувала. 

Кераплекс: в немския амазон съм сигурна,  че е оригинал и цената е супер добра. 

Въпросче: олиото на Wella-oil reflections-как мирише?  Някой ползвал ли го е и доволен ли е? 

Може ли линк към този Кераплекс от немския амазон?Благодаря предварително....

# 140
https://www.amazon.de/Elkaderm-Keraphlex-Concentrate-Pack-St … 1L&ref=plSrch

Линкове към амазон не излизат,  не знам защо.  Просто напиши кераплекс в търсачката на амазон.де и ще ти излезе.

# 141
  • Някъде там
Явно не са от най-използваните Магнолия скоро пита и никой не се включи.  Ланза е супер ама по бързо свършващо олио не съм имала.
Бързо намалява,нищо  като свърши ще пробваме друго.
Записах си час за фризьор и ще пробвам  Powermix Shot и ще видя коя комбинация ще ми препоръча  , като ми хареса ефекта ще отскоча до златна рибка да си взема .

# 142
  • Варна
 Лошото е,че ми харесва повече от всичко,което съм пробвала до сега  Laughing. Идеално ми е и ме превърна в тотален мързел. Три помпи Ланза и никакви други финиши и това е откакто го имам. Ще дебна Английските сайтове за промоции и ще го взема отново-видяло се е  Laughing.

# 143
Лошото е,че ми харесва повече от всичко,което съм пробвала до сега  Laughing. Идеално ми е и ме превърна в тотален мързел. Три помпи Ланза и никакви други финиши и това е откакто го имам. Ще дебна Английските сайтове за промоции и ще го взема отново-видяло се е  Laughing.

Свиркай тука, да поръчаш по едно и за нас  bouquet

# 144
Скрит текст:

Някой с отзиви?

# 145
  • Стара Загора
Взех си травъл сета на Керастаз с шампоан и маска Денсифик.За първи път след измиването ми се случва косата ми да не е просто твърда ами направо груба , суха ,без блясък.Направо съм изумена и не мога да повярвам, че такова състояние може да изпита косата ми.Обикновено е мека и лигава.Използвах само шампоана, маската и за финиш от олиото за финна коса на Матрикс.

# 146
Момичета, кажете някой слънцезащитен продукт, който да не омазнява прекалено много косатата и да я предпазва от хлора в басейните?

# 147
Здравейте:)

Момичета нова съм във форума и ще ви помоля за съвет.Реших да  поглезя косата си с професионални продукти ,тъй като искам да направя нещо повече за себе си .
Идвам с молба за помощ да си подбера подходящи и що годе бюджетни продукти  за коса.Студентка съм и нямам възможност да давам по 70 лв. за шампоан но до 40 лв. в този диапазон съм склонна да дам.
Сега малко за косата ми косата ми е небоядисана,нормална може би има склоност към омазняване.Не я третирам с нищо като преси и маши нито слагам някакви стилизанти освен когато не ходя на фризъор .Обаче напоследък започнах да използвам сешоар и преса защото ми харесва резултата. Косата ми обаче има странен проблем уж не й правя нищо но хвърчи изглежда не подредена . Не знам от протеин ли имам нужда от хидратация ли или от нещо балансирано. И за човек, който те първа започва да полага грижи за косата си какви продукти е хубаво да си добавя-шампоан,балсам е ясно.А олио,финиши. Предполагам една термозащита също ще ми е нужна.
П.П Ако трябва ще кача снимка на косата ми Simple Smile .

# 148
Махни задължително пресата преди да започнеш с продуктите. Иначе няма смисъл никакъв на даваш пукната стотинка.

# 149
Здравейте:)

Момичета нова съм във форума и ще ви помоля за съвет.Реших да  поглезя косата си с професионални продукти ,тъй като искам да направя нещо повече за себе си .
Идвам с молба за помощ да си подбера подходящи и що годе бюджетни продукти  за коса.Студентка съм и нямам възможност да давам по 70 лв. за шампоан но до 40 лв. в този диапазон съм склонна да дам.
Сега малко за косата ми косата ми е небоядисана,нормална може би има склоност към омазняване.Не я третирам с нищо като преси и маши нито слагам някакви стилизанти освен когато не ходя на фризъор .Обаче напоследък започнах да използвам сешоар и преса защото ми харесва резултата. Косата ми обаче има странен проблем уж не й правя нищо но хвърчи изглежда не подредена . Не знам от протеин ли имам нужда от хидратация ли или от нещо балансирано. И за човек, който те първа започва да полага грижи за косата си какви продукти е хубаво да си добавя-шампоан,балсам е ясно.А олио,финиши. Предполагам една термозащита също ще ми е нужна.
П.П Ако трябва ще кача снимка на косата ми Simple Smile .

Здравей!  

Присъединявам се към денси-пресата ще ти причини доста разходи във времето поради изтощаването на косата от нея.  По-добре не я ползвай,  а си купи качествена четка за сешоар и гледай ютюб туториълс за блоуаут с четка,  които заместват пресата по уау ефект.  (Нещо прекалявам с англицизмите хмм :Д)  

При продуктите нека изразя личното си мнение: за мен шампоанът няма нужда да е профи и е едно от нещата,  които биха могли да се оставят на заден план при по-малък бюджет.  Искрено бих си купила нещо от дм и бих вложила парите в различни маски, финиш и олио.  
Най-добре е да имаш маска за хидратация И такава за протеин.  Бюджетен любимец,  а и шампоана е до 30 лв от тях-редкен като марка.  Тиги имат Дуо-та в луукфантастик за по 26 евро комбинация 750 мл шампоан и балсам-страахотни са.  Керастас литров шампоан можеш да поръчаш от немски сайатове с 8 евро доставка до БГ и за 44 евро ще имаш шампоан за почти година. Има и големи разфасовки на редкен,  милк шейк,  вела и тн за още по-малко пари.  

Предполагам си с права коса-избери си финиш,  който ти мирише и действа добре и олио и слагай винаги преди сешоар от тях.  С това мисля,  че е покриеш всички нужди на косата си.  Конкретни продукти не мисля,  че има как да предположа,  бих предложила бюджетни марки,  от които ти сама да си избереш нещо,  все пак изборът е огромен. Бих вложила усилия в малко спестяване и купуване на големи литрови и 500-гр разфасофки,  когато намериш "твоя" продукт,  защото така се спестяват страшно много пари.  Практикувам го с успех.

Пожелавам ти успех и забавление с профи крастата :Д С удоволствие гледам снимки на коси,  така че не се колебай да постнеш снимка на косата с!

Общи условия

Активация на акаунт