Професионални серии за коса - тема 120

• 83 168
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
От коя безамонячна боя сте доволни? Спомням си че Charovna  хвалеше Olioseta, а нещо друго да ми предложите? А всъщност къде се изгуби Charovna?

# 121
Момичета,  олаплекс 1 и 2 се правят 1-2 пъти месечно макс.  1 път е ок. Всяка седмица се прави номер 3, който е доста по евтин,  така че си заслужава.  Освен ако човек не си купува по 100 маски месечно,  тогава всичко излишно е.... Излишно :Д и ще утежни джоба.

# 122
princeske, тази терапия на алфапарф и аз съм я правила в салон и има хубав ефект. Освен това на моята права коса, къдриците ми държат по-дълго.

# 123
Олаплекс не е чак пък толкова безбожно скъп. 33лири платих за 50мл.стъпка 1 и 100мл. стъпка 2. Колор хелп в рибата е по-скъп. Къде къде по-скъпи глупости купувам за пустата коса  Laughing. Възнамерявам да го ползвам още веднъж за терапия и после само за боядисване тъй,че ще откара година. Инвестицията си струва според мен.
 Много добра терапия е една не особено известна на  Алфапарф

https://www.arlen.bg/product/6156/komplekt-vazobnovyavashta-tera … -izbor-150ml.html

На дъщеря ми два пъти и я правиха в салон и резултата е видим. Това на изрусена системно малтретирана с преса коса. В къщи имам ампулите с подхранващия концентрат и тоя за блясък. Ефекта ми харесва и на двете на моята коса.

Уффф, заринах се, ама и това Олаплекс ще взема. Ако може, дай ми линка с продавача, че доста по-скъпи намирам. Реших само 1 и 2 да взема, 3 е сигурно съпоставимо с натрупаните ми маски и терапии.

# 124
  • Варна
https://www.ebay.co.uk/itm/332650206881?var=541771140042 ето линк това плюс 6лв. на Габко платих.

# 125
Колко често може да се използва дпш?

# 126
  • Бургас
На месеца веднъж,най-много два пъти използвам аз дпш.

# 127
  • Някъде там
Искам да пусна  малко по дълга коса.Коя от двете маски бихте препоръчали първата: Маска против накъсване за изтощена коса Loreal Professionnel Inforcer 250 мл
 втората :  Подсилваща маска за дълга коса Kerastase Extentioniste 200 мл
Тези дни ще отскоча до  близкия ми магазин на Златна Рибка  и бих искала да закупя една от двете маски .

# 128
  • На черешатааа
Олаплекс  1 и 2 при боядисване ли се използваха основно? И мога да си използвам само 3ката в къщи като балсам, нали? 

# 129
  • Пловдив
Искам да пусна  малко по дълга коса.Коя от двете маски бихте препоръчали първата: Маска против накъсване за изтощена коса Loreal Professionnel Inforcer 250 мл
 втората :  Подсилваща маска за дълга коса Kerastase Extentioniste 200 мл
Тези дни ще отскоча до  близкия ми магазин на Златна Рибка  и бих искала да закупя една от двете маски .
Според мен за по-дълга коса е необходимо да се ползва грижа за скалпа и сериозна и постоянна грижа за дължините за да се посещава по-рядко фризьор. Тези 2 маски не съм ги ползвала, но можеш да разгледаш и някакъв финиш под формата на олио/крем.

# 130
  • Варна
 Абсолютно съм съгласна с  dreamer. Дългата коса иска постоянна храна за скалпа и добра грижа за дължините. Екзестенционалист маската е хубава харесва ми,но е твърде нова и никой не може да ти даде адекватно мнение за действието и в дългосрочен план. Освен маски финишите са задължителни особено ако косата е третирана. Преуош грижа също,за да защити дължините от премиване. Дългата коса не се нуждае от пране/сапунисване на дължините/.
 Аз днес съм на тема Олаплекс..... Измих косата с ДПШ на Шу и нанесох разредената стъпка 1 кичур по кичур обилно та чак да тече. Смотах я под шапка за баня и хавлия,и стоях два часа. Преди малко нанесох стъпка 2 и минах с терапевтичната преса. Сега си стоя с шапката,но преди да легна ще я махна. Няма опция да спя с тоя найлон  Laughing. Ще измия утре сутринта и ще видим какво ще излезе.

# 131
Като си правя косата с ретро преса какво да използвам за да станат къдриците гладки без фриз?

# 132
  • Пловдив
Това е моята коса. Онзи ден я измих с една любима серия на Алтерна - Repair X, като преди това за през нощта мазах с кокосово масло. Не съм се боядисвала от 3 месеца, имам боя, но може би, ще изчакам да мине август и тогава.

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 10:28 от *dreamer*

# 133
  • Варна
 Ух,че косище  Laughing Hug. си отгледала-браво!

Тия от Алтерна срам нямат  Laughing. Нова серия Анти фриз на хоризонта-хайверена. Много добре ми звучи и вероятно ще се пробва.

# 134
Със сигурност ще я пробвам аз.

Общи условия

Активация на акаунт