Професионални серии за коса - тема 120

• 83 157
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Шампоанът и балсамът на Олиосета пристигнаха и вече ги пробвах. Е, много ми харесаха. Косата ми е подредена, гладка и обемна. Поръщах още две ампули на Алфапарф - една за блясък, а другата е някакво "хипер олио". Поръчах и на Олиосета ампулата, както  и коприната на Чи. Хипер олиото пробвах вече много ми хареса, но има доста дразнеща миризма. А коприната е толкова икономична и заглаждаща. Изобщо, много съм Ви благодарна за съветите и за това, че само с четене на темата се зарибих по косата като цяло. Страхотни сте!

П. С. С каква четка изсушавате косата си? Имам си разплитаща четка на Макадамия, обаче за изсушаване ми е една пластмасова и като искам да я "опъна" със сешоара, бякак си изглежда "пършива" после. Като си я изсуша без четка нямам проблем, но пък се начупва така. Grinning Благодаря Ви предварително. Simple Smile

Аз не си я изправям (често),  но от една фризьорка знам за четките на Ибиза (виж в някой амазон),  много голям хайп са.  Взех на майка ми,  защото тя е с права коса и наистина много улесняват изсушаването!

# 106
  • София
Момичета,някой ползвал ли го е?Изобщо какви са впечатленията ви от RAW серията на Матрикс?
https://m.eu.feelunique.com/p/Matrix-Biolage-Raw-Replenish-Oil-125ml

# 107
  • Пловдив
Момичета,някой ползвал ли го е?Изобщо какви са впечатленията ви от RAW серията на Матрикс?
https://m.eu.feelunique.com/p/Matrix-Biolage-Raw-Replenish-Oil-125ml

Аз сивзех литров от тази серия, но беше розовия и съм доволна.

# 108
  • София
Аз не си я изправям (често),  но от една фризьорка знам за четките на Ибиза (виж в някой амазон),  много голям хайп са.  Взех на майка ми,  защото тя е с права коса и наистина много улесняват изсушаването!

Може ли малко повече информация за тези четки, не ги бях чувала. Също откъде ги поръчваш?

# 109
Принцесата, Бананадана и други момичета, използвали Олаплекс, можете ли  да  сравните реззултата от  Олаплекс с този на Афоджий 2 мин, Лилавия ПроФайбер на Лореал или Терапист. На клик рзстояние съм да поръчам от евау и само това, че нямам ДПШ ме спира засега. А и се чудя не са ли сходни всички тия кератинови терапии. Друго притеснение ми е да не прекаля и да почне яко късане, че моята коса е много, много суха. Та ако можете да ме посъветвате.

# 110
bananadana не прекалявай с безсиликоновите грижи. Нашите третирани дълги коси обичат силикон и се нуждаят от него.  Като беше по-хладно миех с ДПШ и единственият продукт,който ползвах след това беше детанглърът на ДМО. Косата ми беше супер мека,с очарователни къдрици,но я чувствах буквално гола. По седмица за почивка бива,но в един момент започва да идва недостатъчна такава грижа.

Денси страхотна както винаги  Hug

-io- и двете серии са балансирани,но Епруваж е по-тежка. Бих те посъветвала да вземеш маската Епруваж и да я ползваш с хубав протеинов шампоан. Много я харесвам тая маска. Една от малкото,които нанасям и по скалпа и то с хубав масаж. Хубава протеинова серия е Алтерна рипеър, Керастаз архитект,тук в темата са много харесвани ApHogee. Аз лично нищо тяхно не съм ползвала. Предпочитам Напура ако ще е терапевтичен протеин.
prinzesata Благодаря ти много за съветите.Имам шампоаните и маските интез на лореал митика и профайбъра ..но винаги ги ползвам заедно не ги разделям .Днес еластайзера  ,рипейра лореал шампоана, маската митик, нектар термика на керастаз и страхотна коса .Благодаря.А и Епруважа чакам

# 111
  • Варна
 Moon Flower няма как да се сравнят профайбър и терапист с Olaplex  според мен. Генерални заключения няма да правя защото досега съм се боядисала веднъж с него и съм направила една трапия,а косата ми е в добро състояние по принцип.
  Маската на лилавия профайбър беше продуктът,с който си възстанових косата преди две години,но отнема време. Олаплекс  действа веднага  и при съсипани коси е видим.
 Уйкенда ще направя още една терапия и ще пиша подробно.

# 112
Olaplex не е протеинова терапия,  съвсем различно нещо е. Според мен за силно изрусени кичури като на муун флауър е най-силното,  което може да ползва,  ако ползва олаплекс правилно.  Афоджи не съм ползвала!

# 113
Благодаря ви много за отговорите! Тя сега се позакрепи с тия грижи и време, които й отделям, но естествено, че трябва да съм постоянна и искам да правя най-доброто, което мога.
Например за месец си бях в България и там неглижирах малко нещата -  косата веднага реагира с накъсване.
Май ще поръчам и Олаплекс, както се вижда.

# 114
Благодаря ви много за отговорите! Тя сега се позакрепи с тия грижи и време, които й отделям, но естествено, че трябва да съм постоянна и искам да правя най-доброто, което мога.
Например за месец си бях в България и там неглижирах малко нещата -  косата веднага реагира с накъсване.
Май ще поръчам и Олаплекс, както се вижда.

Не искам да те надъхвам да даваш пари,  но тук имам доста приятелки, коитоси изрусяват дори естествено русите коси и олаплекс е единственото нещо,  което хвалят в крайна сметка.  Дори имам приятелка,  която почти всеки месец е с различна коса-балиаж,
роузголд,  махагон,  тъмно-всичко й отива. Спаси се с олаплекс и редкен.  

За изрусена коса олаплекс-а е нещо задължително според мен,  ако човек може да си го позволи.  Още във фризьорския салон по време на унищожаването на косъма :Д

# 115
Да, искам аз Олаплекс, но ето че пак трябва да се прилага всяка седмица. Същото го правя с другите си терапии и съм доволна, а те са 10 пъти по-евтини. Това ме кара да се чудя, в началото си мислех, че ефекта от Олаплекс е по-дълготраен, а то не излезе точно така. Ще дам 50 евро за 2терапии, но излиза, че трябва да продължавам, а досегашните ми продукти също я оправят.
Бананадана, кой Редкен точно споменаваш в горния пост?

# 116
А какви други терапии използвате, търся нещо са дълга коса в добро състояние но със по-сухи краища заради дължината Simple Smile

# 117
Moon,  редкен: алл софт и екстрийм.

# 118
  • Варна
 Олаплекс не е чак пък толкова безбожно скъп. 33лири платих за 50мл.стъпка 1 и 100мл. стъпка 2. Колор хелп в рибата е по-скъп. Къде къде по-скъпи глупости купувам за пустата коса  Laughing. Възнамерявам да го ползвам още веднъж за терапия и после само за боядисване тъй,че ще откара година. Инвестицията си струва според мен.
 Много добра терапия е една не особено известна на  Алфапарф

https://www.arlen.bg/product/6156/komplekt-vazobnovyavashta-tera … -izbor-150ml.html

На дъщеря ми два пъти и я правиха в салон и резултата е видим. Това на изрусена системно малтретирана с преса коса. В къщи имам ампулите с подхранващия концентрат и тоя за блясък. Ефекта ми харесва и на двете на моята коса.

# 119
Аз гледах почти само доставка на 3-те стъпки и такава цена е за 30 мл стъпка 1 и по 60 мл за 2 и 3. Като се знам сигурно и това ще поръчам, сега имам толкова други неща, дори и съм доволна от тях, ама ето - като хвалите нещо и ми слаб ангела.
Просто си помислих, че ефекта му е на поне месец на този Олаплекс, пък то се оказа всяка седмица трябва да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт