Професионални серии за коса - тема 120

• 84 181
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Благодаря, prinzesata, аз все още налучквам моите си продукти.
Комбинирах Ш дисциплин, маска Joiko recovery и Chi keratin златна капачка. Получи се плътна и подредена коса, но ще видим след 1-2 дни дали ще има пресушаване в краищата.
След твои постове в стари теми купих възстановяващата маска Eprouvage, но на 2 ден усетих доста силно пресушаване в дължините, които са изсветлени. Другия път ще я пробвам като след нея сложа хидратиращ балсам Joiko moisture, дано реши проблема.

# 316
  • Варна
 Пробвай с преуош с кокосово масло само на изсветлените дължини  Wink. Епруваж е богата маска,но е балансирана. И в никакъв случай не завършвай с  Chi keratin. Никак ама никак не ги харесвам пущините. Косата ми става суха като слама след тях и златното и червеното.

# 317
  • Варна
Забравих да ти благодаря за препоръките за въртяща четка Ровента, купих една brush active, за моята чуплива коса- ни къдрава, ни права, е страхотна! Просто надмина очакванията ми, въпреки че не съм от сръчните. Simple Smile много съм доволна!
Чи-то за втори път го пробвам, и при мен пресуши първия път. Само тестер е слава Богу.
Епруваж-а другия път ще я пробвам, както казваш или след еластисайзър екстрийм, дано се харесаме този път.

# 318
  • Някъде там
някой да е пробвал кератинова терапия на Joico ? bouquet

Да аз косата става невероятна.Много блясък и гладка като от списанията без да преувеличавам но само да кажа че и не зависи от пресата а и какъв кератин използват все пак Simple Smile
Коя е тази терапия?
Не съм  я пробвала .
На Джойко съм пробвала oico Moisture Recovery ,Body Luxe,Joico Color Therapy и от всички съм доволна .
От стилизантите Joico Body Shake Texturizing  добавя  допълнителен обем и текстура 😍 Бонус: ухае страхотно!

# 319
Момичета, олиото Lanza само в Агора  Бюти ли се предлага? В момента не е налично и поне още 2 седмици няма да го доставят / писах им във ФБ/.
Кое друго олио  с подобен ефект бихте препоръчали?

# 320
  • Варна
 Лирена за съжаление в моя опит с профи продуктите аналог на Ланза не съm срещнала  Laughing. Не знам какво точно го прави това,което е,но е уникално  има го ето тук на прилична цена,даже повече от прилична ако сравняваме с Агора. https://www.fragrancedirect.co.uk/lanza-keratin-healing-oil-trea … chPath=searchpEnd  аз поръчах направо голямо 185ml.  Laughing лакомия съм си какво да се прави,а и обичам да има  Joy Joy Joy

# 321
И за мен е уникално! Силно се надявам да го доставят по- рано.
А твоето за колко време пристигна от fragrancedirect?

# 322
  • Варна
За седмица дойде мисля бързо беше ама аз бях поръчала доста неща та с въздушна поща дойде  Laughing.

kristin@  в интерес на истината моята въртяща четка топли чекмеджето откакто имам читав профи сешоар. С него дори и с двете си леви успявам да докарам изправена гладка коса  Laughing. Радвам се,че ти харесва Ровентата. Не прекалявай обаче особено сега лятото и задължително корава термозащита.
 Забелязвам,че откакто косата ми е добре много повече ми харесва естествена. Само я навлажнявам сутрин,намачквам с помпичка Ланза и става супер. Сега в големите жеги ползвам овлажняващ спрей собствено производство. В шише с пръскалка сипвам малко детанглър на ДМО и допълвам с вода. С него пръскам и мачкам-няма и помен от сухота божествено е това чудо за тоя мор. Варненския бриз плюс 30+ градуса и 24ч. на климатик не влияят никак добре на изрусена дълга коса-проверено  Laughing. Затова се налагат импровизации от сорта.

# 323
  • Някъде там
И за мен е уникално! Силно се надявам да го доставят по- рано.
А твоето за колко време пристигна от fragrancedirect?
И за мен .
От всички олиа за мен е топ Simple Smile
Успя със замах да измести любимото ми преди това Марокан.
От както имам Ланза ,Марокан и Орайт са потънали на дълбоко в шкафа .И знам ,че като свърши от портмонето веднага трябва да изскочи една определена сума .
Винаги резултата с Ланза е страхотна коса 😍 .

# 324
А за много суха коса какво използвате

# 325
  • Варна
 gerganaa97  на предната страница дъвкахме сухите коси. Най-общо преуош терапии преди всяко миене докато нещата се нормализират.

# 326
gerganaa97  на предната страница дъвкахме сухите коси. Най-общо преуош терапии преди всяко миене докато нещата се нормализират.
Това е ясно исках да препоръчате продукт благодаря

# 327
Всички марки имат по някоя маска за много суха коса. Марокън, Керастас...сега и Редкена са пуснали една нова. Общо взето в тая тема ползваме ВСИЧКО. :Д :Д

# 328
  • Някъде там
Това е ясно исках да препоръчате продукт благодаря
Тази маска е добра и на хубава цена .Регенерираща маска за суха, шуплеста и увредена коса Keune Vital Nutrition Mask https://www.arlen.bg/product/4389/regenerirashta-maska-za-suha-s … n-mask-200ml.html
За много суха коса на първо използване веднага омекотява косата Simple Smile

В момента използвам маската  за слаба и накъсваща се коса с В6 и биотин на LOreal Professionnel Inforcer Mask .Харесва ми,Прави косата мека ,подредена и наистина помага при накъсване на косата .Използвам я на всяко миене и съм приятно изненадана .
За суха и  дълга коса си взех маска на Давинес, но не съм я изпробвала още и не мога да дам отзив .Фризьорката ми я даде на много добра цена и нямаше как да пропусна това предложение .

В момента си избирам грижа за скалпа ,коя от тези двете бихте препоръчали?
Подхранващ и охлаждащ еликсир Keune So Pure Cooling Elixir 150мл
https://www.arlen.bg/product/3842/podhranvasht-i-ohlazhdasht-eli … elixir-150ml.html
Хидратиращ тоник за растеж на косата Philip Kingsley Scalp Toner 250 мл
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/scalp-regulation--ch … calp-toner-250-ml

# 329
  • Стара Загора
Fluttershy, хидратиращия тоник е хубав.Като водичка, не омазнява, хидратира скалпа наистина и според мен косата ми расте по-бързо от него.Сега съм си взела други неща за проба, но задължително ще се върна към него.Еликсира на Кюн ми се струва,че ще е хубав.Преди няколко години ползвах серума за косопад от серията и ми хареса много като изключим миризмата.

Общи условия

Активация на акаунт